Keresés

Részletes keresés

litto Creative Commons License 2004.07.11 0 0 840

Hi all

játsszom a Cycling Manager 4 demo jával , nagyon jo játék.

van 1-2 kérdésem :

a baloldali sarokban az a két gomb amin 3 pont van és fölöttük egy nyil az mire jo?

csoportos szokés hogy lehet csinálni?

mit tegyek hogy ne fáradjon el a csapat?

(legjobb hegyi embereket választom mindig de végére elfáradnak ...)

lightningman Creative Commons License 2004.07.10 0 0 839

Faszommá az egészbe:

*(race) Resolve time-limit bug

Magyarul le se érdemes tölteni a játékot, mert hogy megint játszhatatlan patch nélkül, amin viszont rajta van a star-force protection. Oda meg kéne serial, ami az eredetin van csak. Király. Köszönjük szépen a Cyanide-nak.

Apropó.

Ha valakinek van eredeti, az megadhatná az email címét, mert kérdeznék tőle valamit.

Camenzind Creative Commons License 2004.07.10 0 0 838

List of bugs which are fix for 1.1R patch (we'll do new testing this week-end, so it will be available most probably on tuesday -if no new problems-)

Bug is fix even if you continue your old career from 1.0R :
*(editeur) Resolve crash bug at export from editor
*(race_bug) Riders are invisible on part of the GP Plouay (GP Aubagne/Classic Haribo/Chpt France/Fourmies)
*(race) Resolve time-limit bug
*(race_gameplay) Riders are slightly slow in the mountains
*(race_gameplay) Blue bar eaten up more quickly
*(race_gameplay) Influence of protection from wind greater in the mountains
*(race_gameplay) Attacks are more explosive in the mountains
*(race_gameplay) Attacks possible by best downhill racers during descents
*(race_podium) Crash in World Cup Podiums (career) is fix now.
*(race_loading) Correction of wrong display of favourites in team time-trials
*(race_loading) Correction of problem whereby 3D race takes longer and longer to launch as stages advance
*(management_trainings) Some neo-professionals who reach maximum potential are not detected and their progress is blocked at 100%
*(management_inscriptions) Display bug on the number of victories on rider selection page before a race
*(management_classifications) Display bug on Team rankings with a " rider/team " in the table rather than " team "
*(management_classifications) Incorrect sort on riders on results page after a race
*(management_trainingcamps) Incorrect display of bonus on some attributes after a given training camp.
*(management_scout) Clicking on the North Sea in Northern Europe no longer selects an area in Spain
*(management_scout) Under some circomstances scouts did not return from a mission which then proceeded to disappear.
*(management_scout) Incorrect display of team being observed by scout
*(management) Under some circumstances a wrong page was displayed on return from a simulation
*(management) At the start of the season, automatic recruitment for a team with low squad numbers => fix.
*(graphic) White on Mavic IO and Hed 3 wheels are fix
*(sound) Listener speed (Doppler effect) implemented
*(multiplayer) Correction to chat bug in the pages
*(multiplayer) Correction of bug when X players are on the pre-race page with status "Run the race" and a player leaves the game while on another page with status "Not ready" the game did not launch.
*(multiplayer) Corrections to bugs on game saves in multiplayer mode during a stage race
*(multiplayer) Opening of Ladder
*(multiplayer) Correction of bug in stage mode with personnalised teams : the stage raced was always the first of the tour.
Bug is fix with a new career or if you continue your old career from 1.0R in first season :
*(race_bug) National and World champions don't have their jersey in season 2
*(management_crash) Resolve crash problem that may happen after 4 or 5 seasons
*(management_trainingcamps) Correction of bug on training camps starting end of December and finishing the following year (the riders do not return)
Bug is fix only with a new career :
*(database) Message on 1st day : subject and content inversed
*(database) Jimmy Engoulvent in Brioches La Boulangere => Cofidis
*(database) Hernan Buenahora not in database => Cafe Baque
*(database) Last mountain sprint and intermediate sprint inverted on 1st stage of Tour
*(database) Caracteristics of Hed H3 and Hed Alps inverted
*(database) Adjustment to points level for various riders with the help of Team Allianz
*(database) Correction to categories for following races: Tour du Languedoc to T.1, Tour de Belgique to T.2, Tour du Sud to T.3, Laigueglia to C.2 and Rund um Köln to C.3
*(database) Mont Ventoux : bug fixed on " Hilly " riders
*(database) Tour of Catalunya - 6th stage : incorrect image on arrival and impossible to view arrival time during the race

Előzmény: Tsd (837)
Tsd Creative Commons License 2004.07.09 0 0 837

megint ez a withdrawal-os dolog?

Előzmény: Camenzind (836)
Camenzind Creative Commons License 2004.07.09 0 0 836

azt irják akiknek már megvan hogy patch nélkül nem igazán alkalmas karrier-t játszani...

