amit a hazai többség nem akar, ott visszavonulót fúj
Erre valami példát, ha lehetne. Ne az olimpiai létesítményeket erőszakkal megépítőt hozd. Mert ugye az olimpiát legyilkolta, de a haveroknak "járó" hasznot bevállalta. Mindenki pénzéből.
Az már rég nem kérdés, hogy kellenek-e korlátok, hanem az, hogy azok hol, és milyenek legyenek.
Pontosan. De ezt belátni nem egyszerű, a fidesz mindent a saját szempontja szerinti korlát mögé akar szorítani, erőszakkal. Olyat is, amit nem kellene.
Te, ménem a beépített emberre hivatkoztok:) Ennyire fussa? Van egy csapat aki a netről összeszedi a nyilvános adatokat, a másik meg ez alapján köpköd? Csak ennyire sikerül?
Vagy erre hivatkozol? Mert akkor javaslom olvasd végig. Mert a CÖKA nem az előírások szerint teljesített. Nem olvastam sehol, hogy ők a törvények alól mentesítve lennének.
Úgy van, az nem szabad élet. Kérdés azonban, hogy milyen élet lenne, ha nem lennének korlátok? Szerintem rémes élet lenne - vagy már semmilyen - mert pl. ha korlátlanul szabad volna csalni, rabolni, erőszakolni, ölni, környezetet szennyezni, stb., ... nem is folytatom.
Az már rég nem kérdés, hogy kellenek-e korlátok, hanem az, hogy azok hol, és milyenek legyenek.
Ezen már tegnap is nagyon röhögtem. Az egész kormányszennycsatorna-hálózat a civilek nyilvános jelentéséből szedi az adatokat és közben sikoltozik, hogy a civilek titkolóznak.
Nekem meg az, hogy visít a CÖF, nem akar átlátszó lenni.
No most akkor szépen, sorban felsorolod, hogy pontosan melyik civil szervezet hogyan menekült a fény elől. Mit titkoltak el saját magukról, a bevételeikről, kiadásaikról, programjaikról?
3396
Tudod, ezt már kérdezték, de "elegánsan" elmenekültél.
"A fideszes Németh Szilárd szerint a Soros György által fizetett „álcivilek” az alkotmányos rendet támadják azzal,"
tegnap ráfosott Áder az alkotmányos rendre, előtte meg a kormány és a fidesz is, nem tudom kit érdekel még az alkotmányos rend ebben a fitymasz kuplerájban ?
"a korlátok közé szorított élet nem szabad élet" Ezzel a felfogással már a prájdon szétrúgják a seggeteket azok, akik szerint ő szabadságuk a korlátok fölött áll.
"mutassuk meg, hogy a biztonságot nem a rejtőzködés, a hallgatás és az elzárkózás jelenti" És ha a széljobberek a rendőrök minden szabadságkorlátozó erőfeszítése ellenére mégis beverik valakinek a fejét a prájdon, akkor a szervezőbizottság széttárja kezeit, hogy ők pont ez ellen tüntettek, miközben éppen nmagukat cáfolták meg.
Bár már látnám, hogy végre móresre tanítják ezt az erkölcstelen, romlott buzi hordát, az ország szégyeneit!
Súlyos hiba a buzifesztivál szervezői részéről hasonló veszett majmokat meghívni sőt előtérbe helyezni, majd a bűnlajstroma kiderőlése után szaporán mosdatni. Dehát nem várhtó el az anarchista bandától normális, az úgynevezett "közösséget" szolgáló viselkedés. Saját sírhukat ássák ezzel a buzik, de az élet már csak ilyen: aki hülye, meghal.
A kedden életbe lépett előírás szerint külföldről támogatottnak minősül az a civil szervezet, amely 7,2 millió forintnál nagyobb támogatást kap külföldről.
A Pride szervezői egy kicsit túldramatizálták az idei esemény (program)leírását a Facebookon. Ez a sivalkodás is bizonyítja, hogy Magyarországon diktatúra van. Igen, liberális véleménydiktatúra.
A Pride szervezői egy kicsit túldramatizálták az idei esemény (program)leírását a Facebookon. Ez a sivalkodás is bizonyítja, hogy Magyarországon diktatúra van. Igen, liberális véleménydiktatúra.
Mondjuk az látszik, hogy te nem jutottál a ragasztónál "keményebb" anyaghoz, így kénytelen vagy azóta is a technokol rapidhoz fordulni ( a fórum színvonal szinten tartása érdekében).