De amíg nem hozott volna ostoba döntéseket ami mondjuk a csapat kárára megy,addig szerintem mindegy hogy milyen szituációból születik kosár…De értem amit akarsz mondani igen.Csak Zach egyébként is csapatjátékos.
Ha a francia 2-ből jön az pl lehet jó,mert volt egy két játékosunk aki szintén onnan jött és teljesen jók voltak,az más kérdés hogy egyreszt a nem fiatal mit jelent,másrészt pedig mennyire atletikus és jó védő…
Akiknek volt szerencséjük megnézni a két edzőmeccset, Brown kb. mennyi játéklehetőséget kapott?
Remélem jól alakul ez a sztori és annyi az igazságtartalma a szóbeszédnek, hogy a csapat készül egy B tervvel is ha szükséges. 3 hét sok idő a térdnek is, de akár egy új játékosnak is. Csak jól kell dönteni. :)
Ha úgy alakul én is inkább az atletikus védőjátékos felé mennék, aki vállalhatóan tud dobni is. A sima dobójátékosokat nem is tudjuk jól beépíteni, és a csapatszintű védekezésünket is nehezítik. Azt azért meg kell említeni, hogy nem kell megijedni a mostani játékospiactól sem. Bőven a mi szintünk felett is elérhetőek játékosok, még NBA közelségben is. Elég megemlíteni egy Landry Shamet-et, vagy Nassir Little-t.
Vegre valaki! Koszonom! Kivancsi leszek ra, de nekem is kedvencem volt brown. ha terde birta volna, ugy huzhattunk volna a legnagyobbat iden. jo jatekos volt.
kivetelesen valaszt varnek minuszok helyett. lesz egy szezonotok kielni magatokat, de ez fontosabb kerdes mert erosebb ellenfelekkel talalkozunk a heten.
Rookie jó lett volna nyáron, de most már késő. Egy ilyen játékos kiválasztása hosszabb ideig tart, nem beszélve a csapatba illesztésével. Szeretnék hinni abban, hogy amennyiben tényleg csere lesz, akkor a védelmet jól bontó, gyors amerikai játékos érkezzen, de gondolom egy "jó kezű és más semmi" délszláv fog jönni.
Az ennyien halottákhoz, ugye elég 1 ember akinek van"infoja" az elmondja 1 - 2-5 embernek ők is ugyanígy, aztán 3 nap múlva már 1000 ember hallotta a tutit 😁
Nem hiszem, hogy ismert játékost ilyenkor tudnánk hozni. Rookieból meg sok van ezeken a posztokon. De gyors döntés muszáj, mert az egy dolog, hogy pár hét és BL, de még be is kell építeni, ami új embernél nyilván nehezebb, aki nem ismeri a Konakov-rendszert.
De várjunk amíg lesz hivatalos hír, bár sajnos nem sok jót jelent ha ennyien hallották ezt.
Egy alapozast es mccsterhelest nem lehet egy orvosi vizsgalattal helyettesiteni.
Ha igazak a hirek akkor valoszinu van mar kiszemelt is de ne szaladjunk ennyire elore. Arra azert kivancsi leszek ezt hogyan reagalja majd le a klub mert hazankba megfordult es bevallt legiost Brown penzebol nem igazan tudunk majd hozni. Ujoncot talan de ott remelem lesz egy pobaidos verzio is.
Mondjuk azt én sem értem,hogy hogyan siklottak át az orvosok és a szakmai vezetés emellett a térd mellett…Értem,hogy Brown márcsak lelkesedésből is azt mondta hogy egészséges,amire az orvosok nyilván higgadtabban kezdték el vizsgálni.De az is nyilvánvaló amit már korábban is irtam,hogy egy ilyen klubnál mint a Falco biztosan nem annyiból áll egy orvosi vizsgálat hogy “megütögeti 2-3szor kalapáccsal Oke jó lesz”….Terheléses vizsgálatokon is át kellett mennie és a többi…Nyilván egy merkozes más,de akkor is látni kellett volna már akkor valamit. Na de a cseréről akkor,ami valószínűleg kevesebb pénzből fog érkezni.Mindenképp egy jó,atlétikus védő kell,aki kellően csapatjátékos is.Így én is kitartok ennél az újonc vonalnál.Mindenképp megér egy próbát.
Senkit nem akarok megbántani, de elképesztő, hogy a magyar embert mennyire más lelkületből "gyúrták", mint engemet.
Hát a faszt érdekel engem mi lesz Brownnal, meg hogy véget ér vagy sem a pályafutása, engem az érdekel, hogy a csapatommal mi lesz, mert a bérletemmel szeretnék minél nagyobb élményeket átélni a helyszínen és ehhez minél jobb és egészséges játékosokra van szükség. Édesapám például úgy fogalmazna, hogy Brown átkúrta a klubot, mert azt mondta egészséges.
Pont mai két eset példaként, hogy egyszerűen az emberek egészen máshogy gondolkodnak, mint amit én elvárnék és emiatt nagyon mérges vagyok.
- Ma kellett volna megjelennie egy talán leendő munkatársnak próbanapra, de megbetegedett. Erre a másik munkatársam azért sajnálja , mert hogy a holnap kezdődő nyaralásával mi lesz ennek az illetőnek. Hát a faszt érdekel, a munkahelyével legyen szolidáris, hogy a mellé tervezett munkatárs ügye így húzódik.
- Szintén ma valaki nekidurran bentről kifelé az üvegajtónak, hát ott is kit sajnál? Az illetőt persze, hogy nem lett e baja, nem hogy arra gondolna, hogy ha kitörik az ajtó akkor hetekig nincs munka és nem az ajtónak nekidurranó illető fizeti őt.
Szóval ma már kikészültem az ilyen gondolkodásmódtól. Ha sérült valaki, akkor minél gyorsabban csere kell, egyedül ez érdekel engemet.
Nagyon szomorú látni, hogy Brown térde ennyire rossz állapotban van. Sajnos nincs új információm a múlt hét óta, de ahogy többen is írták, -és én is így tudtam - az edzőmérkőzések során figyelték, hogyan reagál a teste, és úgy tűnik, hogy sajnos nem jól.
Én sajnálom, mert az elmúlt évek palettáján - ha lehet így fogalmazni - játékstílust tekintve a kedvenc afroamerikai játékosom volt. Láttunk már sportolókat, akik hasonló súlyos sérülésekből is visszatértek, de sajnos az ő esetében ez nem így alakult. Nagyon szomorú, hogy egy karrier ilyen tragikus módon ér véget, különösen egy ártatlan felugrás miatt egy olyan mérkőzésen amely szorosnak sem volt tekinthető.
Sok sikert kívánok neki a civil életben, de nagyon fájdalmas látni, hogy így ér véget az útja, a skillek meg voltak hozzá hogy egy magasabb szintre is eljusson.
Mintha olyat írtak volna, hogy szünetel a szerződése, és jövőre lép életben a második év? De valaki kijavít ha rosszul emlékszem. Nem tudom, hogy így vissza lehet-e hívni, alapesetben szerintem lenne rá lehetőség.
Ha meg tényleg lutri, fáj kimondani, de minél gyorsabb csere kell, mert bár a első pár bajnokit hozni kell, de a BL-ben most kell bizonyítani.
Azért várjuk meg, amíg hivatalos lesz, volt már sok tuti infó amiből aztán nem lett semmi. Remélem most sem lesz igaz, bár nagyobb a valószínűsége, hogy sajnos kereshetünk új embert. HAJRÁ FALCO!