Csiga? hát ős ismerem együtt voltunk ISZTAMBULBA, a mási az meg gondolmo Pityu volt. Hát a múltkor kitanítottam mert elég sok embernek szúrta a szemét hogy Dombesz ellen vesztes helyzetnél ott táncol a korláton és majomkodika zenére. Na szerintem rá gondoltál.Jaa és ha jólemlékszem akkor te hozzád is odamentem konfettis zacsival és megkínáltalak vele,te meg faszán előreküldtél :)) na mnid1 .és éppen ezért szedem össze a dalokat ,hogy picit változatosabban nyomjuk és szerintem senk inem gondolja az "édesanyám kedvesanyámra" hogy"gagyi" nekem nagyon is bejön:)))))
Elég érdekes most a B közép, mert szinte pontos határvonalat lehet húzni a felénél. Elől a fiatalok vagy 100-150-en (ahogy most számolgattam), hátul ugyanennyien az öregebbek. Ezért indul el sokszor két nóta is egyszerre. Amikor még nagyobb a szurkolótábor (pl. Alba ellen), volt hogy középen is elkezdtek egy új nótát.
Tegnapelőtt hátul ment az "Édesanyám, kedves anyám csak az a kérésem", amit elől szinte senki sem ismert. Mókás volt.
Joci Te ismered azt a két srácot akik elől felálltak?
hát megmnodm őszintén e kedvenc nótámat :))))) csak kb 2 órája ismerem . mivel kodály zoltáni tevékenységekbe fogtam és próbálom összeszedni a régi "nótákat":))))))))) habár nem hiszem hogy mnid meg lesz de azért reménykedem. De akkor bigyó barátom ,kijavítanád a dalt:))
Te jó ég :))))) a magad 40 évével :)))) ezt még nem értheted:)))) de idézek egy kis szösszenetet kedvenc dalomból "A SZOLNOKI SRÁCNAK A SZÍVE DOBOG OLAJOS ZÁSZLÓ AZ ÉGBE LOBOG VEZESS MINKET AZ NB/1-EN ÁT GYŐZELEMRE-DIADALRA VEZESD AZ OLAJ TÁBORÁT" óóó mi urunk. jaaaa , és ingyen lesza pia :)))) ez nagy combo volt mi? szvsz
Na akkor ketten már vagyunk:) Igaz van még idő,de azért jó beszélni róla!!! :D próbálok hívni a fiatalságból embereket ,hátha minél többen megyünk! MINDHALÁLIG OLAJBÁNYÁSZ
Jaja, át kell szállni, de úgy hogy ha késik a mi vonatunk mondjuk 15-20 percet, akkor nem biztos h bevár a szegedi, mert tavaly is odaértünk Ceglédre, és már ott állt a szegedi, szóval az átszállással nincs baj, haza fele se, ennyiből ez így jó!Tavaly meccs után hazafele, a busz csuklós volt, és kb a 3/4ede szolnoki volt, mivel tele volt az egész:) De szép is volt:) Remélem megint lesz ebből egy jó kis túra!HAJRÁ OLAJ!!!
De akkor ugye Cegléden át kell szállni,vagy lesz-e olyan vonat ami egynsen oda megy.Ha a városi közlekedést választjuk és meg van az elegendő létszám, szerintem nem kell magunkat törni a jegyvásárlásnál. :)))))
Egy busznyira van, az 1-es busz pont odavisz, csak azt nem tom h 6 v 7 megálló, de ebben a közös szervezésben benne vok!Ezt vhogy megkéne szervezni, sztem olyan 15:00 fele el kell oda indulni, mert a vonat is oylan 40perc körül van!
Akkor majd kellene szervezni közös vonatos túrát kecsóra.Mondjuk ezen azt kell szervezni hogy mindenki egy vonathoz megy:D. Csak az a gáz hogy kicsit messze van a vasutállomás a csarnoktól szvsz.