A tévóban meg néznénk, hogy két kisccsálád botokkal meg bunkókkal szétverte egymást:-) (Érdekes, abban a kultúrkörben ez a felállás még most is játszik, és ott vhogy nincs is probléma a szaporulattal:-))
Ezért kéne még mindig nagycsaládban élni. Akkor lennének elegen, a férfiak lejátszhatnák az ilyen meccseket, illetve a nők is a maguk kis harcait, nem kéne férfinak verni a nőt, meg nőnek a férfit...
Nem. Manapság nem nagyon vannak ilyenek, most (egy-két éve leginkább) olyan van, hogy a pasim köt bele másokba, bár persze amúgy jogosan, csak egyszer úgy el fogják gyepálni, hogy letesz erről a hülye szokásáról. Szóval a veszély nem múlt el, csak átalakult. :)
Nincs nagyon idő rá. Valószínűleg engem a végén bántanának, ha mindenki kifeküdt, és mondjuk egyedül maradok. Azt nem jelenteném ki, hogy nem, szerintem fele-fele. Van, aki nem, van, aki igen. Egy olyan eset volt, amikor kapásból kiütöttek úgy, hogy nem én avatkoztam közbe, tehát az egy ilyen gyors támadás volt, és igazából értelme sem sok.
Hogy akiket én ismerek, nem gyepálnak nőket általában, egy dolog, de azért nem mindenki ilyen gavallér ám. :)
A kulcscsomó jobb, bár tudom, hogy sokak szerint nem. De ha azzal odabaszol valakinek, azért megérzi. Az enyémen van vagy 6 kulcs. :) De nem éri meg, mert ütnek, borulsz, nőként legalábbis.