Lovas István és K. János a kulcs segítségével bement a házba, keresni, kutatni kezdtek élelem után, az egyik fiókban Lovas István egy vaskazettát talált és az abban lévõ egy darab arany karikagyûrût, egy darab négyszögletes rubinköves aranygyûrût, egy darab régi nõi aranyórát, két darab szemfogkoronát (arany) magához vett, ezen kívül magukhoz vették a ház padlásán talált egy doboz cigarettát és egy doboz gyufát. (...) A házból való lejövetel után a vádlottak elhatározták, hogy az ingóságokat eladják. (...) Másnap, megbeszélésük értelmében, R. Tibor két darab aranyszemfogat, az arany karikagyûrût a Bajcsy-Zsilinszky úton lévõ Óra- és Ékszerkereskedelmi Vállalatnál 120 forintért értékesítette. A pénzt egymás között szétosztották, majd együttesen elmentek az étterembe és ott bõséges ebédet fogyasztottak. Evés közben megállapodtak abban, hogy a lopásból származó még meglévõ ingóságokat is értékesítik. Lovas István és K. János, félvén a felelõsségrevonástól, elhatározták, hogy az ország területét tiltott módon elhagyják és Csehszlovákián keresztül Lengyelországba szöknek. R. Tibortól elkérték a még nem értékesített, R. Lajos sértettõl [Lovas István jó ismerõsétõl, a víkendház bérbeadójától - K. J.] ellopott ingóságokat, és ezek közül a rubinköves gyûrût április 29-én a Ferenc körúton lévõ Óra- és Ékszerkereskedelmi Vállalatnál 272 forintért eladták.
A kanyazas is szekszualis molesztalasnak minosul? Mert akkor tobbszaz molesztalot krne frljelemtenem, ha egyaltalan emlekeznek rajuk evtizefekre visszamenoleg.
Kérem a tömött HÁM (Havas Által Molesztáltak) sorokat, hogy sorszámokat húzva, tolongás nélkül tegyék meg feljelentésüket a lakóhelyük szerinti illetékes hatóságnál! A többrendbeliség a sorszámosztásnál is már előnyt élvez!
Az ítélet indokolásának következõ bekezdései - melyekkel kapcsolatban a fentiekhez hasonló vagy másmilyen forráskritikai aggály nem merül fel - így festenek: "A víkendházban a sértett egy dívány-félén helyet foglalt és beszélgetett R.-rel, a beszélgetés közben R. Tibor kérte a sértettet, hogy közösüljenek. A sértett azonban R. Tibor kérésének nem tett eleget, holott R. Tibor most már tettlegesen is kezdeményezte a közösülést [sic!], közben elõvette a hímvesszejét is. Miután a közösülés, amely a sértett ellenállása folytán nem történt meg, hosszabb idõt vett igénybe, odaérkezett a víkendházhoz Lovas István, valamint K. János és a felnõtt korú R. Károly is. A becsukott víkendház ajtaján bekopogtak, ezt meghallván a sértett most már semmiképpen sem mutatott hajlandóságot R.-rel való közösülésre. R. Tibor is ideges lett, hogy a "csaj" nem akar, mármint közösülni. Várjanak még egy kicsit. Ezután mindannyian beléptek a víkendház szobájába, és ott R. felszólította a sértettet, hogy vele közösüljön, mert ellenkezõ esetben erõszakot fognak alkalmazni. R. Tibor fenyegetését a többiek helyeselték, és ennek fejbólintással és integetéssel adtak kifejezést. Ezt követõen Lovas István és K. János a helyiséget elhagyták, és annak ajtaját bezárták, illetõleg lereteszelték. Ezt követõen R. Tibor a sértettel erõszakoskodni kezdett, a sértett látván, hogy túlerõvel szemben áll, közösült R. Tiborral. A közösülés után R. Tibor az ajtón kilépve felszólította társait, hogy jöhetnek. Ezután Lovas István II. rendû vádlott lépett be a szobába, a sértett tiltakozott, mire Lovas szóbelileg megfenyegette a sértettet, az[t] pedig olyan formában, hogyha nem hagyja magát, a többiek lefogják. Ezek után M. Mária sértett hajlandóságot mutatott Lovas Istvánnal való közösülésre, azonban Lovas István közösülés nélkül elhagyta a helyiséget. Ezután K. János fiatalkorú vádlott ment be a helyiségbe, ugyancsak megfenyegette az elõbbi módon a sértettet, melynek megtörténte után K. János kétszer közösült a sértettel. Amikor K. a közösülést befejezte, kiment a helyiségbõl, s mindhárman eltávoztak a helyszínrõl. Ezután R. Károly felnõtt korú ment be a sértetthez. Amikor a fiatalkorú vádlottak a közösülést elvégezték, a többiek az ajtó elõtt egy pár lépésre tartózkodtak azzal a szándékkal, hogy ha a sértett nem hajlandó közösülni velük, úgy valóra váltják fenyegetésüket. A késõbbiek során a fiatalkorú vádlottak visszatértek és kérleléssel akadályozták a sértettet abban, hogy az esti vonattal visszatérjen a Fõvárosba. Tették ezt pedig azért, hogy ne legyen alkalma a sértettnek azonnal ellenük feljelentést a helybeli rendõrségen tenni."4
Poplacsek lebukott. Egyre több nő tanúsítja a szatírságát.
