Ez az itteni utolsó képem, és amott tudok csak lenni! :-D
Nehéz volt a döntés, de életben maradhatunk! :-(
A telekméretre szabott épület, és a valamikori 4-5 tagú magánházas élet után, a 20x-os számú lakókat tudja, egy ilyen épület is! Ez a tanácsnak is jobb, mert több pénzt tud beseperni!
Eltökölgetek én a kis fórumon is, a képeket ott még nem pakolta, csak attachman-ként, de hát idő, és energiafüggő. Amíg van élet, itt elnézelődöm, ott is, ahogy a lehetőségek adják.
Nehezen bírom a tél végét, és minden időt elbaszok.. Lassú vagyok, és szétszórt. Így aztán az elfoglaltságom oka ennyi. Több dolgom nincs, csak szarabbul csinálom, így jóval tovább tart.. So it goes...
A mostani esős évszak adja a "leech" gondot, ami egy erdei pióca! Ez ellen is jó az aerogard spray - vagy egyéb illatos növényi szer! -, de aki elhanyagolja, az csíkosan ér visssza az erdei sétából! :-D
Az utolsó képeknél vagyok, ezen a fórumon, és eltökélt szándékom az átköltözés! Aludtam rá párat, és nem lehet csak hirtelen döntésre fogni! Szívesen vagy látva ott is, mint nézelődő! :-D
"Látom, arrafelé nemcsak a szúnyogok, néhány de légyfaj is csapolja a vért."
Tudok róluk, de a böglyökön kivűl semmi ijesztő! A szúnyogok aktívak, és már gondolkodom valami élesztős csalin, ami belecsalja őket egy erre kialakított üdítős üvegbe! :-D
Kinti a tanyavilág adhatja őket - a légyfajokat -, de sokszor voltam a tanyavilágban horgászni, és soha nem volt emmiatt gondom!
Még Melbourne-ben éltem és egyszer horgászni mentem - az ottani tanyavilágban! -, és annyi légy volt, hogy egy kézzel a pecabot, a másikkal hajkurásztam a legyeket! :-D
Ott pecázott egy öreg ausztrál is, ő azt mondta: "fiam, azért vannak a legyek, hogy ezt a szigetet fenntartsák! Ha nincs légy, elsüllyed ez a sziget! :-D
Az ausztrálnak természetes a légy, és azért van egy jellegzetes fejbólintásos köszönésük, mint amikor a legyet akarod az arcodról elhessegetni! :-D
"Ráadásul tetszetős, tarka szárnyú legyek. Volt már eseted velük?"
Talán, ha egy csípett meg a közeli 30 év alatt, és nem rosszabb, mint egy bögöly csípése! :-D
"Mennyire gyakoriak felétek? "
Ha a Coastra gondoltál, akkor semmi gond! :-D
A szúnyog adja magát, és ha közel járok a sósvízhez, akkor kedvence vagyok a midgeknek! Azok is csak szürkületben éhesek, és erre van egy szír-szer, és azzal befújva magam, éhezhetnek a bogárkák! :-D
Látom, arrafelé nemcsak a szúnyogok, néhány de légyfaj is csapolja a vért. Ráadásul tetszetős, tarka szárnyú legyek. Volt már eseted velük? Mennyire gyakoriak felétek?