Előzmény: Nano18 (835)
Nano18 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 835

Most hogy megy a Tour véletlenül ide tévedtem és nagyon megörültewm amikor láttam hogy kijött a CyM4 !!! mert amikor a hárat kiadták azt lehtett olvasni hogy nem tervezik a folytatását!!!

Remélem hogy már az eredeti verzió is jó lesz nem lesz benne idő bug és akkor tudunk vele jáccani!!! mert én a 3-ast is csak másolva tudtam megszerezni mert itthon nem lehtett kapni a játékot a netes rendelés meg nagyon nem jött össze :)

Dijuice Creative Commons License 2004.07.09 0 0 834

A CM4 demojában nem tünik el senki. Én pl 1. menetemre beraktam Bodrogit.Szöktem vele szakasz elején,ott még nincs igazán nagy hegy.Viszont utána van(kb. pálya felétöl)Ott nagyon meghalt.Tök utolsó lett. De minden rendbe volt +kapta a hátrányt és kész.

Összeállítás(a 9 legjobb hegymászó):

Bettini,Dufaux,Garrido,Mercado,Pecharroman,Rogers,Sinkewitz,Van Goolen,Virnque

Má mindent nyertem csak fehéret nem.Azt mindig Cunego nyeri.

Zöld trikot csak ha nyersz ugy lehet nyerni.

Pettyest általában Bettinivel szerzem +:Elején szökés mehet vele szinte az egész csapat-kivéve Pecharroman,Mercado,Dufaux és Garrido-Rájuk ugyanis a végén van szükség.

Amikor szakaszt nyertem,elejétöl Bettini és Van Goolen szöktek elvitték az 1. 2 hegyet.Aztán a 3.hegyen elindultam Dufaux-val és Garridoval.Az utsó hegyik szökésbe is voltak 3 perc elönnyel(80-as teljesitmémmyel végig)

Az utolsó hegyen pedig Mercado,Virenque és Pecharroman-nal szöktem-A másik 2 emberem elöl volt-Felértem Duf.és Garr-ra.Pech és Mercado-val.(Virenquet elfelejtettem sajna) Itt még 3-2 frissitöm van. Ezeket folyamatosan nyomom beléjük ho legyen erejük. Duf. és Garr ekkorra nem lesznek olyan erősek tehát maradt Pecha és Mercado Elöre álltam vezetni, 1km-es kapu elött szöktem a végén sprint és kettösgyözelem. A csapatversenyt is + nyertem több mint 8 perccel a Saeco elött.

Ez volt ako a taktikám.

A fehér trikoért Sinkewitz és van goolen szállt harcba,de v. gollent az elején elküldtem ezért ö kifingott.(igy is 3. lett fehér trikoban). Sinkewitz pedig 2. lett fehér trikoban.Mezönnyel jött,nem igazn foglalkoztam vele.Cunego több mint 6perccel verte.De most +probalom a fehér trikot,de elég nehéz Sinkewitz-el(sztem ö a legjobb u 25-ös hegyimanó.)Cunego-t lenyomni.

Előzmény: Tsd (831)
Camenzind Creative Commons License 2004.07.07 0 0 833
már majdnem 2 hete megjelent...
Előzmény: lightningman (832)
lightningman Creative Commons License 2004.07.07 0 0 832
Én úgy láttam valahol/egy megrendelő lapon/, hogy 07.09-én jelenik meg csak, azaz pénteken. Szerintem a töréssel is kell minimum addig várnunk.
Tsd Creative Commons License 2004.07.07 0 0 831

Hm,még mindig sehol,nagyon kíváncsi leszek...

Addig egy kis saját észerevétel:

nekem újdonság(lehet hogy csak nekem),hogy amikor a versenyzőnél zölden ill. pirosan villog,nemcsak azt mutatja,hogy jó momentuma van-e,hanem azt is megfigyeltem,hogy piros villogás esetén a kék "támadási erő"-t (remélem értitek mire gondolok) mutató csík gyorsabban csökken,zöld villogás esetén pedig nő,vagy hegymenetben egyszinten marad.

Rengeteget javítottak a brinásokon,tegnap nézegettem az adatbázist,és gyakorlatilag a fél mezőnynek 65-ön fölüli a "hegy értéke"

Nálam még (a demo-ban) senki nem ért be az időlimiten kívül,aki nem bírta,az már a második hegynél megállt,és eltűnt;)

