Keresés

Részletes keresés

Yogi Creative Commons License 2011.10.29 0 0 628

Én ezt nem értem.

Tíz- meg százezres topikoknak vagyok törzstagja, ahol minden nam jókat dumálunk, moderátort meg csak akkor látunk, ha betántorog egy-egy hirdető, vagy elrontunk valamit. Ma is lesz egy topiktali meg két hét múlva is, szóval fasza, összetartó kis közösségek, baráti társaságok alakultak ki. 

Most akkor melyik Fórum lett szétverve, használhatatlanná téve? Melyik Fórumot temetitek? Mert ez szerintem egészen jól van egyelőre. 

Persze a világgal együtt változik, de ezt ne a moderákon kérjétek számon, hanem a világon. 

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 627

Nem igaz, egyáltalán nem volt jótétemény, bukdácsoltam, hibáztam, tévedtem bőven, továbbá hóhérkodtam, márpedig a hóhért nem kötelező szeretni (még).

Viszont én magam sosem voltam pökhendi, kioktató, és senkit nem aláztam, nem állítottam vigyázba, nem követeltem bocsánatkéréseket és hasonló kikötéseim sem voltak.

Igen, az én döntésem volt az, hogy ki legyen pld. admin (a moderátorokat alapvetően a fórummoderátorok választották ki, ajánlották, én pedig rábólíntottam - ők ismerték jobban a konkrét területet). Ugyanakkor előfordult, hogy admintól megvontam a jogait, mert vagy partizánkodni kezdett, vagy mert - szerintem - túlhajtotta a dolgokat. Nos, akkor ez egy érdekes helyzet - én megvonom a jogosultságokat, a tulaj cége, a központosítási, üzletpolitikai és adatvédelmi koncepciónak megfelelően visszaadja, vagyis a valamikori (itt, többek által "alkalmatlannak" kikiáltott moderátorok kiválsztására vonatkozó) döntésemet tartja helyesnek, sőt, megerősíti, ezek szerint így felel ez meg a koncepciónak és mindenféle érdekeinek. Kivételesen még csak nem is hazudok, nem fizetnek érte, úgy pedig még a mindenkori kormányzati szóvívők sem robotkodnak...

Előzmény: Törölt nick (625)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 626

Wágner, egyem a szíved, te voltál a főmodera vagy se? Te voltál. Hosszú éveken át, mit éveken, évtizedeken nálad volt a legfőbb hatalom? Nálad. Te voltál a modik főcsöve? Te. Hát akkor ki a bánatos péklapát az, akinek az elmúlt idők hülyeségeiért vállalnia kell a felelősséget, ha nem neked? Kit szeretnél? Nyírőt, aki itt sincs? Ujt, aki szart az egészre? 

Még valamit: azt mondod, hogy modikat küldtetek betegszabadságra, ha gond volt velük. Te mentél ilyenre? Neked ki volt a szupervizorod Wágner? Vagy azt is képzeled magadról, hogy bár minden ember gyarló és hibázhat, de csak mert te találtál magadnak egy figurát, ami szerinted passzolt rád (nem), ezért te kivétel vagy? Wágner, ejnye, szerényebben nem megy?

(mellesleg várnám, hogy ha tényleg amnesztiát csináltál, hol jár a 264-es regszámú zsoltu nickem, még nem talált haza)

Előzmény: Törölt nick (616)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 625

:) Jó látni téged is. Izgalmas volt, jó volt, szép volt - csak tudod az bakja a csőröm, hogy Wágner akárhonnan is olvasom, úgy akarja beállítani ténykedését, hogy az valami jótétemény volt. Nem volt az. És mint főmodinak, bizony-bizony hosszú évekig volt korlátlan hatalma, mindehhez képest olyan főnickek, alapnickek is mentek a levesbe, akik nem is jártak a politikában. Szóval az idő majd megszépít mindent, de ehhez még korán van.

Döme megvan, most ünnepeljük a névnapját. Majd mondom neki, hogy kerested. :)

Előzmény: denes (601)
pákosztos pocok Creative Commons License 2011.10.29 0 0 624

roppant szellemes voltál, mucuska

Előzmény: KovácsKriszta (622)
KovácsKriszta Creative Commons License 2011.10.29 0 0 622

Előzmény: pákosztos pocok (441)
abani Creative Commons License 2011.10.29 0 0 621

Viszlát Wágner Úr!!

