Úgy látszik az ÉNB-univezumban Nagypénteken, munkaszüneti napon is iskolába kell menni, Karola a csütörtöki epizód végén számonkérte Rebekát, hogy írjon házit és, hogy korán feküdjön le, mert reggel kelnie kell... Ismét csak egy már-már szokásos, kínos baki.
Amúgy az Evelines rész, amikor Roland megveszi a bárt az mikor volt? Mindegyik részt láttam, de ilyenre nem emlékszem, vagy lehet észrevétlenül átsiklottam egy felett és fel sem tűnt, sajnos volt már ilyen is :)
Az egyik rész legeleje úgy kezdődött, hogy Evelin (egykori) szobájában dobozolták a cuccait páran és Roland akkor mesélte a többieknek, hogy mennyire sajnálja, hogy Evelin eladta a tulajdonrészét neki. Ennyivel elintézték.
A Karesszal való barátsága még jobban megerősítette benne az ellenszenvet a hagyományos munka és élet iránt.Ők a szabadságot és a függetlenséget választották,de nem mindig tudták a maguk javára fordítani,legtöbbször rosszul sültek el a dolgok.Talán egyetlen pozitív hozadéka ennek az életformának,hogy nem kellett senkihez és semmihez alkalmazkodniuk,valóban azt csinálták,amihez éppen kedvük volt.Ennek ellenére bennük is kialakult egy olyan érzés mint Gáborban,hogy gyűlölték a konszolidált embereket.Lásd a Mesi dugulás elhárító pasiját,a Karesz fia anyjának a párját,stb.
Kár volt eddig nyúzni,mint a rétestésztát Milán felébredését,meg Karcsika kiakadását.Szabályosan szadizták a nézőket.Én erős idegzetű vagyok,de már nem bírtam nézni.A nagyarcú Gábor a régi kocsija felturbózásával nevetséges volt.Mikor talál már ki magának valami hasznos dolgot,ami valóban előre viszi.Ha a sorozatnak az a célja,hogy sokkolják az embereket,akkor azt jól csinálják.Vagy a forgik között van ilyen nihilista,negatív életszemléletű,kiégett fószer,aki irányítja az egész történet alakulását.
Nekem is azt tanácsolták ne törődjek vele, én is ezt mondom most neked .Nem a mínuszok zavartak, csak számomra is érthetetlen,ha bárki szabadon véleményt nyilváníthat, akkor miért nem teszi. Aztán arra az eredményre jutottam,hogy nyilván amolyan laliszerű agyalágyult az illető és csak ennyi telik tőle.
Erre a kis időre ami még hátra van már nem is érdemes megtanulni elfogadhatóan kifejezni magát.... mínuszoljon kedvére ...
Nem is értem miért izgat ez téged, titeket. Megfigyeltem akkor is kapok minuszt ha kizárólag a tényeket írom és nem a véleményemet. Hát ha ebben leli valaki örömét hagyni kell!:-)
A kedves mínuszoló már elkezdte áldásos munkáját.A bizonyos mínuszolónak nincsenek szavai,nincs szókincse,nem indokol,nem írja le a saját verzióját,nem írja le,miért nem ért egyet bizonyos dolgokkal.A MÍNUSZOLÓNAK CSAK MÍNUSZAI VANNAK,DE MINEK?Azért vagyunk kitt ,hogy mindenki leírja a saját véleményét.
Még hogy ordibál Karcsika,de nekiment Balabának és lökdöste.Nem a szülei tehetnek róla,hogy Milán nem őket választotta.Mennyivel jobb élete lehetett volna,ha elfogadja a szülei által felkínált alternatívát,és nem Karesz életfelfogását követi.Karesznak,aki szülők nélkül nevelkedett,szüksége volt egy emberre,akit kedve szerint alakíthat a saját javára.Gábor is azért ragaszkodik annyira Vivihez,mert gyűlöli azokat,akik vitték valamire,és így így akarja bizonyítani magának,hogy ő is ér annyit,mint Farkas.Vivit meg vonzza a gazdagság,de időnként felülkerekedik benne a k betűs énje,mert Gábor is izgatja.Tulajdonképpen megtartaná mind a kettőt,ha tehetné.Szerintem Livi meg össze fog jönni Rolanddal,addig dörgölődzik hozzá.