Poplacsek kedvenc módszere volt, hogy a kiszemelt áldozatával taxiba ültet és a hátsó ülésen a combjukat fogdosta. A combtövek közé is benyúlogatott. Poplacsek a lakásába is felcsalt nőket, letolta a nadrágját és a nemi szervét mutogatta nekik. Francia szexre akarta rávenni őket. Poplacsek a liftben sem bírt magával. Hátulról megragadta a nők mellét és gyúrogatta, közben malacságokat sugdosott a fülükbe. Poplacsek a buszon és villamoson sem bírt a vérével. Nők mögé ügyeskedte magát és a nemi szervét a fenekükhöz dörzsölte. Női vécékbe is behatolt, rányitotta a fülkeajtót áldozataira.
Fontos nekem az igazság kiderítése, a bűnös leleplezése. Ezért is vagyok tagja a Parlamentnek és ezért vagyok jelentős állampárti tótumfaktum. Ha veszítenénk a választásokon, mehetnék börtönbe és elveszíteném a sokmilliárdos összelopott vagyonom egy részét. A külföldre menekített pénzeim sorsa is kétséges, mert akikkel együttműködtem a kisíbolásban, még nagyobb gazemberek, mint én. Szerencsére korlátlan erőforrásaim vannak a szatír Poplacsek leleplezésére.
Kérek minden áldozatot, hogy jelentkezzen tanúnak. A szatír Poplacsektől elszenvedett maradandó lelki sérüléseiket egy nyolc számjegyű forintösszeggel próbáljuk meg kárpótolni, bár tudjuk, hogy a pénz sem megoldás arra, ami történt velük.
Jelentkezni az alábbi telefonszámon és emilcímen lehet.
Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik. Ezt most már Havas Henrik, a nagyképűség szemüvegrágó világbajnoka is tudja, aki hiába akar fátylat borítani a múltra, most már szinte napról napra libben fel egy-egy újabb szoknya. Aki pedig túl sokat matat a női fehérneműk körül, az előbb vagy utóbb megrángatja az oroszlán bajszát is – ennek pedig nem szokott túl jó vége lenni.
A „tanár úr” – a verbális szexuális zaklatás címzetes doktora? – cirka két hét alatt elveszítette munkáját, szertefoszlott korábban sem létező presztízse, miközben egyre hosszabb azon hölgyek listája, akik kőkeményen a fejéhez vágják a valamikori szóbeli vagy fizikai incselkedését. Baukó Éva, Molnár Anikó, Liptai Claudia, Görög Zita és ki tudja még, hány sorstársuk szorongatja mostanság Havas egyébként a pokolba elkívánt „csomagját”.
Mindezt pedig megkoronázza egy jókora saller balról, a saját udvarból.
Előkerült egy tanári, zseniális videó, melyen az a Gálvölgyi János rántja le a leplet – bölcs, már-már tanári előlátással – Havas Henrik személyiségéről, stílusáról, a nőkhöz való viszonyulásáról, akivel közösen árasztották el testnedvekkel a magyar közéletet a honi média valaha volt egyik leggusztustalanabb projektjében, a Heti Hetesben Falloszban.
A Gálvölgyi-geg a meztelen király koronája. Az i-n a pont. A hab Hal a tortán. A vastagbőr mélytorkosa.
Bill Clinton lepipálva. Monica Lewinsky már megvolt. De gyerekek, van a stábban egy nő, aki lefeküdne velem?
Már mindjárt másnap (akkor kockáztam ki a videóból a képeket) azt mondtam, de volt, aki megmagyarázta, hogy a két kép ugyanarról az "áldozatról" készült, csak más szögben és már kezelés után.
Bizony, bizony hazudott és nem is kicsit, a sok hülye meg be is kajolta.
[...] Vajon a rab Lovas kultuszának ápolói tudják-e, hogy börtönévei köztörvényes bűncselekményekért halmazati büntetésül rámért egyéves szabadságvesztéssel kezdődnek? Cikkeiből, önéletírásaiból, interjúiból Lovas rendre kifelejti, hogy 1962-ben a Pesti Központi Kerületi Bíróság mint a fiatalkorúak bírósága, valamint a Budapesti Fővárosi Bíróság mint másodfokú bíróság bűnösnek mondta ki "két rendbeli erőszakos nemi közösülés bűntettében mint bűnsegédet,egy rendbeli lopott kulcs használatával, tolvajszövetségben elkövetett lopás bűntettében, egy rendbeli tiltott határátlépés bűntettének kísérletében és egy rendbeli orgazdaság bűntettében".
El kell mesélnem valamit. Pontosabban be kell vallanom. Ezelőtt harminc évvel, amikor a Fekete Lyuk nevezetű helyről igyekeztem haza, a megállóban belém kötött három illető – az egyiket ismertem is –, és el akarták venni a bőrkabátomat. Mivel ellenálltam, megragadtak, és az egyik ököllel megütött. Ököllel, értik? Az államat. Piszokul fájt! Tudják, milyen szörnyű az, egy embert megütni? Egy élő, eleven embert? Azért, hogy fájjon neki? Direkt szándékossággal? Borzalmas. És én ezt elszenvedtem. Azért mesélem ezt el, mert olvasom, hogy most szokás előjönni húszéves sérelmekkel és pereket helyezni kilátásba. Azon töprengek, hogy ezért mennyit lehet kérni? Kártérítésképp. Mert ha egy sima fogdosás akkora ügy, akkor az én testi-lelki sérelmemért mégiscsak több jár...
hát egyelőre az tűnik bizonyíthatónak, hogy a "ragadozó" megragad(oz)ta egy szende szűz combját, és a tiltakozás hatására felhagyott eme brutális támadással. Ez pedig maximum a "Tettleges becsületsértés" vétsége.