A több nick és az mlm bevétel között semmi, ám a letagadott több nick és az mlm bevétel között annyi, hogy ciki bevallani, mikor kb. 10 év után is egyhelyben toporog valaki.
A viselkedésed a mulattatóból lassan átcsap groteszkbe. Ezt írtam:
"Tudomásom szerint egyedül ez a cég publikálja hogy hány disztribútora lépte túl az 1M dollár összkeresetet. Ez nem tény, hanem így tudom. Ha csak egyetlen másik cég ilyen adatát meg tudod mutatni, lássuk, mert érdekel."
Ez azt jelenti tudod, hogy "NINCS más cégekről ilyen adatom, de ha neked van, szívesen látom". Ez tudod nem kérés, nem követelés, csak megnézem, ha van.
Ha pedig továbbra is hencegésnek hívsz egy linket és egy képet, és továbbra is adatokat kérsz a fenti (és lenti) szájbarágás után is, ám legyen, ezen én már csak mosolygok.
Ha valaki a sokadik nickjén hosszú-hosszú évek után elér 200 ezres bruttó bevételt, gondolod az 3 év alatt eljut a millióig? Ne legyél már ennyira naiv. Tudod, van az a mondás, hogy messziről jött ember azt mond amit akar.
Ezt már sokszor kérdzetem, még nem adtál rá választ: milyen mértékű fejlődésre nem mondanád, hogy "helyben toporgás"? Mikortól lehetne "fejlődő hálózatnak" hívni?
Ha hétpecsétes titok a magyarországon regisztráltak száma, te honnan tudsz ilyen biztosan számot mondani?
Ha én vágnám a hajakat, akkor még nekem kellene fizetnem :) Egyik partnerem most volt kint 10 napot Nigériában és elindította ott is az üzletét -szerencsére alattam- és azt meséli, hogy ott is ilyen nagyon kicsi pénzeket keresnek az emberek. Van gazdag réteg is, de azok sem nagyon mutogatják a gazdagságukat, mert ott az a módi, hogy elrabolják őket és 2 millió forint körüli váltságdíjért adják vissza... korruptak a rendőrök is, tehát más módon kell megvédeniük magukat..
De ő azt írta, hogy az első jutaléka volt 200 ezer... azóta eltelt pár év... ( Nekem az első 30$ volt 2013. februárban... ebből se kellene ilyen következtetést levonni)
Az, hogy valamit ide leírsz, az nem azt jelenti, hogy azt mondtam, hanem hogy arra emlékszel.
A "kettőszázezerforint" az első csekkem volt. Tényleg azt képzelitek, hogy aztóta is annyit keresek? Viccesebbek vagytok, mint hittem.
Az egymilliós bevétel pedig példa volt, hogy könnyebben értsetek valamit (ezek szerint mégsem).
Persze az ilyen magatokból hülyét csináló körök helyett mennyivel egyszerűbb lenne idézni...
Úfent megismétlem (kb harmadszor?) hogy bármennyi a bevételem, a "költségem" mindig ugyanannyi a cég felé. Amiért persze terméket is kapok, de ezt szokásotok elfelejteni. Manus mindezt érti, ti nem.
És még mindig nem mondtátok meg, hogy akkor ezt most milyen "jövedelemnek" is lehet hívni? Pedig most aztán szabad kezet kaptatok, hogy szárnyaljon a fantáziátok.
Már évek óta foglalkozik a Nuskinnal és néhány hónapja is azt írta, hogy kettő százezer forint a havi bevétele, és cél a havi egymillió forintos bevétel. Ha a kettő százezer forintot veszünk alapul és levonjuk belőle a képzési költségeket ( egyszer közzé tette a képzési költségeket) hát nem sok pénze marad a " passzív jövedelemből".
Még központ, köszpont, neveken is ugyanezt csinálta, bedobott bármilyen állítást, sose támasztotta alá, mindig azzal jött, hogy ha nem hiszed, akkor bizonyítsd az ellenkezőjét. Ez ugye a legkényelmesebb. :)
Csak hát ugye itt sok ember van az élet sok területéről, így gyakori volt a poféraesés, csak hát az nem zavarja, ilyenkor repül a következő kamu állítás. :)"
"Központ fórumtárs teszi az isteni kijelentéseket, itt forrásokkal cáfolják, utána visszakérdezésekbe menekül és terel amíg már neki is ciki és visszaonul.
Azért mert csak a te céged tesz közzé adatokat az szerinted már azt is jelenti, hogy ő adta a legtöbb dollármilliomost? Ha nincs róla adat, mert más nem teszi közzé, akkor hogyan is cáfoljuk? De mi lenne, ha te hoznál erre bizonyítékot adatokkal, hogy más mlm cégnél nincs több dollármillimos? Ja, hogy neked sem megy adatok nélkül?
Akkor ez most már ténynek számít? Én inkább hencegésnek fogom ezután is nevezni.