Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Ne nyavajogj! Így is szégyen a DKV-nak,hogy nincs elég busz még a villamospótlásra.Miért az Ikarus troli az alacsony padlós? Nem hinném és még se mondja senki se,hogy ez jött éppen 2-esbe.Amúgy jövőhéten újra járnak trolik.Nem tudom így abból a megnyert pénzből mit fognak csinálni? Mert ennyi idő alatt nem lehetett rendbe tenni a váltókat,meg az utastájékoztatást.Biztos valakinek a zsebébe megy ez a pénz is.......
http://www.utvonalterv.hu/ -en van debrecen tömegközlekedési útvonalterv is. Ez csak nekem új? Amúgy egész értelmesen írta ki hogy melyik busszal hova...
Semmi különöset. Csak hogy olyan emberek kapják (persze tisztelet a kivételeknek, mert az is akad szép számmal) meg a Te, meg a tisztességeen dolgozók pénzét, akik lehet hogy nem érdemlik meg. Azért megnézném hogy ők pl jeggyel utaztak-e. És ha az ember ilyet lát maga mellet, elgondolkdik, hogy milyen országban él.. hogy nem tud úgy felszállni akár helyközi akár helyi tömegközlekedési ezközre, hogy egy-egy ilyen 'érdekes ember" ne legyen, ne orditson a zene valaki telefonjából ne legyen valaki elfogadhatatlan "illatú", ittas stb...
Ma voltam a Derék utcán és eléggé meglepő volt számomra, amikor a 12-es a Vincellér utca felől "12 GYÓGYSZERGYÁR" felirattal jött, majd a bemondó is azt mondta, hogy a "Gyógyszergyár felé közlekedik." Pedig a menetrendi táblán és a DKV honlapján is az Auguszta van megjelölve végállomásnak. A Gyógyszergyárnál csak megáll. Vajon miért lehetett? Talán azért, hogy mindenki értesüljön róla, hogy minden 12-es megáll a Gyógyszergyárnál és a 12Y-os megszűnt, vagy egyszerűen hiba?
Más: Ma reggel elég sokan várták a 22-est az István utcai megállóban, olyan sokan, hogy annyi embert ott még sosem láttam... Érdekesség az, hogy reggeli és délutáni csúcsban minden 22-es és 45-ös egymás után érkezett a megállóba, ilyen se volt még ott... Ami a 24-est illeti, az István utcára délután az egyik járat már úgy érkezett, hogy nem szállt le róla senki, de hát nem meglepő gondolom, hogy visszafelé az útvonal végén már alig vannak rajta utasok...
Hát ez igaz, csak sajnos ha valahol valamit sűrítenek, azt csak egy másik ritkítása esetén tudják megtenni, valakinek meg az (volt) fontos. Nehéz igazságot tenni. Kell egy darab járat, ami keresztül-kasul szeli a várost 3-4 óra alatt, és 2 percenként járna :)
Mögötte lehet. Háttérben látszik a 2 nagy magas utcai lámpa ami megvan mai is a segner téren és egy távirópózna ahol a trolik pihennek. Valamelyk nap bejárom a nyomvonalat állomástól a tescoig kivethető de utánna nem tudom hogyan megyek.
Az 5ösön van állandóan. Sikerült elkapnod úgy látom a Keleti pu főépülete előtt a Baross téren :) Nem rossz :) Ritkán tudom elkapni pesten egy kis nosztalgiára ha 5-össel utazom.