Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Most már azért is ideteszem, hogy az utolsó magyar hang-kulturtáj, az "aranyból építenek csodaszarvast" elképesztően jó volt, ez a finomra hangolt kultúra és ez a jó értelemben vett kultura hiányzik nagyon. Nagy Gergő fantasztikus, a nő is okos, nagyon értik a rendszert. Befejeztem.
Továbbra is állítom, hogy Pető Péter az egyik legokosabb, olyan következtetései vannak, és ráadásul szinte lételméleti szinten is a politikáról, amivel szemben mondjuk a Momentum politikusainak a fájdalmas butasága, Donáth Anna butasága, a korábbi elnök (az a szakállas fickó) butasága, vagy Kunhalmi Ágnes butasága még sokkal fájdalmasabb. Ennyi remélem belefért.
Nekem volt olyan ügyem, ahol a rendőrségen önként magát feladó gyanúsítottról úgy írta meg az eljáró rendőr a jegyzőkönyvet, hogy "X.Y.-t a ...címen (ez a rendőrség épülete volt) elfogtam".
Ki a fasz reszelgeti éjjel fél tízkor, már negyed órája ezt a rohadt radiátort? Már végigfüleltem a lépcsőház összes lakásának ajtaját, de sehonnan nem hallom.
Én ráadásul nem nagyon tudom a konkrét cselekményt elképzelni, kutyásról már hallottam, cunnilingus jelleggel, de macskával még nem. Mindegy, irgalmatlanul hülye emberek is vannak, annyi bizonyos.
Ma etettem meg itt a szemetesek közt egy sérült cicust. A bal "vállán" friss , még vérző seb volt. Valószínűleg nem ember bántotta, mert hozzám odajött, és békésen eszegetett. Hagyta magát simogatni.
Jogszabályt sértettem, mert itt, ahol lakom szabálysértés a kóbor állatok etetése. No, én meg jól leszarom.
Egyébként nem olyan, mint a képen, mer' azt ugyan csak élességre buzeráltam, de a samu is hozzátette a magáét. A mellette ülő Sárgáé a rendes, sárgaszeműmacska-sárga. Zsömlének a közepe felé egy kicsit zöldül az írisze.
Nem volt gyereke, de úgy tudom, hogy a közelebbi rokonai (testvérének gyerekei, unokatesók) megfogadták, hogy nem adják tovább a vérvonalat, és hivatalosan ők sem nemzettek gyerekeket. Persze ez nem tudom, mennyire bulvárcikk és mi az igaz belőle.