Na, ezt a verziot sosem kovetnem el. Magyar szoftvert csak akkor engedek a gepemre, ha nagyon muszaj. (Nem a magyar fejlesztesu dolgokra gondolok, hanem az eredetileg kulfoldi sw-k magyaritott valtozataira. Abbol soha semmi jo nem sul ki.)
Elmentem gyerekkel megvenni a Universityt, mire eladók megesküdtek, hogy sehol nincs angol, és ha akarom a magyart, vigyem vissza az angol 4 cd-s alapot, kapok érte ingyér magyart dvd-n, mert csak arra lehet magyar Univ-t telepíteni. Megtettük... :(( Sajnálom, mert mégiscsak jobban örültem, hogy angolul játszik a csemete. Különben is elő-előfordulnak futási problémák.
Jogos, nem ír ilyet. :) Te tudsz választani, hogy hová mész. Ronald bátyó kifőzdéjét nem találtam a játékban, lehet figyelmetlen voltam, de az Egyetem-ben sem láttam.
Szerintem ugyan annyi tárgy van a "biztonsági másolatban" is, de sokmindent tölthetsz le hozzá és be tudod tenni a játékba.
Újra kellett telepítenem az egész gépet és azóta játék közben, amikor benn vagyunk a házban a kis ikonokban nem jelennek meg az arcképek, csak zöld vagy fehér háttér.
A "házépítősdi kiegészítő" alatt lehet, hogy a HomeCrafter Plust érti?
Ez nem játékkiegészítő, hanem egy olyan program, amivel falakat, padlókat és földfelszíneket lehet színezni-mintázni úgy, hogy azok mindjárt meg is jelenjenek a játékban. A program letölthető a sims2.ea.com-ról (a játék hivatalos oldaláról, a Cool Stuff menüpont alatt).
A munkahelyi zűr meg az operáció pedig 1 az 1-ben egy jelenetsor a játékban működő egyik televíziócsatorna műsorából. Ezt nézik a simek a tv-ben.
1) Az értelmét mindenki magának kell, hogy fölfedezze, de kb. annyi, mint mindegyik kiegészítőnek :) Játszhatsz pár napot a sim-eddel az egyetemen, fölfedezheted az újdonságokat utána visszatérsz vele a korábbi faluba, ennyi.
2) Rosszul tudod.
3) Ez passz. Nekem több sim-em is dolgozik különböző munkahelyeken, de ilyet még nem láttam... Lehet, hogy csak a "beetető" animáció, azaz a játék reklámja...
Kerítsd körbe a pénz-farmot ha nem akarod, hogy a csőcselék lelegelje, amikor te szeded, akkor törölj a kerítésből, majd újra építsd vissza... Kicsit macerás.
Bocsi, de lusta voltam elolvasni ezt a hosszú topicot!
Pár kérédés:
1. Miérteleme a University kiegészítésnek???? kollégiumi, pokoli élet?
2. Van valami féle házépítősdi kiegészítő, ha jól tudom. Mik vannak benne kb. nagy vonalakban?
3. Láttam az előzetesben olyanokat, hogy valaki a munkahelyén dolgozik és konfliktusok alakulnak ki, vagy vesét vesz ki egy babából. Mikor lehet ilyen jelenetekhez elérni?
Csak pár órát játszottam vele. Csajoztam, mert könnyebben fellehet nyomni a socialt, meg ha összegyültek a pontok vettem életelixírt, és pénzfát. Be se kellett járnom dolgozni (márt volt vagy 30 pénzfa, locsolgattam leszedtem vagy 1000 simoleon-t egy nap) mindig elhívok valakait elszórakozunk a kádban, meg kézem a karakter :). Persze ha valaki jön vendégsébe egyből rárabol a manira (szívesen jönnek hozzám :)) ), a postás gyerek is mindig ott bambúl :).
Ugyanez az én bajom is. Az Egyetem felrakásánál frissíteni akar valamit és kéri az eredeti Sims 2 DVD-jét. No, az nekem CD-ROM és nem hajlandó eéfogadni. Erre visszaszedi az egészet.
Az lenne a probelma,h. az alapjatekban nem lehet hazat epiteni csak venni?Mi lehet a problema?Valoszinuleg biztonsagi masolatrol van szo(a baratnom baratnojenek nem megy:D),ezert nem sokat tudok...
Gondolom masnak is volt ilyen jellegu problemaja,de a forumot most nincs idom atolvasgatni es ugy latom mostanaban csak az universityrol van szo:(
feltelepítem az egyetem kiegészítőt. Vagyis csak szerettem volna, mert mindig hibát ír ki, amikor a packageinstaller fájlhoz ér. Ekkor megáll, visszatörli amit eddig felrakott a kiegészítőből, és ennyi. Nektek volt ilyen problémátok? Hogyan javíccsam? Segítletek lécci.
A useradatokat kell megmentened, ezt default-ban a My Documents alatt letrehozott EA konyvtarban talalod. Esetleg telepitsd, majd masold be az uj konyvtarakba a regibol hozott adatokat.