elfelejtenélek, de azt se tudom ki vagy. nem is szoktam figyelni a nickekre, csak beleolvasgatok pár kedvelt topicomba, ha valamit látok és ha van hozzáfűzni valóm azt megteszem. 3-4 nick talán akiket névről felismerek.
Ahogy nekem lejön, a világ majdnem tljes közvéleménye áll a palesztinoknak emlegetett izraeliek mellett. A terror cselekmény kételyeket ébreszt az izraeli közvéleményben is, hogy nem minden részlete ismert, miért és hogyan történt meg.
(facebookon tiltani itt ixelni bárki tud, ha gondolja, hogy azután az nem létezik)
Ismerek néhányat, de szerintem nem. az biztos, hogy a muszlimok nem különösen vallásosak. Nincsenek olyan hitgyüi, meg hasonló szektáik, vagy legalábbis nem feltűnőek ennyire mint nálunk.
Irán okosan türelmesen vár míg majd Izrael lesz a gonosz megtestestíője a világ közvéleményben. Megvillantgatja, hogy rendelkezik eszközökkel amivel nagyon sok romot tud oda építeni, de vár türelmesen azért.
Nem számoltam, de szerintem az alapításán kívül egyet se hajtott végre. Most más a probléma, bizonytalan az amerikai támogatás is, az únióból meg Magyarország az egyetlen de az is bizonytalan meddig van ez a kormánya.
Amúgy a zsidók gettósítása nem azért történt mert bármit is csináltak volna, hanem gazemberségből.
Igen, de mint idegenrendészeti kérdés aminek tekintették. Ahoz nem kell se zsidó se migráns , se palesztín, de a világ nagyobb részének már szerencsére nem lehet eladni.
Az Európai Unió elítéli az ENSZ libanoni békefenntartó missziója (UNIFIL) elleni izraeli támadásokat, és azonnali leállításukra szólít fel
Kivéve az Orbánia, Magyarország, a Kínalábtörlője?
Hogy a fenébe történt ez meg? Ez kötelező? Csauseszkuék Romániája volt pontosan ilyen a kgst-ben ebből a szempontból is, mind elítélte Izraelt kivéve az a Románia és a kínai kapcsolatát fejlesztette legjobban az is.
Szerintem Amerika is ki fog hátrálni Izrael támogatásából, az se mehet szembe sokáig a saját közvéleményével. Sőt, akár maga Izrael is, vannak ott is akik tudják, hogy ebből háború lesz Iránnal de onnantól az államuk történelme már nagyon rövid lesz.