A kirántott halból bisztos kaptak a macskahölgyek is, mer kell nekik a foszforbevitel, ugye? Nállunk még volt pirított kenyérszelet, meg tzacziczikiczi is. Ezeket majdnem kihagytam.
Mi az ebédlehetőség elfogyasztása folyamán húsleves, tejfeles csirke nokedli.hu-val, továbbá a barátné által sütött számtalan palacsinta menüt teszünk magunkévá.
kellemes vasárnapi henyélést kívánok én is minden gömbtársnak. az előbb kimentem sétálni, hogy friss levegő áramoljon a tüdőmbe, közben vettem minyonokat, amelyeket majd az ebéd elfogyasztása után fogok megkóstolni. most pedig kávézolok :-)
Kellemes vasárnapot és finom ebédlehetőséget kívánok. Az én menüm: sk. paprikás burgonya tejfellel és mangalica kolbásszal, valamint franciaHországi csokoládétorta. Nemzetközi ebéd.
ez olyan, mint amikor a Surdában Surda fia megkérdezi a nagyapját, h. mi az a szex. a nagypapa meg azt feleli, hogy hát az olyan, mint a keksz, csak másmilyen.
El sem hiszem, hogy bejutottam az indeckre. Valami óriási rickor lehet a háttérben. Ilyet még nem tapasztaltam, pedig látogatom már ezt honlapot uckve 8 éve.
Amúgy napsütéses naplóváró szép napot! Bár ilyen állapotok mellett szinte varázslatszámba megy majd a kopizolás és a rajongolás. Lehet, hogy Béla is kivárja amíg meggyógyul az indekc hu?
Kellemes, napfényhősugárzós, naplváró szombatot a Gömbtársaknak. Szabadidős tevékenységként ma lehetne tapasztalatokat sűríteni magunkba a nokedliblogból. A zindeksz pont hu meg mostmár javuljon meg, mert...grrrr.......
Vagy pédául nem töri a cüpő, nem kell manupillálni, nem kell pedikűrözni, sőt nem kell a bűrkeményedíst csiszolgatni a sarkon... ezer előnye van. Ha a személy jobban meggondolja, érdemes levágatni az eredetit. :DDDDD!
"Használjon Diadal műlábat! Nem izzad, nem zsibbad, nem viszket, nincs szaga és - nem utolsósorban - mezítláb törheti a diót!"
Első időszakban hallván lehidalás szituáció vett rajtam erőt. Főleg, hogy az utolsó kitétel annyira fontos monumentum, hogy ha addig nem is, annak hallatán azonnal meggondolom a vásárlást.