Keresés

Részletes keresés

sissoko Creative Commons License 2013.03.06 0 0 2637

Banshee 1x04

Nem gondoltam volna, hogy ilyet fogok írni, de most már tényleg kezd egy kicsit sok lenni a dugás. :) Nyalás, szimpla dugás, maszti mi lesz legközelebb csoportszex? :)

Amúgy király a cucc!

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.06 0 0 2636

ON

Hű de pipa vagyok.

A sorozatokat eddig szinte mindig DVD-n néztem, azaz nem tv műsorsávban. Most viszont egész jó időben, kedd 21.30 tól adták a Homeland-et. Na mondom, ez kera, utána még valamit megnézek a többiből is, és olyan igazi tévénézősen-ahogy azt elvileg kellene is- nézegetem majd hetente 1x.

Erre a b*zi RTL 2 minden előzetes figyelmeztetés nélkül (még az EPG-t sem írják át a szolgáltatók) átb*ssza vasárnap 23.15-re.

De kinek? he?! Az éjjeliőröknek? Vagy a baglyoknak akik nem azok aminek látszanak???

Milyen ker. tv csatorna az ilyen????

Nem nézte meg Kolosi hogy ez nem CSI, meg Gyilkos számok...hogy ez összefüggő történet?

A hétköznapi ember (like me) azért nem éjjel él.

FFFFFFFFUUUUUUUUUUU.

OFF

Bateman Creative Commons License 2013.03.05 0 0 2635

húú bazz, ez tényleg beteg. rohadt nagy potenciál van benne! mi a franc van ezekkel a britekkel?:)

Előzmény: Törölt nick (2629)
nina_morgan Creative Commons License 2013.03.05 0 0 2634

:D 

Andreában még bízom... talán elmúlik az ultimate picsasága; meglátja, hogy az ő drága Philipp-je (böahh) mecsoda egy állat. Michonne-t én is csípem, fajsúlyosabb karakter, mint T-dog, bár itt nem biztos, hogy számít... drukkoljunk együtt, hogy a kis csipet-csapatból ne nagyon legyen senki zombieledel az évad végén. :)

Előzmény: sissoko (2633)
sissoko Creative Commons License 2013.03.05 0 0 2633

Pedig a rész elején Lori látványától nagyon megijedtem.

Nem tudom, nekem Carl egyre szimpatikusabb, most Andreát utálom tiszta szívemből. :) Michonne is egyre jobb, csak nehogy úgy végezze, mint T-Dog, aki elkezdett összefüggő mondatokban beszélni aztán egyből vége lett...

Előzmény: nina_morgan (2632)
nina_morgan Creative Commons License 2013.03.05 0 0 2632

A rész zseniális volt, Carlt azért ütném még mindig amivel csak tudom. Az volt a félelmetes, hogy amikor Michonne-nak magyarázott, ígymegúgy blabla, olyan Loris volt, hogy majdnem lefordultam a székről. (ez nyilván a színészgyereknek pluszpont, de engem a hideg kirázott)

Előzmény: sissoko (2631)
sissoko Creative Commons License 2013.03.05 0 0 2631

The Walking Dead 3x12

Vééégre! Talán az első évad óta nem volt ilyen hangulatos rész. Bár végig kiszámítható volt, mégis jól szórakoztam és a hátizsákos fazonnal szépen keretbe foglalták az egészet. Carl kezd egyre szimpatikusabb figura lenni.

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.05 0 0 2630

Utopia se01e02

Hohohó, jön már a sztori. Hát ez nem semmi. Összesküvős sztori szürreális köntösben.

/Hát mekorát röhögtem azon, mikor:

- Kér teát?

- Nem, a koffeint a CIA találta fel.

:-DD/

A pisztolyos srác kiráááály:-DD 

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.04 0 0 2629

Utópia

s01e01

Hinnnye, de nem hétköznapi sorozat. Minden ízében brit, de ez nem finomkodik.  Mondjuk most trendi, hogy sok az info egyszerre+ mindezt ki is írják a képernyőre (vö. Sherlock)....ez nem anniyra bejövős, ilyen értelmiségi sznob dolognak tartom.

Azonban a furcsa színek, tűéles képek, zsigerig hatoló hang, na meg a kellően beteg történet felkeltették az érdeklődésem.

sissoko Creative Commons License 2013.03.03 0 0 2628

Banshee 1x01

A pilot határozottan tetszett! És Ulrich Thomsen miatt tényleg jár a plusz pont.

sissoko Creative Commons License 2013.03.03 0 0 2627

Örülök, remélem bejön majd.

