Keresés

Részletes keresés

Lunatic Creative Commons License 1999.12.22 0 0 59
Üdv!!!

Rakadtam a DumaPlazaban...jó kis leértékelés van...
4550-ről 2990-re vannak lenyomba az árak..meg is vettem gyorsan a Debut-ot...:-)))

Lunatic

soni Creative Commons License 1999.12.22 0 0 58
Hello magdika!

Szerintem ezeket a lemezeket a "Wave"-ben, vagy az "Indie-Go"-ban elég nagy valószínűség szerint megtalálod. Mindkét üzletben igen jó izléssel válogatják össze a kínálalatot.

Üdv!

Előzmény: magdika (57)
magdika Creative Commons License 1999.12.22 0 0 57
Hello soni!
Halasan koszonom a listat, igazan kedves vagy. Beszerezhetoek ezek a hanganyagok valamely atlagos lemezboltban vajon? Majd elkezdek nyomozni...
Remlett hogy volt pesten bjork koncert...Haj mibol maradtam ki...
A Ravel dolog meg nagyon erdekes, furcsa de a tudattalanom biztos erzekelte azt a kis trukkot azert fogott meg annyira a szam, ugyanis a Bolero kedvenc zeneim koze tartozik...

Udv mindenkinek, mag.

Előzmény: soni (53)
MacFly Creative Commons License 1999.12.22 0 0 56
kuldjel 1 telegramot telegram ugyben
Előzmény: Cirbissa (54)
MacFly Creative Commons License 1999.12.22 0 0 55
becsukom a szemem es elkepzelem |-)
Előzmény: Filburt (49)
Cirbissa Creative Commons License 1999.12.21 0 0 54
1995 szeptember havaban Bjork a Pecsaban nyomult.
S en rajta voltam. Elozakkanasnak a Goldie-t raktak, aki akkor meg olyba reteg volt itt, hogy minden szam utan visitoztak az emberek hogy: We want Bjork. Nagyon cinkes volt neki. No jo jo, hol volt meg akkor a Metalheadz ???? Mindenesetre nekem Goldie is bejott.
Egy baratnommel mentem akivel a 4. (!!!!!) sorban alltunk, amig meg nem jott Bjork az Army of me-vel startolt, en meg a 95.sorba kotottem ki 10 masodperc leforgasa alatt.Aztan visszakuzdoztem magam latomezobe. Meztelenlab volt a izlander holgyemeny es razsaszin ruciban.
Koszonomonomonom-oket rikantott egyparszor.
Vegig nagyon rajta volt a bulin, bar a kozonseg onmagat futotte es orditotta,hogy pl My name Izooooooobeeeeeeeel married to myseeeeeelf my love Izoooooobeeeeel living by herself.
Ellatta raadasokkal az arcokkal a vegen, es eltunt a fak kozott. Human Behaviour klip-szeru diszlet is bejott !No, shortban ennyit.
Ha ajanlhatok Cukorkockaktol tutit akkor:
Birthday
Blue eyed pop
Deus
Hit
Delicious Demon (hu ebbe olyat sikolt hogy orgasm)
Es most bucsuzom egy gyonyorbe martott sorral:
"This is so hot hot, we melt 2gether like tigers and dancing 2gether aoourhraou (Bjork fele zaro orditas:)))
OOOOOOOO nem venne at nekem valaki a Telegrammot?
Lost somewhere.....:(((
Donna Cirbissima Mia
Előzmény: magdika (51)
soni Creative Commons License 1999.12.21 0 0 53
Helló!

"Magdika" - az előbb elfelejtettem leírni, hogy a "Hunter"-ben a dob/ritmus kiséret nem más, mint Ravel "Bolero"-jának felgyorsított változata! Szerintem óriási, s jól bejött az ötlet! Korábban írtad, hogy ez a dal az egyik kedvenced, azért akartam megjegyezni.

Üdv!

soni Creative Commons License 1999.12.21 0 0 52
Helló magdika!

Természetesen Kérésed számomra parancs. A Sugarcubes-nak három ún. sorlemeze jelent meg; ezek:

1.) "Life's Too Good";

2.) "Here Today Tomorrow Next Week" (CD/MC)
ennek izlandi változata csak LP formájában jelent meg "Illur Arfur" címen;

3.) "Stick Around For Joy".

A fentieken kívül megjelent még egy Remix-gyűjteményük ("It's It") és egy hagyományos válogatásalbum ("The Great Crossover Potential").

