Keresés

Részletes keresés

Peti29 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4232
ziti.nyomhatod az erdeis klipet
Peti29 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4231
csö.rudik tudok irni
RealCool Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4230

Lukácsi Laci nem tud jönni holnap edzésre mert influenzás.

én viszont mindenki örömére megyek :)

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4229

Ziti!

Ezt most bebuktad, mert akkor hivatalossá teszük és TÉNYLEG TE lesze a Soldiers szóvivője és a Soldiers egyik CB-je RB-je................:))))

Előzmény: ziTi.1337 (4228)
ziTi.1337 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4228

:D:D Nem tehetek róla! Én leszek a Soldiers szóvivője :D

Előzmény: milán RG (4224)
milán RG Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4227
fél nyolckor.
KB.
Előzmény: orodreath (4226)
orodreath Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4226
mikor volt
Előzmény: milán RG (4224)
orodreath Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4225
OK
Előzmény: Csonti-Linebacker (4223)
milán RG Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4224
Láttam a TVben a véradást. Grat! Bütte vagyok.
Ziti bazz, a riporter néni arcáról sem sikerült letörölni a mosolyt a bejátszásod után... :) A KiS Mukk Andor is jó volt... :)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4223

Ok akkor neked is szerzek 1 db-t

Más

http://kep.tar.hu/szolnoksoldiers

megin' vannak új képek (frissítés)

Előzmény: orodreath (4222)
orodreath Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4222
nekem is kell
Előzmény: Csonti-Linebacker (4221)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4221

http://youtube.com/watch?v=XSzshkg9LJ0

ez a fegyver kell nekem:))))

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4220
Azt biztos hogy tudja mert "Kameraérzékeny" Valami más oka lehet:)))
Előzmény: orodreath (4219)
orodreath Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4219
Biztos nem tudja h. ot van a kamera!
Előzmény: Csonti-Linebacker (4217)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4218

Látod ezért nem kell neked novellát/regényt irni mert nem tudnád megcsináni:)))

Te érzed......

A véradás jó volt sokan eljöttek de csak kevesen adhatták a vérüket különféle okok miatt

ma este 19.00 a szolnokin

Előzmény: milán RG (4216)
milán RG Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4216
Pedig a regény és a novella közel áll hozzám - régebben próbálkoztam is (3 fejezetig jutottam), a bohózat télleg nem menne, mert hülyeségnek tartom és még nem láttam jót. A bloggal az a baj, hogy minden boldog-boldogtalan csinálja. Plusz nem történik velem annyi dolog, hogy megtöltsem - de majd még meggondolom. A stand-uphoz meg általában elég az a közönség akik körülöttem élnek (meg nálam ez a műfaj(vagy -nem) a vonatozás szinonímája lett :) )... Azért kösz a bátorítást. :) Milyen volt a véradás? Benne lesztek a TVben?
Előzmény: Csonti-Linebacker (4214)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4217

Kalaj!

Miért nem a kamerába néztél?

Nagyon művészi ez a kép:))))

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4215

SzBéla!

Szerintem ezért nem kaphatjuk meg:

IV. Támogatásra jogosultak köre:

Pályázatot nyújthatnak be:
Mindazon honvéd sportegyesületek, országos honvéd sportszövetségek, amelyek rendelkeznek az alábbi feltételekkel:

• önálló jogi személyiség;
    • magyarországi székhely;
    • önálló adószám és bankszámlaszám.
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4214

Ha már ennyire belemegyünk az elemzésbe akkor regényt és novellát nem nagyon tudok elképzelni tőled de egy blog vagy a stand-up comedy műfaj szinte biztos hogy jó lenne neked........... a bohózat sem a te műfajod bár lehet hogy tévedek

Ha van időd akkor kezdhetnél egy bloggal:)))))

Előzmény: milán RG (4212)
milán RG Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4213
Egyébként stand-up ban jó lennék...
milán RG Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4212
Mármint mit? Regényt, novellát, karcolatokat, bohózatokat, vagy blogot? :)
Előzmény: Csonti-Linebacker (4210)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4211

Sportorvos a jövőhéten:

20-án kedden 14.00-15.30,

22-én csütörtökön 14.00-16.00.
Akinek ezek az időpontok nem felelnek meg, az a 56/411-081-es tel
számon eggyztesen egyénileg.

Info Csecstől....köszi

Mindenki csináltassa meg jövőhét szombatig legkésőbb...........

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4210

Ok!

Milán nem gondoltál még arra hogy írj?

Előzmény: milán RG (4209)
milán RG Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4209
Most következő műsorszámom a köz megzavarására alkalmas, ezért aki nem bírja a megzavart közt, az ne engedje neki, hogy elolvassa. Akinek meg a politikai-, vallási nézeteit zavarom meg, az forduljon állatorvosához, meg -fel. A 12es karikát azért nem rakom ki, hogy Don is legálisan olvashassa el...

