Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
az a csaj, aki kifúrt abból az állásból, amit én szereztem neki az én nevemmel, azzal, h később a váltója leszek, mert neki előbb kellett, és én sem úgy terveztem elhagyni a meglévő helyemet, mint ahogy végülis sikerült, szóval most ezt a csajt kifúrta az a személy, aki végül az én helyembe ment! Áldassék a neve!
és most a csaj az én vállamon akarja kisírni magát ...
de mondjuk az érdekes, hogy valamiről beszélek, és megtörténik ...
szóval beszéljünk a skandináv lottó telitalálatról ...
a Skandi telitalálat általában 30-és 300 misi között szokott lenni.
már nem követem, mindég csak leviszem a lottózóba, és becserélem a következő öthetes etupra ... Már nagyon régen kellett teljes árat fizetnem, mert mindig van párezer Ft a 10 mezős, öthetes játékon ...
szóval valamennyit mindig nyerek, illetve a nyerés fogalma itt annyi, h nem veszítem el a teljes tétet, hanem csak egy nagyobb hányadát ... ez a nyereségélmény ...
arról nem nagyon kezdtem álmodozni, hogy mi történne, ha valóban nyernék is 30 - 100 - 200 - 300 milkát, mivel azt gondolom ezekről az álmodozásokról, hogy felesleges nagyon várakozni az öthetente bekövetkező csalódásokra ...
dehát akkor mégis, ha időszakonként történik amiről beszélek ... ebben a nagyon reménytelen állapotban, amikor általában a hit, és a szekták megkörnyékezik az embert, meg a különböző okkult faszságok ...
ez egy blog, ahhol a villanyszerelési munkálatokat mutatják be, ismertetve a trsshzi tv-t is.
Itt egy négyszobás panelről beszélnek 8-10 munkanappal, adott időintervallumban folyó zajkeltéssel, tök normálisan, viselhetően.
ami itt megy az már szerintem kirívó.
a házban én szobabérlő vagyok, ami azt jelenti, hogy havi szinten többszörösét fizetem ki annak, amit a tulajdonosok, és eltartom a kecó tulajdonosát, ugyanakkor jogosultságaim feleződnek (magyarországon!!)
tehát azon kívül, minthogy idejárok dühöngeni mások derülésére, karenkedni a kis blogtopicomban, mást nem nagyon tudok tenni ...
azért bazdmeg, mert itt kilencedik hete, vagy nem tudom, hányadik hete csinálják, papírvékony panel falaknál.
nincs kiírva semmiféle időintervallum, dátumozás, vagy hogy napközben X órától Y óráig viseljük
nem tudsz
éjszakai műszakban dolgozni, mert nincs biztosítva a pihenésed
pihenni
családi ebédelni
olvasni
filmet nézni
baszni
beszélgetni
tanulni
home-office-ozni
konferenciabeszélgetni
nem tudod az "otthonodat" rendeltetésszerűen használni.
egy alapjáraton béketűrő, normális családban is tagonként felmegy a pumpa, mindenki feszültebb, és ez normáliséknál van.
nem normáliséknál, ahol alap az egymás közötti feszkó, ott most tuti, h beindul a fizikai erőszak is ...
most képzeljük el a 60 lakásos trssházat, amint mindegyik kecóban egymást váltva két hónapig random fúrnak ... 60x2 hónap, az pont tíz év, és kezdik előről, tehát igazából a házban akkor mindig fúrni fognak ...
szerintem az van, h az emberek megörülnek nekem, bárhová elmegyek, hogy: "dejó! :) itt van a Calamayca!, lehet lesz valami jó kis muri!"
és köszben egy teljesen egzakt kérdést teszek fel, racionális ügyekről, de az emberek úgy látszik, kurvára nem érdekli őket, mi a kérdés, és mi lehet a válasz, és miért az, nekiállnak segíteni ... többek jószándékához kétség nem férhet, de mindenesetre fecsegnek-locsognak, elviszik a témát, bennem egyre megy fel a pumpa, mert ... mert ... egész egyszerűen nem a másik ember macskájáról akartam beszélni, hanem egy szaktopicban feltettem egy a topictulajdonos profiljába vágó kérdést ...
Örülök, hogy eljöttél elmondani, hogy szoktad síkosítani a fenekedet és/vagy a kis barinődét is.
Természetesen mindenki arra használja minden testrészét, anatómiai nyílását, amire csak akarja.
én megvallom őszintén, eddig még szaráson kívül (amit minden reggel megteszek, és igen egészséges állagú-szagú a produktum) nem nagyon használtam egyébre, ezért a téma számomra érdektelen.
De! Az a jó, hogy a fórum szabad, nem kötelező ízlésbélileg teljesen különböző embereknek arról beszélgetni, mit szeret a másik.
Ezért inkább azt tanácsolnám, hogy ezekről a felvetéseidről beszélgessél inkább azzal az emberrel, akivel egyébként jobban megértitek egymást, amikor a személyemet kell pellengérre állítani.
Biztosan fog neked segíteni fenéksíkosítás ügyben is! Lehet, ha szerencséd van, megajánlja a magáét is ilyen célra!