Jó reggeltet. Nállunk szikrázó napsütés tapasztalható, ami kell is, mer munkahelyi stressztróma áll fenn. Egy szekérderék minyomra volna szükségem, át is csoportosítom a költségvetésem.
Lesz itten sokminden, amire a szimla minyommegtakarékoskodás sajnos, nem igazán megoldás. Pl. a Jaen Misel-zsár amire legolcsóbb jegy 9800 Ft, ukcve bő 1 évi minyom ára, meg a Moszjevszkejva gyorstáncoló csoport. Ezeket nem a mezei pénztárcákra szabályozták és ezen már sándor józsef Bendedek sem segít.
Jééé.... Editke nélküli napló !! Pedig a legutóbbi 4 naplóban mindegyikben volt Editke. Hát igen...., ha nincs Editke, akkor marad Citromka. De azért így egy kicsit unalmasabb lehet most a Mester élete.
aza baj, hogy a de kapriccsó nékül is eléggé drága a jegy a zelőadásra, uckve 3.900 frt a legolcsóbb. itten van az árak: Macskák elnevezesű muzikel szindarab kábé 5 hónap minyonpénz! namost vagy előre csoportosítja a Mester a pézt, és asztán 5 hónapon keresztül nem lakmározik minyomot, vagy nem megy a zelőadásra. :/ hijába, válság van.
"Macska beat muzikel" Citromkát is el kéne vinni, ha már átcsoportosítás lesz a minyomok kárára, akkor őneki is kitellik a c belépő.
A Mester nézi az Önök kérték című frappáns Fudáj tévéműsort? Akkor már betéve tudja a muzikel darab szép harmoniákban részesített muzsikáit. Ukcve c felléphetne Ő is. Szakács Bélát Leonárdó di kapríccsó lekketőzéseként!
Esztikétől tudom, hogy a Macskák elnevezesű muzikel szindarab Debreceneben lesz, ami világszenzáció. Macskáknak öltözött színészek játszák és az Önök kértékben ukcve 3-5 havonta mindig kérik a dalokat. Táncos-énekes produkció. A színészek arca be van fesvte így aztán nehéz kitalálni, hogy ki kicsoda. Csilluka szerint Leonárdó de kapriccsó is játszhatna benne úgysem ismernék fel. Ő amúgy szintén világhirű mert Csilluka több filmjét is nézte. Szóval erősen gondolkodom, hogy elmenjek-e rá. Sajnos az ára nem az én pénztárcámra van szabályozva, dehát egyszer élünk. Megaztán úgyis elminyomozok 7-8-szcszáz forintot egy hónapban. Hétvégén átnézem a költségvetésem és megpróbálok átcsoportosítani. Sajnos a tavasz nem nagyon jön, Pedig sándor József és Bendedek jön. Vagy már volt. Nem is tudom. Na lassan megyek haza és Citromnak elujságolom, hogy Macska beat muzikel. Biztos őt is érdekelné.
Endre mesélte, hogy van egy focista személy a debrecen lokiban aki egzotikus tapasztalataival felvértezve jött ide Vietnámból. Na hát én nem is tudtam, hogy ismerik ott ezt a sportjátékot. No de nem is erről akartam irni. Hanem rájöttem, hogy a Szakács név kötelez azez nomen eszt vómen, ahogy a mondás mondja. És találtam is egy frappáns internetet. Ez a címe http://nokedliblog.blogspot.com. Minden betüt amit szószerint írtam, be kell írni is kijön. Egy németországban élő ismerősöm ajánlotta és én felfigyeltem rá. Miután megígértem Editkének, hogy ukcve 2 hét múlva főzök egy ebédet ez jó alkalom, hogy tapasztalatokat süritsek magamba az internetről.
Ez olyan, mint egy ismerős ismerősöm mondta, hogy nem megy a bisznic, mert recepció van. Kérdeztem az mi? Olyan mint a recesszió, csak sokkal súlyosabb! :-)