Eddie Orbin Creative Commons License 2004.07.07 0 0 830
Nem tudjátok, hogy honnan lehet 2004-es adatbázist szerezni CyM2-höz (esetleg mezek is érdekelnének). Most újra elővettem a második részt és ismét csodálatos. Csatlakozom az előttem szólóhoz, hogy ha tudtok, akkor írjatok majd a 4. részről.
Ultra Csabi Creative Commons License 2004.07.07 0 0 829
(régebben Ultra1909)! Üdv mindenkinek! Örömmel látom hogy mégis lesz negyedik része a játéknak. Remélem nem lesz benne olyan hiba mint az előzőbe mert hülyét kapok (gondolom ti is). Egész múlt nyáron azzal szórakoztam hogy valahogy jó legyen a játék aztán feladtam. Próbálkoztam már a versenyzők telejesítményének megváltoztatásával meg ilyenek. Semmi nem jött be. Kiváncsian várom az új részt ha valakinek meg lesz a teljes verziója írja már le ide mert érdekelne. Köszi
lightningman Creative Commons License 2004.07.05 0 0 828
Igen. Alapjáték még ment. Viszont ha felraktam a patchet, onnantól jött a starforce és bukta az egész dolog.
Előzmény: Camenzind (827)
Camenzind Creative Commons License 2004.07.05 0 0 827

úgy érted hogy a patch nélkülihez volt crack, a patch-hez meg nem?

akkor még reménykedhetünk hogy az ujhoz is lesz...

Előzmény: lightningman (826)
lightningman Creative Commons License 2004.07.05 0 0 826

Ez most az alapjátékra is érvényes, vagy csak a patchre? Mert az előzőnél csak a patchnél volt ez a starforce. Az alapjáték meg játszhatatlan volt. Ha idén pl. nem lenne az időtúllépők 0h00'00"-cel érnek a célba hülyeség, akkor a patchet le se tölteném hozzá, de ha már az alapjátékhoz is kell, akkor meg azt sem fogom letölteni.

Szóval csak a patchnél van starforce?

Illetve patch nélkül játszahatatlan megint?

Előzmény: Camenzind (824)
Tsd Creative Commons License 2004.07.05 0 0 825
hm , valószínűleg ( sajnos ) eredetit kell majd vennünk. Tavaly is elrontották a rip - elést,ahogy hallom idén is hasonló a helyzet..
Előzmény: Camenzind (824)
Camenzind Creative Commons License 2004.07.05 0 0 824

na, ezen a problémán tuljutottam, most a következő ami kiderült hogy megint a starforce3-as védelmet használják, amihez állítólag ritkán van crack... namost a 3-asnak is ilyen védelme volt, ahhoz volt valami ilyesmi?

Esetleg tud valaki eredetit szerezni?

Camenzind Creative Commons License 2004.07.02 0 0 823

nem tudja valaki mit lehet kezdeni egy .ccd és egy .img fájllal ha nincs meg hozzá a .sub ?

AttyHor Creative Commons License 2004.06.30 0 0 822

Már készül a javítás.....

Remélem most nem lesz olyan mostohán kezelve, mint az előző rész!

AttyHor Creative Commons License 2004.06.30 0 0 821
szóval itt : http://www.nforce.nl
AttyHor Creative Commons License 2004.06.30 0 0 820
Amíg itt (alant) nem jelenik meg, nem érdemes letölteni.
Tsd Creative Commons License 2004.06.29 0 0 819
MAx 1 még 1 hét,és szerintem vmelyik magyar warez oldalon is fent lesz
Camenzind Creative Commons License 2004.06.28 0 0 818
overnetről télleg ne töltsétek le, mert ott valami egészen más van ezen a néven...
Előzmény: totyA (817)
totyA Creative Commons License 2004.06.27 0 0 817
Ez a Demo vagy a teljes játék?
Előzmény: Camenzind (814)
Camenzind Creative Commons License 2004.06.27 0 0 816
overneten már kint van elvileg, amit persze legmesszemenőbbekig nem ajánlok senkinek hogy onnan letöltse, de nem is tudom megakadályozni senkinek sem hogy letöltse... ;)
Előzmény: lightningman (815)
lightningman Creative Commons License 2004.06.27 0 0 815
És mi az, hogy a warezcenteren még nincs kint?
Ha valaki tudja, honnan lehet letölteni, az írja már megplz. Thx.
Előzmény: Camenzind (814)
Camenzind Creative Commons License 2004.06.27 0 0 814
http://www.cyanide-studio.com/?rub=store
Előzmény: totyA (813)
totyA Creative Commons License 2004.06.27 0 0 813
Hy all!!
A demot letöltöttem de csak egy verseny után game over lett!
Nem tud nekem valaki segíteni hogy honnan tudnám megszerezni a teljes játékot?
Légyszi nagyon fontos!!
Akár még utazok is érte!
totyA Creative Commons License 2004.06.27 0 0 812
Hol tok letölteni demot vagy teljes gamet?
kozhoj Creative Commons License 2004.06.26 0 0 811
Cym3-ba hogy lehet előreküldeni és ott is tartani az embert? Én eddig vagy attackal próbálkoztam vagy 85-re felvittem, de ezek sok EN-ba kerülnek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!