Ha zsé nem fogy el Dombóváron, fognak ők még másokat is meglepni...persze ettől függetlenül nyerni kellett volna...majd Pakson bepótoljuk.Forgatókönyv: elkezdenek nagyképűsködni a paksiak és mehetnek majd a 60 dobott pontjukkal a lecsóba mikor mi 64 fogunk dobni... :-)))
ebben m iaz égőő? sz.tem semmi szvsz. mertát jó dallamos meg jól hangzik a sejj hajj :)))) csakhát a tökéletes szurkoláshoz hátul is be kellene kapcsolni a turbinákat vagy m ia szösz. nem? és akkor hátha van valami hang.
Szerintem ezt minden nagyobb tábor ismeri ki-ki a maga verziójában.
Édesanyám, kedves anyám, Csak az a kérésem, hogy: Olajos mezt, Olajos mezt, Csináltasson nékem, Olajos mezt sej-haj, Olaj címert rája, Mert ez illik-illik-illik, Ez illik-illik-illik, Az Olajos srácra.
a dombesz elleni vereséget a bajnokság végéig vissza fogju ksírni szvsz. mert ha nyerünk akkor ott lennénk az első 2 mellett. és mondjuk egy bravúr pakson és a hazai pálya :))) előnye kecskeméten és máris ott vagyunk. dehát szóban könnyű így elmondani
Még 1 a szombati meccsről: figyeltétek, hogy a stat. alapján a cseresorunk 31 pontot dobott , pont a felét amit a meccsen szereztünk és VAL-ban is 45 pontot produkált?!?
Szóval ismersz:) Csak azért mondtam hogy elől osztogasd, mert sokkal látványosabb az első sorokból dobni a konfettit, mint legfelülről. Na de vettem belőle, szal nem dolgoztál hiába.
Igen az a Pityu gyerek tényleg idétlen nem tudom, mi a faszé áll oda?
Hát e az igazi :))) Hazai rákóczifalvi vörösbor és szintén Rf. -i saját kezem által felszedett gyümölcsből készített vegys pálinka. az aztán megedzi az mebert. ha gondoljátok ... :)))) majd legközelebb viszek kóstolót
ajizéja, eszembejutott :DDDDDD az első félidőbe a korláton állt még druszám jóska is:))) hát az egy humorista :))))) ő még engem a szikla szilárdságú férfit is megnevetette :))) amikor elkedzte a "nyitva van a pályát" :)))) a 2. sorig jutott sztán lerángatták.
Fúúúúú a múltkor 2 hétig nem votlam sehol és mivela pólóba nincs soproni így iylen fax stellát ittam.dehát
majdnem földhözbaszott az a fél jéger . gyorsan meg is erősödtem most úgy -ahogy már régi formámban vagyok,ha lehet így mondani. és az ivászatot nem tőletek fogom eltanulni. az már a vérvonulatomba sajnos-hálistennek benne van :))))))
Azért hallasz kétféle nótát mert te a B középből nyomod. Megnyugtatlak, a csarnokban van már (kialakult) számtalan kisebb csoport, akik különböző dolgokat üvöltenek, így mélyítve el a kakofóniát...:)) Ezért tud üdítő lenni, egy egységes 2000 torkos hajrá olaj, esetleg álliálliállióóóó...:))
-Hallod- e te fehérvári lány,fehérvári lány,fehérvári lány? -A te nemiidentitásod megérett -e már,megérett-e már,megérett-e már? -Megérett, de már lekopott, 1 olajos úgy megmutatta csak úgy ropogott!
a kiemelt szöveg helyett tessenek behelyettesíteni !
Csiga? hát ős ismerem együtt voltunk ISZTAMBULBA, a mási az meg gondolmo Pityu volt. Hát a múltkor kitanítottam mert elég sok embernek szúrta a szemét hogy Dombesz ellen vesztes helyzetnél ott táncol a korláton és majomkodika zenére. Na szerintem rá gondoltál.Jaa és ha jólemlékszem akkor te hozzád is odamentem konfettis zacsival és megkínáltalak vele,te meg faszán előreküldtél :)) na mnid1 .és éppen ezért szedem össze a dalokat ,hogy picit változatosabban nyomjuk és szerintem senk inem gondolja az "édesanyám kedvesanyámra" hogy"gagyi" nekem nagyon is bejön:)))))
Elég érdekes most a B közép, mert szinte pontos határvonalat lehet húzni a felénél. Elől a fiatalok vagy 100-150-en (ahogy most számolgattam), hátul ugyanennyien az öregebbek. Ezért indul el sokszor két nóta is egyszerre. Amikor még nagyobb a szurkolótábor (pl. Alba ellen), volt hogy középen is elkezdtek egy új nótát.
Tegnapelőtt hátul ment az "Édesanyám, kedves anyám csak az a kérésem", amit elől szinte senki sem ismert. Mókás volt.
Joci Te ismered azt a két srácot akik elől felálltak?