Végül egy kicsit személyes emlék: 1990-ben vagy 1991-ben Prágában egy nap híján maradtam le a kiplakátolt Sugarcubes koncertről.

Üdv.!

Előzmény: magdika (51)
magdika Creative Commons License 1999.12.21 0 0 51
hello soni!
Nem tudnal hirtelenjeben valami kis Sugarcubes diszkografiat iderittyenteni?? Nem lenne rossz, megkoszonnem elore is.
Volt mar valaki bjork koncerten? En meg nem, de kivancsi lennek egy beszamolora...
Előzmény: soni (48)
req Creative Commons License 1999.12.21 0 0 50
www.swi.hu -- korlátlan tárterület, akárhány darab, egyenként max. 2 megányi mp3 és/vagy exe, emellett cgi-futtatási lehetőség. Mindezekért egy reklámbanner-frame-et kell elviselni.
Egyébként semmi bajom Björkkel, bár nem szeretem, de az a robotos klip tényleg nagyon jó. Igaz, csak egyszer láttam.
Előzmény: hwp (29)
Filburt Creative Commons License 1999.12.20 0 0 49
Szerintem bolond a bige, de jól csinálja. Olvastam egy interjút, ahol megkérdezték, hogy mitől van rajta valamelyik sebhelye (már nem emléxem melyik). A válasz: egy lejtő tetején állt és eszébe jutott, hogy vajon milyen lehet csukott szemmel lefutni rajta. És kipróbálta... Csak útban volt egy villanyoszlop... Azért el tudjátok ezt képzelni? B-)

Filburt

soni Creative Commons License 1999.12.20 0 0 48
Tavaly sikerült alaposabban megismernem a "Sugarcubes" életművét. Zenéjük, szövegük nemzetközi mércével nézve is kiemelkedő, Björk-rajongóknak pedig kifejezetten C S O D A !!!
Ernesto Serra Creative Commons License 1999.12.19 0 0 47
Én is leírom a kedvenceimet, ha lehet.
Szóval nekem a Hunter és az Enjoy a kedvencem

Az Enjoy-t Trickyvel közösen csinálták, és lehet, hogy nem mindenki tudja (legalábbis itt még nem volt róla szó), hogy Tricky kiadott egy lemezt pár éve Nearly God címmel, ezen is két számot Björkkel közösen adják elő, érdemes meghallgatni (az egész albumot)

Tatsuya Fuji imitátor Creative Commons License 1999.12.19 0 0 46
>sose gondoltam volna, hogyha benezek a Bjork topikba akkor arrol fog folyni a szo, hogy dundi-e vagy nem. hmmm<

MacFly

magdika Creative Commons License 1999.12.14 0 0 45
Hat en pedig azt hallottam, hogy az edes kicsi bjork lesz az otodik spajsz gorl, es esetleg beveszik hatodiknak Miss Gibbonst is...:-))))

mag

Előzmény: DcsabaS_ (44)
DcsabaS_ Creative Commons License 1999.12.14 0 0 44
Az biztos, hogy nem Björköt! (Björköt kizárólag saját együttesben tudom elképzelni. Egyébként is, teljesen más zenei világot képvisel, mint a Spice Girls.) Egy másik egzotikus hangú északi énekesnô elképzelhetô.
Előzmény: magdika (43)
magdika Creative Commons License 1999.12.14 0 0 43
Udv nektek!
Hallotatok hogy uj tagja lesz a Spice Gorlsznek...? :-)
Allitolag valami egzotikus hangu eszaki enekesnot vesznek be hattervokalistanak...
mag
MacFly Creative Commons License 1999.12.13 0 0 42
egyszeruen csak idonkent valami infot nem art bedobni, akkor rendszeresebben is lesz ertelme idejarni olvasni netalan hozza is szolni :)
mar mas fan topiknal is volt bennem olyan erzes hogy azzal hogy tudatom en is az szeretem ezt vagy azt, eleg unalmas vegerdedmeny jon ki. peldanak legjobb talan az star wars episode one topik, ahol annyi erdekes dolog hangzott el (sok egyeb mellett) hogy ez nepszeruve tette, mindenki hallatni akarta a velemenyet. Bjork szvsz sok embernek a kedvence, de ez meg keves , igy mindenki mondjuik egyszer beirja hogy bizony en is csipem stb. es lehet hogy tobbet be sem nez.
a lenyeg hogy tessek nekunk nemi infot csepegtetni (koncert, klip, uj lemez) es tobbet fogunk reagalni ;-)
Előzmény: isobel (40)
DcsabaS_ Creative Commons License 1999.12.13 0 0 41
(:-)))

