Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
2. állításoddal ellentétben nem az van, hogy az idő során változik az ember és a gyerekvállalás csak idősebben fontos, hanem az van, hogy fiatalon is fontos, csak még nem jött el az ideje. Fiatalon készülés van. Pl. párkeresésben, egzisztenciális teljesítésben is megnyilvánul ez a készülés.
Két állításból kettőben keveredtél ellentmondásba magaddal. De észre sem veszed.
Térjünk vissza a témához. Most 5 nap alatt hatszor hívott a huszonéves időpontot egyeztetni, ez kell az kell. Nyáron mikor nekem kellett volna AZ a cunnci, akkor meg volt sértődve hogy miazhogy
Megnéztem , de őt se tudom kicsoda-micsoda . Láttam néhány beirkáját , de ennyi . Sose fogom megtanulni ezt a sok nick-nevet . Mindenki úgy váltogatja , mint rendes ember a fehérneműjét .
A férfiak az anyák gyerekeik iránti szeretetét és erős kötődését használnák fel ellenük. Magyarán érzelmi zsarolással kényszerítenék a házasságban maradásra az asszonyt. Egy ilyen házasságban a férfi azt tehetne, amit akar, emiatt nem mennének férjhez a nők szerintem.
Csak vissza kéne állítani a "vétkesség" vizsgálatát!
Ne legyen már elég indok egy élet munkájával összekeccsölt vagyon lenyúlására, hogy "el vagyok hidegülve!" (...ez az új kiskokas ráér napközben is egy kis ágytornára, és szebben tudja mondani, hogy csak én vagyok az egyetlen nő a világon!)
Régen ha a nő félrekúrt, távozott egy szál pendelyben, még a hozomány is maradt - lett a gyerek(ek)
különvagyona. Ha a pasas nem tudta a gatyában tartani a farkát, akkor a nő vitt mindent és kapott élete végéig asszonytartást!
Mindegy, hogy a fiaid mondták vagy csak te róluk, a lényeg, hogy még ha most éppen nem is akarnak gyereket, hosszabb távon igen, szóval nincs ez a változnak az idők és mi is változunk dolog, nincs az, hogy fiatalon az a lényeg, hogy ne legyen, idősen meg az, hogy legyen. Fiatalon is fontos, hogy valamikor majd legyen, csak éppen ne aktuálisan, hanem amikor eljön az ideje.