Keresés

Részletes keresés

csudi Creative Commons License 2005.09.07 0 0 300
Na, ezt a verziot sosem kovetnem el. Magyar szoftvert csak akkor engedek a gepemre, ha nagyon muszaj. (Nem a magyar fejlesztesu dolgokra gondolok, hanem az eredetileg kulfoldi sw-k magyaritott valtozataira. Abbol soha semmi jo nem sul ki.)
Előzmény: MrsBennet (299)
MrsBennet Creative Commons License 2005.09.07 0 0 299
Elmentem gyerekkel megvenni a Universityt, mire eladók megesküdtek, hogy sehol nincs angol, és ha akarom a magyart, vigyem vissza az angol 4 cd-s alapot, kapok érte ingyér magyart dvd-n, mert csak arra lehet magyar Univ-t telepíteni. Megtettük... :(( Sajnálom, mert mégiscsak jobban örültem, hogy angolul játszik a csemete. Különben is elő-előfordulnak futási problémák.
Előzmény: csudi (298)
csudi Creative Commons License 2005.09.06 0 0 298
Nem talalok angol nyelvu University-t a boltokban. Mi tortenik ha a magyar Unit felinstallalom az angol alapra? Magyar lesz a menuje? Esetleg vegyes?
_Gary_ Creative Commons License 2005.08.31 0 0 297
Jogos, nem ír ilyet. :) Te tudsz választani, hogy hová mész. Ronald bátyó kifőzdéjét nem találtam a játékban, lehet figyelmetlen voltam, de az Egyetem-ben sem láttam.

Szerintem ugyan annyi tárgy van a "biztonsági másolatban" is, de sokmindent tölthetsz le hozzá és be tudod tenni a játékba.
Előzmény: autószerelő (296)
autószerelő Creative Commons License 2005.08.30 0 0 296

najó rámegyek a taxira vagy a másikra de nekem nem ír olyat ki hogy MC'Donalds meg ilyeneket!

Egyébként lehetséges az hogy akinek a sims2 másolva van annak kevesebb tárgya van a játékba vagy ilyesmik?

_Gary_ Creative Commons License 2005.08.29 0 0 295
Odaballagsz a telefonhoz és (assz'em) TRANSPORT/TAXI, a magyar verzióban is hasonlóképp csak az érthetőbb :))
Előzmény: autószerelő (294)
autószerelő Creative Commons License 2005.08.28 0 0 294

Sziasztok!

Én még új vagyok itt!

És úgy láttam sok helyen mint ahogy itt is hogy valahogy ellehet menni a taxival a MC'Donaldsba!

Szóval ez hogyan lehetséges mert én még nem jöttem rá sajnos!
Légyszi segítsetek nekem!

Mindenkinek jó SIMSEZÉST!

muffin55 Creative Commons License 2005.08.25 0 0 293

Van egy gondom!!! Ha megveszem a The Sims 2 Nightlife-ot magyarul, akkor azt fel tudom tenni angolul?????

Mindenhol néztem má' és majd mindenhol magyarul lesz!!!!!

Plíz írjatok ide: kongomorgo@freemail.hu

Előre is kösszi!!!!!!!!!!

CyberFan Creative Commons License 2005.07.15 0 0 292
Sziasztok!

Van egy problémám a Sims 2 Univval.
Felinstalláltam, és mikor elindítom a játékot töltés közben szó nélkül kilép.

Ha valaki segítene, annak big respect!
BlueLight Creative Commons License 2005.07.08 0 0 291

Köszönöm, a hétvégén lehet, hogy kipróbálom.

Előzmény: _Gary_ (290)
_Gary_ Creative Commons License 2005.07.07 0 0 290
Megnéztem mégegyszer a nevezett fórumot és egy kis registry buherálással megoldható!

Bocs', nem akartalak átverni!
Előzmény: BlueLight (288)
_Gary_ Creative Commons License 2005.07.07 0 0 289
Az SG-n, a Sims2 fórumban állítják, hogy nem. Én nem próbáltam, de Te kísérletezz és majd meséld el! :)
Előzmény: BlueLight (288)
BlueLight Creative Commons License 2005.07.06 0 0 288
Nem tudja valaki, hogy a magyar Sims2-re fel lehet tenni az angol University-t?
_Gary_ Creative Commons License 2005.06.28 0 0 287
Nézd meg itt:

http://sims2faq.atw.hu/
Előzmény: V63-152 (286)
V63-152 Creative Commons License 2005.06.28 0 0 286

Sziasztok!

Én még új vagyok itt, és lenne egy egy nagyonsürgős kérésem:

Légyszives írjátok már ide a játék telepítési kódját.

Köszi!

GTom965 Creative Commons License 2005.06.14 0 0 285
Végre megvan a Sims 2!
JEEEEEEEEEEEEEE!
Ave Creative Commons License 2005.06.06 0 0 284

Kössz mindenkitől a segítséget!

Üdv.!

-Lujza- Creative Commons License 2005.06.05 0 0 283

Újra kellett telepítenem az egész gépet és azóta játék közben, amikor benn vagyunk a házban a kis ikonokban nem jelennek meg az arcképek, csak zöld vagy fehér háttér.

Melyik programot nem raktam vissza a gépre?