DcsabaS (szintén volt KLTE-s)

Előzmény: magdika (39)
isobel Creative Commons License 1999.12.13 0 0 40
Megint vissza kellett hoznom a topicot...
Lehet, hogy inkább hagynom kéne a dolgot?
magdika Creative Commons License 1999.12.10 0 0 39
(Izlandi, es nincs rajta egy deka felesleg sem.)
A Homogenic album pedig a vilagorokseg resze lehetne oly zsenialis, nekem a Hunter a kedvenc. Szerintem igazan keves az ennyire egyedi karakteru enekesno a vilagban, aki halado es ertekes zenet tud produkalni raadasul sajat kutfobol...

mag

MacFly Creative Commons License 1999.12.10 0 0 38
sose gondoltam volna, hogyha benezek a Bjork topikba akkor arrol fog folyni a szo, hogy dundi-e vagy nem. hmmm
Előzmény: mud (25)
sallustius Creative Commons License 1999.12.09 0 0 37
A topik jó, Björk pedig úgyszintén. Nekem a Debut a kedvencem, ami utána jött, azt is szeretem, de a Debut-tel kapcsolatban sok jó élményem van - sokat hallgattam egy olyan nőnemű lény társaságában, aki egyszer sokat jelentett nekem.

De a Debut-ről is a három legjobb szám szerintem a Play Dead, a Like Someone In Love és a Come To Me.

Sajnos, mint mondtam a többi album nekem nem jött be annyira, talán a Telegram az, amire még azt mondom, hogy szívesen meghallgatom.

magdika Creative Commons License 1999.12.09 0 0 36
Udv!
Lattatok mar a "robotos" bjork klipet? En eddig egyszer lattam egy kis reszletet, de teljesen padlot fogtam tole. Kegyetlen es rideg es mesteri darab. Azt hiszem hogy az All is full of love c. szamra keszult (ja, mert hang nelkul lattam).
Szeressetek a kicsi lanyt...
mag
isobel Creative Commons License 1999.12.09 0 0 35
Mi van veletek?
Ne hagyjuk meghalni a topicot!
DcsabaS_ Creative Commons License 1999.12.07 0 0 34
Kedves syrius és hwp!

A felvétel nagyon is érdekelne, mi több, melegen támogatom a magyar "Björkös webszájt" létrehozását (:-)))! Van saját web-szerverem, úgyhogy oda nyugodtan lehetne lelepíteni. Egyedül a CGI-k nem tetszenek, ugyanis sok gondot okozhatnak. Ezért az ajánlatom úgy néz ki, hogy egy egyszerű (CGI mentes) honlap készítéséhez adhatok mindenféle accountokat.

Björköt egyébként nagyjából úgy hallgatom, mint Kate Bush-t. Roppant tehetséges, eredeti "dög" mind a kettő (:-))). És természetesen minden lemezükön önmagukat adják elő...

Előzmény: syrius (33)
syrius Creative Commons License 1999.12.07 0 0 33
Kedves DCsabaS_
Örülök, hogy Te is láttad. Nekem nem igazán volt kedvencem az említett csatorna, de majd hanyatt estem, amikor először elcsíptem egy pár percet abból a műsorból. A 70-es évek legszebb progresszív rock korszakát idézte és még a hölgy sem tudta lerontani az élményt :-) Nem szólva a derekáig érő szoknyájáról, ami - objektív képtelenség - de sose fedte fel mi van alatta, pedig ráadásul a kamera többnyire alulról filmezte. (A zene mellett erre is figyeltem) Később alig győztem kivárni mikor ismétlik a műsort és végre sikerült felvennem. Azóta is kedvencem. Majd utána nézek megvan-e még, mert azóta elköltöztem. Ha igen szívesen kölcsön adom, de már évek óta nem találkoztam vele, szóval nem biztos a dolog. Egyébként a többi CD-je mennyire hasonló ehhez a koncerthez? Maga a koncert nem jelent meg lemezen? Üdv: Syrius
Előzmény: DcsabaS_ (27)
isobel Creative Commons License 1999.12.07 0 0 32
>Ha valakinek van kedve felajanlani egy accountot, ahol cgi scripteket is futtathatok, ujra lesz IMMATURE :)<

Ezt nem igazán értem :-(
isobel

mud Creative Commons License 1999.12.07 0 0 31
Japan indian...
Előzmény: Filburt (28)
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.07 0 0 30
Nem kövér.
A Debut borítóján pedig kifejezetten bájos.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!