Felebarátaim! Mostanában nem csak a "vidám vasárnapok" a jellemzőek az ország hülyéire, hanem blog-firkálás is. És mivel az elsőhöz még mindig nem vagyok elég IQ-light, ma a másodikkal szeretnék kedveskedni néktek - elvégre, ha "A Ferinek" lehet, akkor egy hozzászólás erejéig, nekem is (csak ezt most én írnám, nem az aszisztenseim). Mottó: van egy rossz hírem, de még több is...

Vasárnap (2007. nem t'om, hanyadika)
Suhanok a MÁV anti-TZSV-jével, amit ICnek csúfolnak. Osztom az igét, a kupé röhög. Két ismerős leányzó kész, ismeretlen gyerek tanulna - nem tud, ismeretlen szőke 3.14na tüntetőleg bedugja a fülhallgatóit, majd "magában" mosolyog. Későn érek a bérleménybe, de 1 sört bedobok, csak hogy szépeket álmodjak.

Hétfő (2007. egyel több, mint tegnap)
Délben kelek, ezért kimarad az Európai Unió története c. klasszis az életemből. A délutáni előadásokra ezért nem megyek be (nehogy megsértődjön a délelőtti)... Este csocsó haverokkal. Hazafelé úton veszek két sört, csak az íze kedvéért. Éjszaka már köhögöm, el is határozom, hogy leszokom a cigiről. Megint.

Kedd (2007. kettővel több,mint vasárnap)
Hajnali 10kor felriadok, ezért be tudok menni előadásokra - elvileg 8 és fél óra kéjmámor vár ma rám (keresztrejtvény, napilapok, évfolyamtársak okoskodásai, az egyik prof (akármelyik) dilettáns előadásán való megbotránkozás, pinaráma megtekintése). De 3 óra után felszökik a lázam, délután hazamegyek. Teleizzadom az ágyam - sajnos egyedül. Az albi tündérei ápolnak, mintha 3 anyukám lenne... :)

Szerda (gőzöm sincs)
Fél egykor beesem a háziorvosom rendelőjének a várójába. 15 perces köhögésnek álcázott kaffogás és 15-20 pzs-s takony-niagara után a betegek 90%-a felveszi 2m-es távolságot. A maradék 10% akkor adja fel, mikor két mammer a "járvány" és a "madárinfulencija" szavakkal dobálózik. Biztos a Maónika sóban hallották. Röpke 2 órás késéssel beesik a doki, tolerancia-küszöböm a nulla felé konvergál. Plusz ma még nem gyújtottam rá. El is határozom, hogy leugatom a dokit a halálba - legalább a közérzetem javuljon picit. Aztán eszembe jut a helyi mondás: Ha Bruce Banner feldühödik, Hulkká változik. Ha Hulk felszívja magát Chuck Norris-szá alakul. Ha CN begorombul Dr. Sövény Márta háziorvos és belgyógyásszá avanzsál... Szóval jobb nem szívózni, plusz már nem sok erőm van. Végre bejutok (az egészségügy fikázásától most eltekintenék - nem mindehol ilyen szar), maszkban fogad (tényleg járvány lehet - így viszont nem kapok el tőle semmit, höhö - , és még az arcát is eltakarja. Jobban érzem magam.). 5 perc alatt kiderül, hogy heveny bronchitis, vírusfertőzéssel. Juhéj. Itt közli, hogy nem fogyaszthatok alkoholt az antibiotikum miatt, + nem dohányozhatok a légúti megbetegedés miatt. Újabb juhéj! Sportorvos felőli érdeklődésemet azzal hárítja - kioktató hangnemben - hogy a lerakódás miatt a tűdőszűrőről küldenek el a málnásba, a kisebb vagon gyógyszer miatt meg a vizeletvizsgálaton lehelnek búcsúcsókot a nagy fehér testrészemre. Ez már egy megajuhéj.(Kitérő Gerinek: most mi van?) Otthon: csucsu, láz, tea, láz, szundi, csajok iszogatnak a konyhában, én nem. Láz, teától már kivagyok - így konyak nélkül.

Csütörtök (mához tegnap)
Délután már kilopakodom a konyhába. Leerőltetek két cigit, 5 részletben, 4 óra alatt - futó hányinger: lehet tényleg nem kéne erőltetni. Inni nem merek: mindig eszembe jut egyik spanom, aki Zirtec antibiotikum kúra közepén kezdett bulizgatni. Aztán két sörtől elaludt a lépcsőfordulóban. Az egyik kocsmában. Majd mezítláb gyalogolhatott haza - vállalkozó lelkek lesegítették a cipőjét. Zoknistól. Hazaérek este (Újszász az otthonuuuuunk...). (Kitérő Csontinak: mostanában nem mennék edzésre, két okból: 1.:Kint nem jó. 2.:Nem akarok fertőzni.)

