Hm, jo az izlese. Celiny Dijonnak meg hangja is van :-) Sajnos ritka ez manapsag a konnyuzeneben.
A koktelt beszerzem az on szamara. En sajnos nem elek ilyennel. Engem a tudomany hevit, teljesitmenyemet pedig az on elismero tekintete emeli meglepo magassagokba. A szaunahoz befutok a gozkazanba. Azonban mivel regi a konstrukcio, csak holnapra gyulik benne ossze a szukseges ho. Meg nem volt idom leszigetelni. Tudja, suszternek lyukas a cipoje... :-)
Ugyhogy kenytelen vagyok arra kerni, orizze az onben a tudomany irant lobogo lelkesedest meg egy fel napon keresztul, hogy aztan meggyujthassuk vele a beteljesules tuzet :-) En is igy teszek. Lelkesedesemet az onbe helyezett... bizalmam taplalja holnapig. Szep almokat, Miss!
Ne aggodjon, Miss, a csipotaji izmaimat onnek tartogatom :-) De a tobbit muszaj atmozgatni. Kulonben elcseneveszesedik a karizmam, es akkor hogyan tudom a tudasat karban tartani?
Zene ugyben varom javaslatat. A death metal es Britney Spears kivetelevel eleg jol turom a mufajokat.
A koktellal kerem csinjan banni, mert eleg magas lehet a CH3CH2OH tartalma, es ez osszszukitheti az ereket. Pedig a munkahoz epp a jo keringes fontos a megfelelo helyeken. Inkabb egy kis lazito masszazs?
Ó, hát az a torna akár el is maradhatott volna...
nem aggódik, hogy a betanítási folyamat alatt túl fogja erőltetni a csípőtáji izmait?
Rumba... talán ki lehet váltani valami számomra kellemesesebb zenével, elvégre az is nagyon fontos, hogy a tanítványnak megfelelelő körülmények legyenek biztosítva az optimális ismeretanyag befogadásához :))
Szóval ha lehet javaslatot tenni 1-2 feszültségoldó koktél elfogyasztására... :))
Nem. Csak kozbejott egy netkarbantartas 8-tol 10.30-ig, ami kiment a fejembol. Meg egy kis esti torna, hogy formaban maradjak :-) De most az one vagyok. Teljes erommel onre es egyuttmukodesunkre koncentralok :-D
Es nem is tudja milyen rumba szol nalam... Nagyon kellemes a frekvenciaja... Andalito... Kikapcsolja az embert tudomanyos munka kozben :-)
A fene vinné el, miért kellett nekem tegnap ilyen korán lefeküdnöm?? Sajnos lecsúsztam erről az igen csábító ajánlatról, ami valljuk be, nem kis mértékben előrelendítette volna a közöttünk fennálló, ígéretesnek tűnő szakmai kapcsolatot. :))