Előzmény: Törölt nick (2623)
pozsoka Creative Commons License 2013.03.02 0 0 2626

The prisoner: nagy katyvasz 5/10.

nina_morgan Creative Commons License 2013.03.01 0 0 2625

Megnéztem egy részt a Black Mirror-ból; hát aztakurva, finoman kifejezve. Csodálatos tükör... elképesztő. :o 

Bateman Creative Commons License 2013.03.01 0 0 2624

tény, hogy ez lett a leggyengébb, de itt is komolyan görbült a tükör. ezt a filmet minden magyar szavazóképes állampolgárnak meg kellene néznie és utána talán többen értenék meg mi a faszért is kellene elmenni minden 4 évben, mindenkinek szavazni, nem pedig csak a neten, kommentekben, blogposztokban kritizálni. remélem lesz 3. évad. kell ez a népnek.

Előzmény: sissoko (2622)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.01 0 0 2623

Nekem ez (is) nagy kedvet adott hozzá.

Előzmény: sissoko (2618)
sissoko Creative Commons License 2013.03.01 0 0 2622

Black Mirror 2x03

Az előző részek olyan magasra tették a lécet, hogy ezt most egy kicsit gyengébbnek éreztem. Persze a téma itt is érdekes volt.

Lesz 3.évad?

jelenvalólét Creative Commons License 2013.03.01 0 0 2621

The americans S01E04

Ez is kifejezetten jó volt, ipari méretekben nyomták benne a konspirácit, ötletes epizód volt.

jelenvalólét Creative Commons License 2013.03.01 0 0 2620

Californication S06E07

Ez most 10/10-es epizód volt nálam Marilyn Manson megjelenésével és Charlie Runkle újabb eszméletlen szexuális kalandjával.

Maitréja buddha Creative Commons License 2013.03.01 0 0 2619

Ok.

Szar tulajdonságom, hogyha belekezdek egy soriba, azt darálom.

Megnéztem a Grace klinika 1 évadot, nem birok leállni- de könyörgöm, csak én érzem ugy, hogy a fsz. csajt szájba kellene rugni

egy vasalt orrú bakanccsal?

Nem is tudom, mi a műfaj- szappanopera ?

A koreai lóarc is idegesit sokszor, de az az egyetlen ember az egész kib****tt kórházban aki a munkáját csinálja.

Illetve a Baley nevű törpe.

Az elején elég jó felütéssel indult, gyakornokok kontra nagy hajtás.

De most mi van ?

Az ir manót meghuzták a vizsgán, de ugyanott van mint a többi, de a következő inditáskor már olyan hülye, hogy a budi mellé ül, ez a Meredith nevű bárcás meg ugy járkál, mint doktor Sova meg Yoda mester szerelemgyereke...közben be nem áll a mocskos, lepcses pofája :(

Dagadt néger asszony kell bele (a főnök felesége), a műtősnő ilyet mond az ország legjobb idegsebészének, hogy ő ki nem megy a műtőből, menjen az orvos !!! Olyan életszerű...

Most ott tart a sztori, hogy Dr Gray addig ugatott Dr Nyihahának, amég az hanyatt bszta magát a betonon és beleesett egy 40 méteres jégcsap a beleibe-

és ez a huzott száju ribanc még beszól neki, hogy megérdemelte ! MERT NEM HALLGATTA TOVÁBB A RINYÁJÁT !!!

Holy shit !

Remélem valamelyik részben még a monitoromra is lyukat lőnek egy shotgunnal, ugy képen lövik a szukát...csak ez tart most életben :)

sissoko Creative Commons License 2013.02.28 0 0 2618

Utopia 1.évad (itt-ott sopilert tartalmaz)

Az első két rész után már ódákat zengtem róla és a véleményem nem változott a finálé megtekintése után sem. Egész egyszerűen kibaszott jó volt ez a sori, ami ráadásul komoly dilemmát vetett fel, és ennek köszönhetően a jó és a rossz közötti máskor nagyon éles határvonal teljesen eltűnt, ami baromi jó húzás volt a készítők részéről. A végén már abszolút nem volt egyértelmű, hogy kinek is szurkolj.

Az első két rész brutalitása után (talán a sok felháborodás hatására) egy kicsit visszavettek a durvulásból (vagy csak nekem nem tűnt már fel), de a végén naná, hogy Grant gyilkolt. :) A zseniális képek és a még zseniálisabb zene alap volt végig.