Péntek (ma)
Azon gondolkodom hány éve volt olyan utoljára - mióta nagykorú lettem - hogy a hétvége 4 napjából (bizony-bizony, felsőoktatásban csütörtöktől már weekend van - ha jó az órarend) egyben sem voltam a Kaiserben. Márpedig most nem megyek ki. Ebből mindenki láthassa, qrvára komoly ez a betegség. Jövő pénteken találkozunk.

Öjj.™
Linoge #8 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4208

Véradás Ma 13:00-16:00 között a Hetényi Géza Kórházban. Résztvétel kötelező mindenkinek, sőt, szóljatok akinek csak tudtok.

Aki olvassa, addja tovább: Protektort, sisakot vigyen mindenki (TV kérésére).

Sajnálom, de nem tudok ott lenni veletek, egyéb elfoglaltság miatt. Csecsemő lesz az "irányító".

Üdv,

Gergő

ziTi.1337 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 4207

Bill Cowher joins CBS.

Tiki Barber joins NBC.

jok lesznek a kozvetitesek :)

RealCool Creative Commons License 2007.02.15 0 0 4206

holnapi napra van forgatókönyv?

mikorra kell menni a kórházba azonbelül hova?

széfti46 Creative Commons License 2007.02.15 0 0 4205

Pedig esküszöm tettem ENTERT a részek közé!

Már nem vagyok olyan mint rég. Kezdem félteni azt az embert aki tőlem kap vért..

széfti46 Creative Commons License 2007.02.15 0 0 4204
Az erődöt megtámadják, vesztésre álnak, az erőd parancsnoka kétségbeesetten a számítógéphez fordul,hogy az elemezze a helyzetet.
- Számítógép! Megtámadtak minket, túlerőben vannak! Mit csináljunk?Harcoljunk tovább, vagy adjuk meg magunkat?
- Igen.
- Mi igen??
- IGEN, URAM!!!

Újoncok vonulnak be. Az őrmester írja a neveket, és megszólal:
- Akinek th-val, y-nal vagy valamilyen különleges módon írják a nevét, az előre szóljon! Jelentkezik egy újonc:
- Én y-nal írom a nevemet.
- Igen? Hogy hívják?
- Nagy Pál.

Egy hatalmas katonai C130-as teherszállító repülőgépet kísér két vadászgép. A pilóták rádión keresztül beszélgetnek egymással unaloműzésként. A vadászpilóták elkezdenek mindenféle műrepülő gyakorlatokat végezni. Egyikük átszól a teherszállító gép pilótájának:
- Látod, pupák, mire jók ezek a kis madarak?
A nagy gép pilótája visszaszól:
- Ugyan már, ez semmi. Most én jövök, ezt biztos nem tudjátok utánam csinálni!
A két vadászgép hátrébb húzódik, várják a mutatványt, de a nagy gép rendületlenül repül tovább. Öt perc múlva a C130-as pilótája beleszól az éterbe:
- Na, láttátok?
- Nem láttunk semmit. Ugyan mit csináltál?
- Lássuk csak: felálltam, kinyújtóztattam a lábaimat, ittam egy kávét, és hátramentem a klotyóba...

A frissen bevonult ejtőernyős újoncoknak tartja az első foglalkozást a kiképző:
- A tanfolyam három hetes lesz. Az első héten szétválasztjuk a gyerekeket és az igazi férfiakat. A második héten szétválasztjuk az igazi férfiakat és az idiótákat.
Nagy csend, majd egy újonc:
- És a harmadik héten?
- A harmadik héten aztán elvégzik az első ugrásukat az idióták!

A csata végeztével az ezredes magához hívatja a katonákat, és mindenkitől megkérdezi, hogy milyen hőstettet hajtott végre a csatában.
– Én levágtam egy ember lábát! – mondja egy vézna kis katona.
– Jobban tette volna, hogy ha a fejét vágta volna le!
Mire a vézna kis katona:
– Hát, feje már nem volt meg szegénynek…

Az őrmester az első kimenőre készülődő újoncokat oktatja:
- Emberek, ha a vendéglőben, a szomszéd asztalnál ketten összeverekednek, maguk ne avatkozzanak közbe! Igyák ki a sörüket, és csendben távozzanak a helyiségből. Világos?
Az eligazítás után az őrmester meg akar győződni, hogy megértették a mondanivalóját, ezért megkérdi:
- Tóth honvéd, ha a szomszéd asztalnál két férfi elkezd verekedni, maga mit tesz?
- Jelentem, kiiszom a sörüket, és csendben távozom.

Örmester: Közlegény, maga nem jelent meg az álcázási gyakorlaton!
Közlegény: Honnan tudja?

orodreath Creative Commons License 2007.02.15 0 0 4203
http://www.youtube.com/watch?v=EFKaLfs68Sk

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!