Eladó egy Octavia II RS bőr sportkormány, légzsák nélkül, a képen látható állapotban.
A kormány beszerelhető az összes Skoda Octavia II-be, Roomsterbe, Fabia II-be. Gyári 3 küllös sportkormány légzsákja jó bele ! Ingyen eljutattom bárhova az országban! A kormányban 55 ezer kilométer van. Ára: 13 ezer forint (Új ára: 92 ezer Ft)
1. Motorolaj csere. 2. Olajszűrő csere. 3. Levegőszűrő betét csere, ha kéred. (én cseréltetném) 4. Pollenszűrő csere, ha kéred. (én cseréltetném) 5. Zöldkártya, ha 2 éves az autó 6. Fékolaj csere, ha már 2 éves is az autó vagy közelében van. 7. Mobilitás garancia meghosszabbítás. 8. Folyadék utántöltés (hűtőfolyadék, ablakmosó).
Ellenőrzik a fékek állapotát.
Azt is megteheted, hogy a levegőszűrő betétet és a pollenszűrőt magad cseréled. Mindkettő megoldható házilag. A levegőszűrőt biztosan nem kötelező cserélni, először 60e vagy 90e km-nél írja elő a gyár (szerintem baromság annyit várni).
Mivel dízel, lehet, hogy kell gázolajszűrőt is cserélni, ezt most így fejből nem tudom, az enyém benzines. Bár szerintem az is később, a 60e km-es szerviznél esedékes.
Meg kell mondjam, hogy nem olyan rossz már, mint elsőre volt (láttam már élőben is a faceliftes Octit), de én azért maradnék a régi külsőnél az új belsőtérrel az RS esetében.
Mondjuk egy jó fényszórómaszkkal, ami csíklámpát csinál a cicalámpából, még emészthető lenne az eleje.
Várom a tuningcégek ajánlatát.
Jó gyors ez az octinfo honlap, a TC is csak ma írt egy cikket, ha jól látom :-))
Ma a 16-os szettek használtan 55-70 kozott mennek, a 15-osek 45 es 55 kozott. Ha a felniszetted karcmentes allapotu, 50-et gyorsan kapsz erte, 55-ert ki kell varnod a vevodet.
Mert annál a fokozatnál már a tengely volt fogazva, azon pedig nem lehetett változtatni. Meg a készlet is így volt legyártva. Nem én vettem, csak a szerelésben segítettem be már az összerakásnál.
Elmondom itt is: van egy garnitura gyári "SLX" 15" alufelni O1-re, ajándék ~80%-ban elhasznált Dunlop gumival, és van egy gyári hátsó napfényroló szintén O1-re... előbbi 60, utóbbi 10 e. pénz.
Azt hiszem már egyszer írtam, de most megint aktuális. Az 1,9-es PDTDi kézi váltójának az 5. fokozata megeggyezik a DSG 6. fokozatával. Nem prospektus adat hanem "valós" mérés alapján.:-))))
Egy barátomnak segítettem anno a Simson motorját átalakítani 3-ról 4 sebességesre. Gyakorlatilag az első és az utolsó áttétel megmaradt, csak a közbenső felosztása változott. Nagy haszna nem volt. :-)
A németeknél a 102 lovas 1.6-oshoz is adnak 7 sebességes váltót... igaz DSG, de nem bánnám... :) és 4 dl kisebb az átlagfogyasztása, mint a kézinek. Eddig se szerettem az 5sebességes váltót, de így lassan már utálom :)
Szerintem úgy érti, hogy felejtős, hogy nincs arányban a befektetés azzal amit lehetne vele nyerni. Nem hiszem, hogy az 5-ös váltót csak úgy át lehetne építeni 6.-ra egy másik váltó beépítése meg még bontottan is elég horror összeg lenne.