Ha már novemberben vége a sorozatnak,akkor én a forgik helyében rendezném a szereplők sorsát.Mindenki révbe jutna valahogy.a végére az albit felszámolnám,és mindegyik szereplőnek elvarródnának a szálai.Joe véglegesen lehorgonyozna Szofi mellett,Szofi teherbe esne,és hárman élnének a lakásban.Márk elvenné Teklát,és venne egy lakást.Gábor visszamenne Erdélybe,és az anyja keresne neki menyasszonyt.Karola összejönne Farkassal,Lali kibékülne Virággal,és elmennének albérletbe.Milán felébredne a kómából,eleinte tolókocsiban lenne,majd lassan felgyógyulna,és hármasban élnének Karesszal.Bence kibékülne Mesivel,és maradnának a villában.Dani visszahódítaná Tonit,Kornél meg találna magának másik lányt.
Ez a Karcsika mekkora egy tűrhő paraszt... Hogy beszél az idősebbekkel? Mit ordibál, mint egy fába szorult féreg? Bala bá vagy Ilona helyében egy akkora pofont levágtam volna neki, hogy az összes foga menten kihullik. Szép dolog, hogy a végsőkig küzd a barátjáért, de ezt úgy is meg lehetne tenni, hogy közben megmarad embernek.
Úgy is fogalmazhattam volna h ne írják ki ha már úgy is megszűnik. amúgy kíváncsi vagyok hogy át kellett e írni teljesen a forgatókönyvet a megszűnés miatt és h milyen előre lehet meg a tartalom
Megölnek? Azért ez egy kicsit erős kifejezés. Az pedig, hogy valaki meghal műtéti szövődményben az életszerű. Az, hogy hogyan teszi ezt a sorozat az más kérdés.
pont azért mert fél év van most már ne kapcsolják le. ne legyen negatív vége a sorozatnak h valakit megölnek. nem is volt ilyen tudtommal még főleg nem főszereplővel.
Jól láttam, hogy Szofi nem érezte jól magát Karoláék villájában?!
Arcán a szokásos világ fájdalommal panaszolta, hogy " én egyre kevésbé bírom ezt az állandó őrjöngést, bulizást, hangzavart, amit itt van ?! " Merthogy bakker, Joe kommunájában mindig olyan síri csönd van?!
Node, megpróbáltam az antipátiát félre tenni, de nem tudom! Mert ha ránézek, Szofi úgy néz ki, olyan arcot vág mindig, mintha szellemileg baj lenne vele?! Annyira bambán, unottan adja elő a jeleneteit, hogy anno Tamás lakásában leselkedő szurikátáknak is értelmesebb volt a feje! De ők legalább tudták, kit-, és miért akarnak kihallgatni! :)
Aztán jó rafkósan bevallja, hogy hiányoznak neki a fijjjúk??!! Melyik a sok közül?! :)
Sőt, még az is lehet, hogy a végén Joe-val jön össze. Ő lesz a következő "örök szerelme?!" Majd vigaszképpen átveszi Tamara helyét. mint ahogy Tamara vette át seperc alatt Kalapos Barbi helyét. De bízom benne, hogy Barbit már elfelejtették az írók és nem eszi vissza a fene?! Viszont, Szofi is elmehetne, akár oda is, ahová anno Tivadar küldte, Szögedre....)
És hamár Szofi távozik a villából, megérkezhet André, így a vége felé, mert valamiért várom a visszajöttét?!
Nem titok, hogy mindig kedveltem a "hajó legénységét" ahogy lentebb is írtam. Természetesen anno Mesit is.
Akinek a karakterét teljesen leírták amióta visszajött. De ennek ellenére, pont Mesi az, aki továbbra is nagyon jól játssza a neki szánt szerepet! )
Bármit is mondhatunk róluk, de mindig egy összetartó csapat voltak. És maradtak mostanáig!
Nem hiába csal könnyeket a szemekbe Milán és Karesz barátsága. Ahogy Karesz küzd a barátjáért, lehetne a barátság egyik eklatáns példája! Igen, az már más lapra tartozik, hogy hogyan viselkedik a kórházban?!
(Node, láttunk már sok jelenetet filmekben -és az életben is! -, hogyan tombolnak fájdalmukban a közeli rokonok hasonló esetekben?! )
Továbbra is tetszik, ahogy Karesz bízik Milán gyógyulásában! Hiszen az " igazi barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy." Azaz Karesz akkor is küzd Milánért, amikor mások lemondanak róla. És ahogy mondja is, hogmég nem veszítheti el a barátját, még nem!
Én pedig, mint néző abban bízom, hogy a jövő héten már vidámabb hangulat lesz Milán körül. Remélem!
Szofi is úgy szép sunyiban amúgy egy jó nagy rib@nc, lassan már összefeküdt a fél szereplőbrigáddal. Kezdte Tamással, az esküvője előtt Márkkal is kavart, a válása után jött szép sorban a házas Máté, a semmirekellő Adrián (Kornél apja), MalacGábor és most úgy tűnik, Joe a következő?