Nem értem, hiszen az Index felirat feletti, szürke tónuson lévő sorban a SportGéza, Velvet, Divány, Totalcar látható. Az Index felirat alatti sorban BELFÖLD, KÜLFÖLD stb. van, de sem Fórum, sem Inda nincs, legalábbis én nem látom.
Eddig – ha ajánlottam valakinek kedvenc topicjaimat – csak annyit kellett mondanom, hogy az Index főoldalán felül lépjen rá a Fórum szóra és máris feljön a fórumok listája. Ezután hogy mondjam el egyszerűen az idejutást?
Jó, hogy fölhoztad, épp ma reggel bosszankodtam, hogy az eddigi áttekinthető index felület milyen kaotikus lett, semmit sem lehet könnyen (vagy egyáltalán) megtalálni...
A Fórumra én egyszerűen jutok be: forum.index.hu, és az oldal panelen a bejárt topikok (esetleg kedvencek, de én azt nem használom, csak félévente, mikor a fórum megújul :-(
Ti hogy juttok be a fórumokra? Mert az Index új felületén , a főoldalon nem találom azt a Fórum gombot, amivel eddig beléptem. Vagy csak én vagyok ennyire béna és vaksi, hogy nem veszem észre ezt az új designban?
Amennyire emlékszem, az egész elég mulatságos volt. Sokan véresen komolyan vették, temérdek szülő a kis zseni gyerekét vonszolta magával, de olyan ember is akadt, aki azt bizonygatta sorállás közben, hogy régebben mindig lecsúszott a felső két százalékról, de most már annyit gyakorolt, hogy tuti sikerülni fog neki a teszt. A mensások meg, akik a tesztlapokat osztogatták, próbáltak nem lenéző képet vágni, de nem sikerült nekik.
Szentségtörés következik: kitöltöttem a netes próbatesztjüket, és határozottan az volt az érzésem, hogy direkt olyan könnyű, hogy minél többen jelentkezzenek a valódi, fizetős tesztírásra, és minél többen adjanak sok pénzt.
:-)) '93 őszén, ha jól emlékszem, rendezett először ilyen nyilvános tesztírást a mensa, most hirtelen még az is beugrott, hogy az Államigazgatási Főiskolán. Hatalmas volt a felhajtás, hemzsegtek mindenütt a fotósok meg az újságírók. Én viszont végigálltam szépen a sort, figyeltem az embereket, aztán annak rendje és módja szerint megírtam a tesztet. Naná, hogy az én riportom lett a legjobb, bibibíííí. De tényleg, akkoriban még voltak olvasók, és tök sokan felhívtak, meg írtak levelet, szóval rém büszke voltam magamra.