Next Wednesday (16th September) Editors will play a full set of tracks from their new album and previous two albums at legendary London venue Fabric. The gig will be filmed for an Editors TV special and this will be probably be the last chance to see Editors up close in an intimate setting for a long while.
Tickets are available from 9.00am Thursday 10th of September on this special Editors fan link...
A Julien nekem is fájdalmas pont volt... De épp előbb néztem meg a másik nagy kedvencet, a Breathe Underwatert.... Jááájjj Annak mennyire örültem akkor és ott élőben...:))))) Lovecat a konvertálás gyorsaságát figyelembe véve... Talán estére meglesz a konvertálás, aztán attól függ, ha megyek valamerre este akkor holnap rakom fel, ha nem megyek, akkor elkezdem este és remélem addig amíg ébren leszek feltöltődik..:)))
Valaki a teljes szigetes Placebo koncertet felvette videora, majd feldarabolta és számonként feldobta youtubera, én leszedtem onnan, most konvertálom át avi-ba majd egy filet csinálok belőle, és feltöltöm a netre, az itteni Placebo topicos arcoknak...:))))
már vagy egy hete nincs netem..aztán látom most meg, hoyg regelni kell..meg is tettem :O remélem még beleférek én is. vmi van már az albumról neten? nem review ;)
Azért remélem nem üldögélős lesz... Vagy, ha igen akkor csak acoustic settet toljanak... Most egy Munichet vagy Papillont végig ülni... Nehéz feladat lenne többünknek asszem..:D