Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2021.07.28 0 0 1236

Az előzetesben azt próbálták elhitetni a nézőkkel, hogy Terézia feladja, de ennek nyoma nem volt a tegnapi részben!

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.07.28 0 0 1235

Nem megbántva senkit, de ez a műsor olyan, mint István gazda szerint némely nők - tűzrevaló...

gombóc63 Creative Commons License 2021.07.28 0 0 1234

Peti lovaglása legalább a műsor folyamán először megnevettetett. Hihetetlen béna és szánalmas volt, talán a tojásait kevesebbszer kellett volna felemlegetnie. A randi vége viszont full cikire sikeredett. 

Miért van az az érzésem, hogy a gazdák nem egyedül döntenek a választásnál? Ez egy show, kellenek a nem odavaló emberkék is bele. Nem véletlen, hogy ez már a sokadik évad és tartós párkapcsolat csak egy született.

Előzmény: Tulipántoss (1232)
gombóc63 Creative Commons License 2021.07.28 0 0 1233

Zsolt gazda volt, és ha jól emlékszem őt beválasztották a Survivor celeb csapatába.

Előzmény: TonyBrasco (1230)
Tulipántoss Creative Commons License 2021.07.27 0 2 1232

Pfúú, a macskás nő mindent vitt! Az a fránya csap! Komoly dillemába ejtette. Ez a hölgy gátlástalan, tapintatlan, pofátlan, lusta, rendetlen  és  Pityu gazda tojásait is kelletlenül mosogatta. 

Az erdélyi nő, mindenhez (IS) ért. Főleg saját maga fényezéséhez. Eteti szépen Pityut a libák helyett!, node  ő messziről jött! (És messziről jött ember, azt mond amit akar.) Viszont Pityu veszi az adását.  Egyébként pedig, aki sok mindenhez ért, az nem ért semmihez igazán.

Én az erdélyi nő helyett az újságírónőt választottam volna. Igaz, hogy pár évvel idősebb, de nem volt lassúbb a mozgása, mint Pistának, aki nem pattog már úgy, mint a "tűzről pattant menyecskék!" 

Viki és Peti randija nagyon sótlan volt. Peti elszúrta már azzal, hogy lovagolni akarásával és a csók kérdésével!

Cappuc Cino Creative Commons License 2021.07.27 -2 0 1231

Igen, arra a gazdára én is emlékszem, szerepelt azóta is valami produkcióban, meg fog is talán. A csaj hajlandó volt, ő kihasználta az alkalmat, és utána elküldte haza. Nyilván úgy gondolta, hogy nem veheti komolyan. Talán igaza is volt.

A mai lányok szerintem is elviselnek jobban egy mással történt csókot. Főleg egy ilyen párkeresőben. Azért gondolom többet nem.

Előzmény: TonyBrasco (1230)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.27 0 0 1230

Volt egy korábbi évadban egy coffos kombájnos gazda, már nem emlékszem a nevére, az szerintem annál messzebbre is ment, aztán végül reptette a csajt... 

A fene tudja, talán még egy csók nem a világ vége... de így mindegyiket "végignyalva" kicsit már unfairnek tűnik, de ha ebben partnerek a csajok?! 

Előzmény: Cappuc Cino (1229)
Cappuc Cino Creative Commons License 2021.07.27 -1 0 1229

Amúgy az rendben van, ha mondjuk akármelyik gazda sorban végigcsókolja a lányokat?

Nyilván Vikinél ez nem is kerülhet szóba, mert egy nő ilyet nem tehet, nyilván máshogy jönne le.

Mert lehet, hogy Gergő és Zoli is ilyesmire törekszik. Hát fura.

TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.27 0 0 1228

Csak Attila fiatalabb nála jóval, a másik kettő korban passzolna, csak eléggé semmilyen a két srác.. Jancsika meg használhatatlan a farmon. Egy meg amit főzött.

Előzmény: Cappuc Cino (1225)
Cappuc Cino Creative Commons License 2021.07.27 -1 0 1227

Én is így látom, tőle menekülni kellene.

Maximum egy külföldi utazás, meg hogy ő lett a kiválasztott. Láttunk már ilyet.