Spartan hoplite Creative Commons License 2005.06.03 0 0 282

Udv. mindenkinek

Koszi,utana nezek:))),sajna volt egy kis problemam azert nem jelentkeztem

Előzmény: _Gary_ (274)
csudi Creative Commons License 2005.06.03 0 0 281
Hazat epiteni meg az alapjatekban lehet. Nana. megjo. Tuti, hogy minden helyre bekattintottal?
Előzmény: Ave (278)
Flora Creative Commons License 2005.06.03 0 0 280

A "házépítősdi kiegészítő" alatt lehet, hogy a HomeCrafter Plust érti?

Ez nem játékkiegészítő, hanem egy olyan program, amivel falakat, padlókat és földfelszíneket lehet színezni-mintázni úgy, hogy azok mindjárt meg is jelenjenek a játékban. A program letölthető a sims2.ea.com-ról (a játék hivatalos oldaláról, a Cool Stuff menüpont alatt).

A munkahelyi zűr meg az operáció pedig 1 az 1-ben egy jelenetsor a játékban működő egyik televíziócsatorna műsorából. Ezt nézik a simek a tv-ben.

Előzmény: _Gary_ (279)
_Gary_ Creative Commons License 2005.06.03 0 0 279
Válaszok:

1) Az értelmét mindenki magának kell, hogy fölfedezze, de kb. annyi, mint mindegyik kiegészítőnek :) Játszhatsz pár napot a sim-eddel az egyetemen, fölfedezheted az újdonságokat utána visszatérsz vele a korábbi faluba, ennyi.

2) Rosszul tudod.

3) Ez passz. Nekem több sim-em is dolgozik különböző munkahelyeken, de ilyet még nem láttam... Lehet, hogy csak a "beetető" animáció, azaz a játék reklámja...

Kerítsd körbe a pénz-farmot ha nem akarod, hogy a csőcselék lelegelje, amikor te szeded, akkor törölj a kerítésből, majd újra építsd vissza... Kicsit macerás.
Előzmény: Ave (278)
Ave Creative Commons License 2005.06.02 0 0 278

sziasztok!

Bocsi, de lusta voltam elolvasni ezt a hosszú topicot!

Pár kérédés:

1. Miérteleme a University kiegészítésnek???? kollégiumi, pokoli élet?

2. Van valami féle házépítősdi kiegészítő, ha jól tudom. Mik vannak benne kb. nagy vonalakban?

3. Láttam az előzetesben olyanokat, hogy valaki a munkahelyén dolgozik és konfliktusok alakulnak ki, vagy vesét vesz ki egy babából. Mikor lehet ilyen jelenetekhez elérni?

Csak pár órát játszottam vele. Csajoztam, mert könnyebben fellehet nyomni a socialt, meg ha összegyültek a pontok vettem életelixírt, és pénzfát. Be se kellett járnom dolgozni (márt volt vagy 30 pénzfa, locsolgattam leszedtem vagy 1000 simoleon-t egy nap) mindig elhívok valakait elszórakozunk a kádban, meg kézem a karakter :). Persze ha valaki jön vendégsébe egyből rárabol a manira (szívesen jönnek hozzám :)) ), a postás gyerek is mindig ott bambúl :).

Üdv. Ave

Iginla Creative Commons License 2005.05.28 0 0 277

Utána néztem más fórumon. Azé nem megy, mert nem tetted fel a patch- t az eredeti játékra.

Valahogy így:

Sims 2

Sims2 patch

Sims 2 university

Én így tettem fel, és most már műxik. Persze a University mini-imagejét is be kell mountolni a virtual démontba.

Előzmény: qncogi (275)
qncogi Creative Commons License 2005.05.28 0 0 276
Akkor is ha az eredeti cd-rom-on van? Nem fogadja el telepítésnél dvd helyett.
Előzmény: Flora (270)
qncogi Creative Commons License 2005.05.28 0 0 275

Ugyanez az én bajom is. Az Egyetem felrakásánál frissíteni akar valamit és kéri az eredeti Sims 2  DVD-jét. No, az nekem CD-ROM és nem hajlandó eéfogadni. Erre visszaszedi az egészet.

Rohadjon meg.

Előzmény: Iginla (272)
_Gary_ Creative Commons License 2005.05.28 0 0 274
Nézd meg itt:

http://sims2faq.atw.hu/

a FAQ menü alatt a 2. pont!
Előzmény: Spartan hoplite (273)
Spartan hoplite Creative Commons License 2005.05.27 0 0 273

UDv.

Az lenne a probelma,h. az alapjatekban nem lehet hazat epiteni csak venni?Mi lehet a problema?Valoszinuleg biztonsagi masolatrol van szo(a  baratnom baratnojenek nem megy:D),ezert nem sokat tudok...

Gondolom masnak is volt ilyen jellegu problemaja,de a forumot most nincs idom atolvasgatni  es ugy latom mostanaban csak az universityrol van szo:(

Elore is koszi a segitseget

Iginla Creative Commons License 2005.05.26 0 0 272
feltelepítem az egyetem kiegészítőt. Vagyis csak szerettem volna, mert mindig hibát ír ki, amikor a packageinstaller fájlhoz ér. Ekkor megáll, visszatörli amit eddig felrakott a kiegészítőből, és ennyi. Nektek volt ilyen problémátok? Hogyan javíccsam? Segítletek lécci.
csudi Creative Commons License 2005.05.24 0 0 271
A useradatokat kell megmentened, ezt default-ban a My Documents alatt letrehozott EA konyvtarban talalod. Esetleg telepitsd, majd masold be az uj konyvtarakba a regibol hozott adatokat.
Előzmény: qncogi (267)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!