Hatalmas karakterek, a szuszogó nyikorgó bőrdzsekis Arby hihetetlen nagy figura, ahogy Jessica Hyde is. Aztán ott van még Wilson Wilson,
és a gyerekszereplőkre sem lehetett panasz, Grant tetszett. Másik kedvencem Becky ki ne maradjon az imádnivaló akcentusával. :)

Viszont nálam ugyanúgy komoly dilemmát jelent, hogy jót tenne-e neki a folytatás (egyelőre nincs hír róla), mint a Killing esetében, de van egy
olyan érzésem, hogy ebben a sztoriban azért van még lehetőség bőven, főleg a befejezés láttán.

Nem állítom, hogy mindenkinek bejön, de szerintem érdemes bepróbálni, mert ha a pilot után nem kaszálod el, akkor felejthetetlen
élményben lesz részed, az biztos.

sissoko Creative Commons License 2013.02.28 0 0 2617

Nálam még mindig a 1x01 viszi a prímet, amit szorosan követ a 1x03 és a 2x02. A 1x02 is jó volt, egyedül a 2x01-et éreztem egy kicsit gyengébbnek, de persze arra sem lehet panasz. Kíváncsian várom a 2x03-ra mit találtak ki a készítők.

Előzmény: Bateman (2616)
Bateman Creative Commons License 2013.02.28 0 0 2616

Black mirror s02e01-02 - az új évad első két része viszi tovább az első színvonalát. szerintem az első rész férfi karakterében sokan magukra ismernek majd. aztán a történet talán az eddig leginkább sci-fibe hajló szálként folytatódik, némileg kiszámíthatóan. de tetszett. a második rész hozza a két sorozat legbrutálisabb belemenését. a média, mint a mindenhova benyomuló geci bemutatását sokan megtették már, de így, ilyen módon azt hiszem még nem. nagyot ütött! talán az eddigi legjobb darab, ötvözve több zsánert is magában.

Motun Creative Commons License 2013.02.28 0 0 2615

Tegnap egyik haveromnál voltam és a fia egy régi sorozatot, az Andromédát nézte.

Én is belepillantottam, az ötödik évad utólja ment épp, és egy hatalmas élményben volt részem.

Valami behatolók voltak a hajón, és Romi meg egy másik robotlány épp beléjük botlottak.

Erre Romi tett egy legyező mozdulatot és azt mondta "nem ezeket a droidokat keresitek" ..:))

Mintha ezt már hallottam volna valami másik filmben.........:)))

sissoko Creative Commons License 2013.02.27 0 0 2614

Jelentem ezzel a dupla résszel a Castle is elérte a mélypontot. Castle mint Liam Neeson, ráadásul még meg is említik, rég röhögtem ennyit! :)

A párizsi vetített hátterek zseniálisak voltak.

sissoko Creative Commons License 2013.02.27 0 0 2613

Köszi, asszem bepróbálom.

Előzmény: nezs (2612)
nezs Creative Commons License 2013.02.27 0 0 2612

Banshee nekem egyelőre bejött...

A történet nem egy nagy durranás, egyszerű mint a rajzszög, de a karakterek és a környezet (redneck/amish amerikai vidék) elviszik a hátukon a sorozatot. Mivel kábeles sorozat nem szégyenlősködnek sem az erőszakkal, sem a szexuális tartalommal, bár ez utóbbinál elég sokszor érzem öncélúnak a dolgot, de lehet, hogy csak öregszem. :)

Ja, és dán-film-buziknak bónuszként Ulrich Thomsen a helyi rosszfiú, ami egyértelmű plusz pont.

Előzmény: sissoko (2611)
sissoko Creative Commons License 2013.02.27 0 0 2611

Banshee-t próbálta már valaki?

Utopiából már csak a szezonzáró, Black Mirrorból is csak a 2x3 van hátra, ideje valami új után nézni. :)

Egyébként a Following ugyanolyan szar, mint eddig volt, közeleg a kasza! És a TWD-t sem várom már olyan lelkesen, mint eddig.

Bateman Creative Commons License 2013.02.27 0 0 2610

kb. a 4. részig épül a sori, aztán jönnek a csavarok.

Előzmény: Törölt nick (2609)
Törölt nick Creative Commons License 2013.02.27 0 0 2609

Homeland

Se01e02

Jó lassan halad, nyújtják mint a rétest. De nem rossz, remélem azért felpörög.

Bateman Creative Commons License 2013.02.26 0 0 2608

Black Mirror s01e03 - pazar évad volt. ez az utolsó darab is húsbavágó és elég sokan elgondolkodhatnak utána majd. azt hiszem rohadt szar irányba halad ez a golyóbis.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!