Ez a hobby még ingatag. Túl sok ráfordítás, kevés haszon. Igaz, az ember önérzetét lehet hizlalni az óriás legyilkolásával. A kaszinóban eléggé nem megy már talán egy hete is. Már nagyon kellene egy négyes, de a közelében sem járok, csak a kincstár ürül.
Nem szoktam nézegetni a "Fontosabb történések a Kvízlabirintuson"-t, de valamiért most belekukkantottam.
A következőt észrevételeztem:
Metronomus 23:09-től szinte folyamatosan fenn volt 05:34-ig. Ezen idő alatt több vele történt eseményt írt ki a gép.De ezt leszámítva fenn volt 20:03-kor és 21:20-kor is.
Az egy dolog, hogy nagyon okos és gyors, de szerintem az összes szabadidejét a játék tölti ki, ezért is tud kiemelkedő eredményeket produkálni.
Tutkirály 8 csoport 30 28 1 1 198:113 85 pont És kupában második hely. 31 napja érkezett
(Ennél jobbat csak metro ért el, és egyelőre úgy néz ki, itt is megismételhetetlen alkot: még egy győzelem kell és 100 százalékosan nyeri a bajnokságot!
Tényleg felejtsd el a trónszéket! Egyébként semmivel sem volt másabb idáig, mint a küzdőtéren bármelyik meccs hol erősebb, hol gyengébb játékossal. Csak ezt trónszéknek hívják, és azért vonzóbb, mert le lehet lökni róla másokat, akár többször is.
Ahogy írod, elvesztette a vonzerejét, mert mindenhol metro ül. Szerintem már senkit sem inspirál a trónharc.. De a játékszervezők egy bizonyos idő után a trónszékért folyó küzdelembe szándékosan be fogják válogatni a rossz válaszait is, hogy másoknak is legyen sikerélménye. Ahogy ez Medvehangyánál is volt egy időben, bár tagadták.
Köszönöm a kimerítő tájékoztatásodat. Szeretem a kihívásokat, de erre végképp nincs időm. Viszont sosem lehet tudni, mikor kerülnek klánnal kapcsolatos kérdések a kvíz kérdések közé. :)
Szia! Akkor kicsit bővebben. 4.napja léptem be a Tudósok klánba. Ez előtt már többször is próbálkoztam, de az elérhet előnyök sosem érték el a tetszésemet, és ott hagytam a klánt. Ez a mostani ingyenes játékot kínál a kaszinóban, ha ez állandóan igaz, akkor nekem jó, mert napi 30-40 aranyat tudok vele megspórolni. (Hátu lütője, hogy majd csak 7 nap után lesz aktív, de vártam már ennél többet is feladatok teljesítésre) Ahogy az eddigieket néztem, egyetlen klán sem kínál a három lehetőség közül egyszerre több elfogadhatót, tehát ezen kell gondolkozni, melyik éri meg nekünk. A másik oldalról nézve: a trónfoglalás elvesztette a jelentőségét. Hatodik labirintot járom, és mindegyikben metro ül, ami reménytelenné teszi ezt a játékot. Ezt is bizonyítja, hogy jelenleg a bajnokság végén veretlenül áll a csoportban, másnak esélyes sincs már. És egyre több a 10-ből 10 jó válasza is. Tehát ő nem a z átlagember kategóriája, kár, hogy ezzel élvezhetetlenné teszi a játéknak ezen fajtáját.
Mostanában a kaszinó sem nagyon megy, tehát kellett valami új.
A klánban most leköt az óriás elleni játék, eddig 4 nap alatt ( napi 3 játék engedélyezett) közel száz pontot értem el ellene. Kár, hogy a többi klántag nem annyira aktív, egy vagy két ember pedig csak hosszú idő után tudja legyőzni, mert naponta bizonyos mértékig újratermelődik:) Az ideális az lenne, hogy legalább 5 játékos napi 20 pontot szerezzen ellene (ezt sebesülésnek hívják), akkor 5 nap alatt legyőzhető lenne. Az jó a klánban, hogy lehet kártyákat kérni segítségül, egyedüli nehézsége, hogy ez is elég idő igényes, mert az óriás elleni játékot általában csak 4 előzőleg megvívott kvíz után engedélyezi.
Végül is én úgy ítélem meg, hogy aki szereti a kihívásokat, annak jó a klánjáték, de ezt mindenkinek magának kell eldönteni.
Majd remélem megosztod a klánban szerzett tapasztalataidat is. Annak ellenére, hogy nem akarok klán tag lenni, még érdekel, hogy megéri-e belépni, vagy csak egy nesze semmi, fogd meg jól...