Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
A <a href="http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9042711" target="_blank">Jurassic Park 1, 2, 3</a> topicban jó lenne <a href="http://forum.index.hu/User/UserDescription?u=572711" target="_blank">.icon.</a> fikázása nélkül beszélgetni. Köszönjük!
kicsit felhuztam magam, de mégsem akarok flame-et generálni, ezér légy oly kedves az általam inditott eszmecserét törölni a mind1 forumból, a 2682, 2683, 2684 vagy ami még jön... inkább csöndben maradnék. ja és a 2676ot is. köszönöm!
de azér van egykét dolog. hozzád az elmúlt két napban a kutya se szólt. valamiért úgy érezted, hogy belém kell kötnöd. sajnálom, de igazából úgy viselkedsz mint egy hősszerelmes, akinek bántják a balázsát. persze nincs ezzel semmi baj, nehogy bántásinak vedd, csak aztán ne magyarázzál a hülyeségről.
persze, hát neked sajnos csak ez az olcsó személyeskedés jutott. szánlak.
válasz | megnéz | könyvjelző
2005.11.04 21:07:51 (137)
Tudom, de szegénykém annyira ostoba, hogy kénytelen vagyok 2-3 hetente felhívni a figyelmét erre a tényre, hátha....
Dehát kevés hozzá a szellemi tulajdon. Na mindegy...
Előzmény:Master Plo Koon (135)
2005.11.04 20:50:47 (134)
Nagyon nagy király vagy elefant....
Bár ha jobban belegondolok, csak hoztad azt a kb.3-as IQ-t, amit megszokhattunk tőled.
Előzmény:elefantkillah (133)
2005.11.04 21:20:33 (55143)
Maradjunk annyiban, hogy ezt Te sem hiszed el.... Részemről ismételten lezárva. Gondoltam, hogy vagy annyira spíler, hogy belátod a butaságod, de a büszkeségeddel kombinált szellemi hiányosságaid úgy tűnik menthetetlen igénytelenségbe sodornak. Ez van...
Előzmény:elefantkillah (55141)
2005.11.04 21:02:34 (55135)
SEDUXEN, már írtam ezerszer Te szerencsétlen.
Előzmény:elefantkillah (55087)
"
szóval ezek után még te mész feljelenteni. hát tényleg forog az ember gyomra.
Ha már itt tartunk, szeretném a kreizmayer ferit kitörölni, mert nem tetszik, amiket írosgat és nincs humorérzékem.
Más. Jó lenne, de tényleg, hogy valami jót is tegyetek ma, ha az elég béna Crhis Cornell+RATM = AUDIOSLAVE topic címét Chris Cornell + RATM = AUDIOSLAVE-re változtatni. Jó?
Kérem a "MEGASZTÁR a "parasztmagyaroknak"" topicban Salamonk 37290-es hozzászólásának felülvizsgálatát, mivel egyrészt teljesen OFFtopik, másrészt a hozzászólása alkalmas lehet a másik ember nyugalmának megzavarására, és károsan hathat a fiatalkorúak fejlődésére, ugyanis hozzászólása teljes mértékben és félreérthetetlenül a szexualitásról és a saját szexuális élményének a nyilvánosságra tárásáról szól, ez pedig a HUSZ-ba való és nem ide a Kultúrába!