Keresés

Részletes keresés

Neurózis Creative Commons License 2023.01.15 0 0 16580

ha így van, nem tudod lerisztelni Fassal, hogy neked kéne a kép? olyan kis cuki nem? 

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (16577)
Neurózis Creative Commons License 2023.01.15 0 0 16579

bizony, sokan gondolják most ezt ... 

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (16577)
Neurózis Creative Commons License 2023.01.15 0 0 16578

már habzik a szája, 

ott őrjöng ...

R.I.P.!

az újság is megírta

sokat romlott

legyen bekötve

a cipőfűzőnk ... 

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2023.01.15 -1 0 16577

(én spec. szerettem, sőt tiszteltem is)

Előzmény: Neurózis (16570)
Neurózis Creative Commons License 2023.01.15 0 0 16576

most addig itt lesz, amíg a gyászév le nem telik? 

Neurózis Creative Commons License 2023.01.15 0 0 16575

mongyuk nem volt rosszembör, csakhát ugye a feje ... az nem kelletett vón' a nyakára ... 

Neurózis Creative Commons License 2023.01.15 0 0 16574

Bizony, már az újság is megírta, hogy meg! 

Olyan újságcikkek kellenének pl ... hoogy ... 

Nagy Feró még mindig él!

Ma sem halt meg Gulyás Gergely! 

Életben van Novák Katalin! 

Ma 240-en születtek az országban! Lehet köztük van a következő Köztársasági Elnök? 

Neurózis Creative Commons License 2023.01.15 0 0 16573

jáhhájj!!! Vidd innen! 

Neurózis Creative Commons License 2023.01.15 0 0 16572

ez egy oximoron ... 

mindenki szerette, senki sem tuggya ... 

Neurózis Creative Commons License 2023.01.15 0 0 16571

pedig deszerettük szegínyt ... mégis ... hogymeghótt ... 

Előzmény: Neurózis (16570)
Neurózis Creative Commons License 2023.01.15 0 0 16570

mindenki tudta, hogy senki sem szerette ... meg is halt szegíny a sok összekuszálódott gondolattyába'

Előzmény: Neurózis (16569)
Neurózis Creative Commons License 2023.01.15 0 0 16569

TGM-nek is eljött az ideje ... akárhogy is beszélte a faszságait ... 

bizony így van ez ... 

mindmeghalunk ... 

Neurózis Creative Commons License 2023.01.15 0 0 16568

a firkászok összeszvakják a keveriket ... 

Előzmény: Neurózis (16567)
Neurózis Creative Commons License 2023.01.15 0 0 16567

fordítva lesz az ... 

mindenki tudta, h senki sem szerette ... 

Előzmény: Neurózis (16566)
Neurózis Creative Commons License 2023.01.15 0 0 16566

https://kekvillogo.hu/sajat-edesapja-kuzdott-a-tizedik-emeletrol-a-melybe-ugro-tini-eleteert-egy-budapesti-panelhaz-elott-senki-nem-tudja-miert-tortent-a-tragedia/

A fiút mindenki szerette a házban

🤣 🦄 😎 🛸 🍗 🐇 🧑‍🚀 

mindenki szerette, senki nem tudja ... 

muhhááá ... 

Nyugodjon békében! Többet sosem bántják (szeretik) már! 

dos48 Creative Commons License 2023.01.14 0 0 16565

Van egy nagyobbfajta rolóhúzóm. Kéred?    :))))

Előzmény: Neurózis (16564)
Neurózis Creative Commons License 2023.01.14 0 0 16564

éhhésch iggheEnN!

múkodik a karma!

az a csaj, aki kifúrt abból az állásból, amit én szereztem neki az én nevemmel, azzal, h később a váltója leszek, mert neki előbb kellett, és én sem úgy terveztem elhagyni a meglévő helyemet, mint ahogy végülis sikerült, szóval most ezt a csajt kifúrta az a személy, aki végül az én helyembe ment! Áldassék a neve!

és most a csaj az én vállamon akarja kisírni magát ... 

hát ... nincs túl sok empátiám ... 

de miért? 