Előzmény: TonyBrasco (1226)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.27 0 1 1226

Miért, mit nyer?! Úgy első tippre a nagy ló...asz a jutalom... sőt, ha jobban belegondolok, Zotyácska személye már inkább valami isten verése. Őt megnyerni olyan, mintha az autónyeremény betétkönyvvel egy harmincéves, rozsdakupac, agyontákolt, lelakott, millió kilométeres bontószökevényt kapnál, nem pedig valami pöpec új kocsit... 

Előzmény: Cappuc Cino (1224)
Cappuc Cino Creative Commons License 2021.07.27 -1 0 1225

Hát Attila inkább a mamának a favoritja, nekem Vikihez kisfiúnak, sőt "jófiúnak" tűnik.

Túl fiatalokat választott, a Janit kivéve persze. Nagy gondban lesz a végén.

Előzmény: Ilhilla (1222)
Cappuc Cino Creative Commons License 2021.07.27 -1 0 1224

Szerintem csak ő akar nyerni innentől. Jól játszik.

Előzmény: TonyBrasco (1223)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.27 0 0 1223

Tina, amikor meghallotta, hogy marad, Zoli nyakába ugrott, na azt én sem tudtam hova rakni.. most vagy őszintén örült, tetszik neki a srác (bár teljes homály, mit enne rajta) vagy jó színészi alakítás, szerintetek?! 

Ilhilla Creative Commons License 2021.07.27 -2 0 1222

Holnap Viki végre elmegy randira Attilával, szerintem ő a legszimpatikusabb számára, kíváncsi leszek, a randi után is ez lesz-e a véleménye.

A "nyárcserés támadás" folytatódik, már Zoli gazda is rámenősebb a "ribancos csajjal" (Bocs, de ő nevezte így a legszebbet,  Tinát).

Pista gazdának megvan a párja, kivéve, ha elmegy a kedve az erdélyi szakácsnőtől, amiért az féltékenységében hisztizni kezd.

A cica egyébként nagyon édes, még így is, hogy az egyik szeme nem egészséges.

Cappuc Cino Creative Commons License 2021.07.27 -1 0 1221

Hát, ahogy láttam, a lányok is csak lestek, hogy miért is hagyja ott őket. Aztán visszament a maga bunkó módján, és bejelentette, hogy Tinát kegyeskedik elvinni randira. A lány helyében biztos máshogy reagáltam volna.

Előzmény: TonyBrasco (1220)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.27 0 0 1220

Mondjuk előtte sem értettem, amikor a négy lánynak mondja, hogy akkor "ünnepeljék meg, hogy maradnak"... Eleve miért nem maradna velük, együtt ünnepelni, bulizni, ismerkedni.. ő simán otthagyná őket... na persze miután kiderült azért nem marad ott, mert randizni szeretne külön az egyikkel, oké.. na de így "megkérni"?! ááááá, el sem hiszem... 

Előzmény: Cappuc Cino (1219)
Cappuc Cino Creative Commons License 2021.07.27 -1 0 1219

Ez ultragáz volt tőle, többek között.

Ő mit érdeklődött eddig a lányok felől? Szinte semmit, csak elvárja, hogy körberajongják.

Előzmény: TonyBrasco (1218)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.27 0 0 1218

Az milyen duma már amolyan ukáz szinten, hogy "TE nem bulizol ma, mert jössz velem vacsorázni!"

Legalább kérné meg vagy valami, van e kedve, stb... még ha gondolja is, hogy igen, azért adhatna neki egy illő formai keretet... Hát úgy elküldtem volna búsba Tina helyében, mint a szart...  

Előzmény: Cappuc Cino (1215)
Cappuc Cino Creative Commons License 2021.07.27 -2 0 1217

Pista gazda olyan nőt keres, aki besegít neki a farmon. Elég nehezen mozog már, szerintem főleg ezt nézi. A megjegyzése, hogy "tűzről pattant", meg "tűzre való", eléggé ezt fejezi ki.

Ezért olyan kedves neki ez az erdélyi menyecske.(Nekem nem.)

Cappuc Cino Creative Commons License 2021.07.27 -1 0 1216

Hát ilyen egy igazi férfi, igen. Nem megkérdezi a nőt, hanem tudja, érzi, mikor lehet megcsókolni a nőt. Gergő tudja, persze ki is használja.

Peti meg elszúrta végleg.

Cappuc Cino Creative Commons License 2021.07.27 -1 1 1215

Mit esznek ezek a lányok a Zolin?

