Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
Tegnap voltam könyvsátorban, ez a Spiró igen jó fej! Jókat mosolyogtunk rajta... meg is vettük a fogságot. Valaki olvasott már tőle könyvet? (Azért remélem, a nevét hallottátok!)
De nem akarok ám senkit elkedvteleníteni, úgyhogy remélem, a rossz kedv nem ragadós! Mert a jó a múltkor az volt! :-) Szép hétvégét egyébként minden kedves idelátogatónak!
Hja, én azt a változatát jobban szeretem, hogy nyugalom, a hosszú élet ritka. Na meg kevesen halnak meg 100 éves koruk után... De köszi, hogy írtál Angel, komolyan mondom, jobban érzem magam... Egy nagyon picivel, de jobban!
NEkem annyira azért nem volt rossz kedvem.... :D én inkább járattam az agyam a bioszon és elpilledtem...na meg azért ki ül a tanulás mellé oda vidáman? max ha szereti a tárgyat...egyébként csak undorral tud odaülni... :DD Azt szokták hangoztatni az okosok, h A nyugalom a hosszú élet titka... :D :*****
Nekem már a fa*om van ki mindennel, pedig nem beszélek csúnyán a társaság ellenére sem, de most nagyon ki vagyok akadva. Már reggel kezdődött, most meg ülhettem más géphez, mert lerohadt az egyik szerver. Úgyhogy legszívesebben ruhástól a Dunába ugranék, hogy lehiggadjak. >:-// Valaki öntsön belém egy kis jókedvet!
Nem találtam gumiszobát, pedig égre földre kerestem :D
Petra bocs hogy nem jöttem fel tegnap, de hülye voltam este, úgyhogy inkább lefeküdtem:) amúgy nem nem tanultam, aludni próbáltam csak valaki őrült öt percenként csörgetett......
Na, titeket sem túl jó olvasgatni, itt van az ember olyan szar kedvvel, hogy még, és akkor azt olvasom, hogy nekem is szar kedvem van, meg nekem is... >:-// Most tényleg nagyon mérges vagyok!!! Gyöngy! Szólj ha tudsz egy helyet, ahol megtalálható az a bizonyos gumiszoba, mert mindjárt felrobbanok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na, ez a felkiáltójelezés most nagyon jól esett, bár nem tudom, hogy fér ki...
nahát szar kedvvel ténleg nem lehet tanulni... :/ nekem se sok kedvem...most még a biosz puskát gépelem...2 hét múlva nagy doga. aztán írnom kell egy beszámolót a mutáns patkányokról...a többit majd vasárnap :)
" A természet két véggel látta el az embert: az egyiken üljön, a másikkal gondolkodjék. Az ember sikere,vagy kudarca azóta is azon múlik, melyik végét használja többet."