Ez a koncert klasszis lett. A felvétel is jól sikerült, tiszta, dinanikus, extra lezlibasszussal. Ha ehhez hozzákeverem a szemből felvettet szinte profi hangzású lesz.
Ez azért lényeges mert ez a koncert nagyságrenddel felülmúlt minden korábbit. Méltó párja az annó legendás előadásoknak. Szerintem.
Egy normális waterfallt azért el tudtam volna bele képzelni, mint ezeket a "génmódosított" billentyűket (á la EXR/BK széria), de mentségére legyen mondva, méretéhez képest legalább jónak mondható a billentésérzet így is.
Április 13-án különleges műsorral támad a BéCséPé trió, azaz az eddig Kéknyúl trió néven emlegetett formációm. A meglepetést Vas Bence triója fogja jelenteni, akik a műsor szünete után fognak bemutatkozni!!!!! Tehát Egy este alatt két Hammondost lehet majd meghallgatni.
A helyszín: Jedermann café, Ráday utca 58 (?) Belépő 500 Ft. Remek, hangulatos kis jazz kocsmáról van szó.
Engedjetek meg egy kis reklámot. Tehtube is kíváncsi volt a kecskeméti orgonás bandára, de hát a távolság... Végre változás állt be, Budapestre megyünk muzsikálni.
19-én, pénteken a müszi-ben fogunk fellépni. Minden kedves érdeklődőt hatalmas szeretettel várunk!
3000 dolláros induló ára nem igazán a néphangszerek közt fogja képviselni, bár az is nyilvánvaló hogy lakodalmas billentyűket 1 misi felett is forgalmaznak!
Semmi gond szerintem az E-G-ig való oktávterjedelemmel, a legjobb megoldás még problémásabb zongoradarabok esetén is, meg főleg orgona basszusban. A Rhodesok 73 billentyűsek ha jól tudom, E-E-ig, vagy az a Clavinet? Mindegy, 5 oktávos hangszert én nem is gyártanék.
Ezzel a hammondos húzóregiszteres izékkel, illúziókkal még mindig be tudnak csapni sok Hammondra vágyó zenészt.
Pont a hakniban lesz soxerepe a drawbarok finom állítgatásának! :-))))
Van pár billentyű ami ha nem is 76, hanem "csak" 74 billentyűs, de Á-tól Cé-ig tart, nem ilyen hülyén (E-G) mint ahogy a Rhodes annó kitalálta. Vagy ki a fene.