Hanyatt-homlok kellene menekülniük, nem remegni meg sírni, hogy végül maradhattak.

Borzasztó ez a pasi, áááááááááá

TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.27 0 0 1214

Nem tudom Ludas Pityunak mi volt a baja az első újságíró csajjal, lehet ő vele kevesebb gondja lett volna... 

Előzmény: Tibbe (1207)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.27 0 0 1213

Azért a csajok is eléggé jól elszórakoztak két lapát táppal... 

https://rtl.hu/rtlklub/gazda/kimaradt-jelenet-a-vihar-sem-allithatta-meg-zoli-gazda-kivalasztottjait

TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.27 0 1 1212

Ebből is látszik, hogy az ilyen fajta munkák teljesen máshogy erősítik az embert és növelik az állóképességet. Nem egy ilyen konditerem huszárt vert már ez padlóra. Jancsika azért is idegesítő, mert láthatóan a büdös életben nem fog ilyen helyen megtapadni, és csak a többi jelentkezőtől veszi el a lehetőséget, a többiekről a figyelmet Viki részéről. Jól megkeveri csak a csajt, és lehet mással egy komolyabb kapcsolat lehetőségét baltázza el... 

Előzmény: Kr.Kr. (1209)
Ilhilla Creative Commons License 2021.07.27 0 0 1211

Nem gondolom, hogy a macska miatt akar hazamenni, mert -amennyit láttunk belőle- azt mondta, hogy magát nem érzi ebbe a környezetbe valónak.

Egyébként nem gondoltam, hogy egy felnőtt macskát visz, azt hittem, egy pici cicust.

A gazdának nem volt ínyére a dolog, pedig van saját macskája is, amikor a borítékokat bontogatta a baráti párral, ott mászkált a lábuknál egy nagyobbacska macska. 

Amennyit láttam az előzetesből: a gazda olyan feladatot adhatott, ami nem tetszett Teréziának (gyorsan elkapták a képet, nekem úgy tűnt, valamit mosogattak nagy dézsákban).

Egyébként a munka kapcsán az erdélyi asszony is ki lesz akadva, mert valamiért sírt.

Előzmény: Apádfüle (1202)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.07.27 -1 0 1210

Amikor egy 20 éves városi leányka elmegy a módosnak gondolt gazdához tanyára fehér pántos szandálkában, még mosolygok... de amikor egy 60 +/- 5 éves meglett nő úgy jelentkezik egy gazda mellé, hogy nincs tisztában azzal, hogy mivel jár egy ilyen élet, akkor nagyon morcosan nézek...

Előzmény: Tibbe (1207)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.07.27 -1 1 1209

Ahogy tegnap néztem az adást, azon gondolkodtam, hogy nem lehet, hogy direkt csinálja ezt? Tudja, hogy bicskanyitogató, nagyképű a stílusa, de pont emiatt beszélnek róla.. Ugyanakkor, ha direkt csinálja, akkor sem tudom, hogy mit akar ezzel elérni.

Hozza a tipikus agyatlan gyúrós fiú sztereotípiát: "megmozgatok több száz kilót..." egy ló lábát mégsem tudja felemelni vagy nem tud hasznos fizikai munkát végezni. Kit érdekel egy tanyán, hogy fekve kinyom 100 kilót, ha a vasvillától fáj a háta? Borzalom. 

Előzmény: TonyBrasco (1188)
Apádfüle Creative Commons License 2021.07.27 -3 0 1208

"Egyébként a macskát (a kutyától eltérően) nem célszerű idegen helyekre hurcibálni..."

Így, ahogy mondod. Az egyik gyerekem is macskás, és ha elutazik, az egyik kolléganője megy etetni a cicát, cserélni az almot. Ő is több ismerőshöz jár a macskát ellátni, ha a gazdi valamiért akadályozva van. Az állatok minden esetben otthon maradnak, és a "gondozó" megy házhoz.

Előzmény: Mazsola0070 (1204)
Tibbe Creative Commons License 2021.07.27 0 0 1207

De most legalább megnéztem az egész tegnapi ismétlést, mert mi tagadás, belealudtam. A Bp-i reflexológus megy el, Terézia. Nekem nem is volt szimpatikus. De az erdélyi nő miért tetszik neki, azt nem tudom, de majd kiderül.

Előzmény: Mazsola0070 (1205)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!