Neurózis Creative Commons License 2023.01.14 0 0 16563

de mondjuk az érdekes, hogy valamiről beszélek, és megtörténik ... 

szóval beszéljünk a skandináv lottó telitalálatról ... 

a Skandi telitalálat általában 30-és 300 misi között szokott lenni. 

már nem követem, mindég csak leviszem a lottózóba, és becserélem a következő öthetes etupra ... Már nagyon régen kellett teljes árat fizetnem, mert mindig van párezer Ft a 10 mezős, öthetes játékon ... 

szóval valamennyit mindig nyerek, illetve a nyerés fogalma itt annyi, h nem veszítem el a teljes tétet, hanem csak egy nagyobb hányadát ... ez a nyereségélmény ... 

arról nem nagyon kezdtem álmodozni, hogy mi történne, ha valóban nyernék is 30 - 100 - 200 - 300 milkát, mivel azt gondolom ezekről az álmodozásokról, hogy felesleges nagyon várakozni az öthetente bekövetkező csalódásokra ... 

dehát akkor mégis, ha időszakonként történik amiről beszélek ... ebben a nagyon reménytelen állapotban, amikor általában a hit, és a szekták megkörnyékezik az embert, meg a különböző okkult faszságok ... 

hát akkor miért ne?

mit lehetne kezdeni 30 misivel?

én nem tudom ... nem nagyon tudom ... 

majd gombolkodom ezen is ... 

Előzmény: Neurózis (16562)
Neurózis Creative Commons License 2023.01.14 0 0 16562

és akkor regelhetek egy Boomer Karen nicket is egyből ... 

nézd, ez egy hatvanlakásos trsshz ... ha ez a többi ötvenegynéhány embernek tűrhető, akkor nem egy Karen öregasszony fog csodát tenni ... 

most olvastam ezt:

https://megaohm.hu/blog/felujitas-zaj-tarsashaz

ez egy blog, ahhol a villanyszerelési munkálatokat mutatják be, ismertetve a trsshzi tv-t is. 

Itt egy négyszobás panelről beszélnek 8-10 munkanappal, adott időintervallumban folyó zajkeltéssel, tök normálisan, viselhetően.

ami itt megy az már szerintem kirívó. 

a házban én szobabérlő vagyok, ami azt jelenti, hogy havi szinten többszörösét fizetem ki annak, amit a tulajdonosok, és eltartom a kecó tulajdonosát, ugyanakkor jogosultságaim feleződnek (magyarországon!!)

tehát azon kívül, minthogy idejárok dühöngeni mások derülésére, karenkedni a kis blogtopicomban, mást nem nagyon tudok tenni ... 

Előzmény: MrJones512 (16561)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.14 0 0 16561

Szólj be a röndéreknek, hogy csendháborítanak a buzik.

Előzmény: Neurózis (16560)
Neurózis Creative Commons License 2023.01.14 0 0 16560

azért bazdmeg, mert itt kilencedik hete, vagy nem tudom, hányadik hete csinálják, papírvékony panel falaknál.

nincs kiírva semmiféle időintervallum, dátumozás, vagy hogy napközben X órától Y óráig viseljük

nem tudsz 

éjszakai műszakban dolgozni, mert nincs biztosítva a pihenésed

pihenni

családi ebédelni

olvasni

filmet nézni

baszni

beszélgetni

tanulni

home-office-ozni

konferenciabeszélgetni

nem tudod az "otthonodat" rendeltetésszerűen használni.

egy alapjáraton béketűrő, normális családban is tagonként felmegy a pumpa, mindenki feszültebb, és ez normáliséknál van.

nem normáliséknál, ahol alap az egymás közötti feszkó, ott most tuti, h beindul a fizikai erőszak is ... 

most képzeljük el a 60 lakásos trssházat, amint mindegyik kecóban egymást váltva két hónapig random fúrnak ... 60x2 hónap, az pont tíz év, és kezdik előről, tehát igazából a házban akkor mindig fúrni fognak ... 

