Sajnos nekem nincs meg a Maiden England, de a Visions of the Beast-en az Infinit Dreams-ben lehet látni. '88-ban nem voltam ott a koncerten, mert még csak 13 éves voltam, de pont abban az évben vettem meg az első Maiden kazimat (ez volt egyben az első kemény rock kazim is) a Seventh Son-t. Mondanom sem kell ettől lettem rock zene függő azóta is...
'88-ban az MTK pályán az Ossián volt az előzenekar ami nagyon jó volt (nem olyan mint a mai)és megtetszett a zenéjük Adriannak kapott egy polót. :)
Anno a szoci sajtó Paksi káromkodásáról majdnem többet írt mint a Maidenről. :)
Pedig csak amikor megénekeltette azt a 15K-20K embert csak annyit mondott:
"ez az oldal hangyafasznyival hangosabb volt mint a másik"
:)
Vagytok itt néhányan akik nálam sokkal jobban ismeritek a Maiden-t, így biztosan tudtok információt adni arról, hogy került Ossian poló Adrian-re? Azt hiszem a Paksi Bandinak élete legnagyobb sikere, hogy az Isteni Adrian magára vette azt a polót!!! Tegnap óta megvan a Visions of the Beast! Este leültem megnézni. Így egyben elég érdekes megnézni több mint 20 évet!
Köszi! Közben észrevettem, hogy a 16. rész hiányzik, lekaptam gyorsan, szemem felcsillant :-)
Aztán ugyanaz történt mint előtte, vagyis semmi:-(
Megpróbálom újra, hátha.
Á.
Szar és nem ilyen volt élőben a neten.
Az ismétlés mégjobb volt azon nem volt annyi szakadás mint az élőn. Tuti hogy kiadják VHS-n vagy dvd-n mert nagyon jól bevolt kamerázva.
Én összetettem és látható is. Viszont nálad is nagyon szar minőségű? Embereket nem igen lehet látni csak alakszerű formákat. Ez neten volt közvetítve? Még akkor is jobbnak kéne lennie. A kamera mozgásából úgy tűnik, hogy ezt valakik rendesen vették fel. Több kamera, nézők fölé ereszkedés, stb. Hátha felkerül a rendes verzió valahova.
Ami leginkább feltűnt, hogy a 2000-es BNW-touron Bécsben a Planet Music Hall-ban voltak, ami ilyen 2/3-adnyi Pecsa, és nem volt teltház (kb. 4000?) Most a Stadthalleben, ami Pecsa*másfél, és majdnem fullos volt. Kb. Olyan 2x annyian lehettek. Mondjuk ez inkább magyarázható a jegyek jobb külföldi (keleti :) ) terjesztésével, mint a sógorok megnövekedett metáléhségével (kurva sok szlovák volt).
Sirály volt a show-része, Dickinson többet pofázott és poénkodott, mint nálunk. Viszont a közönség fele olyan hálása nem volt.
Ja, az előzenekar valami Marilyn Manson-szerű nu-metal szarság volt (Murderdolls),az első számuk után folyamatosan ment a nézőtérről a "MAIDEN, MAIDEN!"-kórus. 45 percet játszottak... A végén a csávó már könyörgött a közönségnek: "Erre az estére minket a Maiden választott ki, hogy játszunk nektek, ne okozzatok nekik (!!) csalódást!" Szánalmas volt.