Előzmény: Megeszi (11608)
dos48 Creative Commons License 2023.01.13 0 0 16559

Gendertartalmú beírás kritizálásáért a gondolatrendőrség látókörébe kerülsz.  Igen.   :))))

Előzmény: Neurózis (16558)
Neurózis Creative Commons License 2023.01.12 0 0 16558

Kérlek a továbbiakban ne zaklass szexuális tartalmú ostobaságaiddal!

köszönöm! 

Előzmény: dos48 (16556)
Neurózis Creative Commons License 2023.01.12 0 0 16557

A hitélet pedig a templomba való, vagy a Vall-Fil-be ... 

Ámen! 

Előzmény: dos48 (16554)
dos48 Creative Commons License 2023.01.12 0 0 16556

Őrült nők ketrece.    (nehogy pattogjon valaki, volt ilyen film)    :)

Ketreclakó Jolán a ketreclakó Gizeldának:    - Képzeld, az Ottília átalakító műtéten esett át.

- Répikét csináltatott magának?    - Nem. Még különlegesebb akart lenni. Áthelyeztette a pináját a hóna alá.   :))))

dos48 Creative Commons License 2023.01.12 0 0 16555

Háát, az mán csak úgy van hogy ha beköszön az ember valahová hogy "Jó napot!", akkor azt is megkaphatja hogy "Beléd is".   :))))

Előzmény: Neurózis (16553)
dos48 Creative Commons License 2023.01.12 0 0 16554

"szeretettel..."

Én is szeretettel írtam neked, tudd meg. A Jesszus a példaképem, ő is szeretettel fordul minden lény felé.

Ráteríté fehér köntösét is az lelki szegényekre vala, istápolván minden zakkant teremtményt e földi siralomvölgyben. Vala.   :))))

Előzmény: Neurózis (16552)
Neurózis Creative Commons License 2023.01.12 0 0 16553

szerintem az van, h az emberek megörülnek nekem, bárhová elmegyek, hogy: "dejó! :) itt van a Calamayca!, lehet lesz valami jó kis muri!"

és köszben egy teljesen egzakt kérdést teszek fel, racionális ügyekről, de az emberek úgy látszik, kurvára nem érdekli őket, mi a kérdés, és mi lehet a válasz, és miért az, nekiállnak segíteni ... többek jószándékához kétség nem férhet, de mindenesetre fecsegnek-locsognak, elviszik a témát, bennem egyre megy fel a pumpa, mert ... mert ... egész egyszerűen nem a másik ember macskájáról akartam beszélni, hanem egy szaktopicban feltettem egy a topictulajdonos profiljába vágó kérdést ... 

Neurózis Creative Commons License 2023.01.12 0 0 16552

Örülök, hogy eljöttél elmondani, hogy szoktad síkosítani a fenekedet és/vagy a kis barinődét is. 

Természetesen mindenki arra használja minden testrészét, anatómiai nyílását, amire csak akarja.

én megvallom őszintén, eddig még szaráson kívül (amit minden reggel megteszek, és igen egészséges állagú-szagú a produktum) nem nagyon használtam egyébre, ezért a téma számomra érdektelen. 

De! Az a jó, hogy a fórum szabad, nem kötelező ízlésbélileg teljesen különböző embereknek arról beszélgetni, mit szeret a másik. 

Ezért inkább azt tanácsolnám, hogy ezekről a felvetéseidről beszélgessél inkább azzal az emberrel, akivel egyébként jobban megértitek egymást, amikor a személyemet kell pellengérre állítani. 

Biztosan fog neked segíteni fenéksíkosítás ügyben is! Lehet, ha szerencséd van, megajánlja a magáét is ilyen célra!

szeretettel ... 

Előzmény: dos48 (16551)
dos48 Creative Commons License 2023.01.12 0 0 16551

"lányosítják" a rabokat"

https://888.hu/kinyilott-a-pitypang/testhezallo-kerdesek-igy-hasznaljak-a-feneket-szakszeruen-a-valo-vilagban-4396288/

- Hogy használják a feneket szakszerűen?! - nézett a vizsgáztató szigorúan Nyünyükére.

- Síkosítóval.         - Egész mondatban felelünk!

- Igenis kéremszépen.  A feneket síkosítóval használjuk szakszerűen.      :))))

Előzmény: Calamayca 2.0 (16546)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!