"Ritkán tedd lábadat a te felebarátodnak házába; hogy be ne teljesedjék te veled, és meg ne gyűlöljön téged."

BaSand Creative Commons License 2011.10.29 0 0 620

Valahogy így. Egyetértek. Nekem is elment a kedvem a fórumozástól, pedig régen...  hajaj! Ha jól körülnézek, már nem élnek a régi nickek. Azaz biztosan vannak, de más név alatt, sokszor találgatni kell, ki lehet egy-egy új nick Sajnálom mögött. Most már csak olvasgatok. Nagynéha írok pár szót. Ennyi maradt.

Előzmény: w11111 (604)
Állományjavító Creative Commons License 2011.10.29 0 0 619

legfeljebb saját magát érti nehezen néha..., mindegy, a kérdés márpedig az, hogy tud-e az ember azonosulni az Új Renddel, vagy sem?

Akinek pedig ez nem kérdés, annak a rég letelt gyászév elmúltával időszerű lenne abbahagyni a rezignált jammerolást, és azon gondolkodnia, hogy mit tehet a szülőhazájáért, a szabadsága kisebb vagy nagyobb köreiért, azért, hogy legyen újra Magyar Köztársaság.

E gondolkodás folyamatában pedig óhatatlanul fel kell merülnie annak a ténynek, hogy ha egy végső soron mégsem totális diktatúrába meredt országban nincs arra pénz, értelem és bátorság, hogy a gleichsaltolt médiafelületek helyett naponta-hetente szülessenek új, átütő intellektusú, kommunikációsan és stratégiailag átgondolt, vonzó médiafelületek, akkor az az ország és társadalom pontosan azt érdemel, amit kap. Ezt a tényt tovább súlyosbítja, hogy akiktől kapja, az egy kínosan nímand és átlátszóan gagyi társaság, ekképpen minősítve azokat is, akiket a tornacipője alá gyűrt.

Wágner úr története epizód. A nem jó pedigréjű, a rettenetes mezőnyben egyáltalán valamiféle mércén mérhető interiorizált morál cinikussá maszkírozott és romlott, de mégis érzékelhető jelenlétének elégtelenségéé, bukásra predesztináltságáé.

Tisztelt Uraim és Hölgyeim, az alkotmánytipró   budapesti Pintér-Simicska kormány két módon bukhat meg: az egyik mód katartikus, felemelő és a méltó jövő alapjává válhat, a másik sunyi, gyáva és újra évtizedekig feldolgozatanul maradó szégyent, megaláztatást és alantasságokat hord majd magával. Ez utóbbi az, hogy az ország az alaptörvény asztala alá bújva kibekkeli azt, hogy az oligarchiamaffia nem megszállottan, hanem pragmatikusan alantas gazemberei az üzletmenetet féltve véget vetnek a nemzetére rontott színvonaltalan elmebeteg uralmának.

Ha fórum kell, ha szabad szó kell, ne a Nobilis kristófhoz járjanak érte, vagy ha igen, ne csodálkozzanak a történendőkön.

Ha fórum kell, ha szabad szó kell, vegyenek maguknak. Csináljanak maguknak.

wadmizee Creative Commons License 2011.10.29 0 0 618

Wiszlát Wágner, ne nézz hátra soha.

Amilyen pisszog vadj,ugyis

feltálalod magad!

Ami meg itten utánad marad...

jó nagy adag!

kalap

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 617

Nem emlékszem arra, hogy a kliensem lettél volna...., biztos valamiért véletlenül kihagytalak, elnézést...

Előzmény: nagyanyo05 (612)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 616

Úgy gondolod, hogy a "Wágner úrnak" csupán a moderátori szemétsége és aljassága jelentette az ittlétemet, továbbá nekem kell viselnem az egész eltelt időszak valamennyi alkalmatlan moderátora helyett is a felelősséget? Ok, ez is egy nézet, legyen teneked igazad, sosem szoktam vitatkozni. Tessék nyugodtan köpködni, na, ahogy ill... Na ezé' nem másznék föl egy szobor talapzatára, mer' minél magasabban áll, annál nagyobbat lehet pofára esni..

Előzmény: ZöPö (610)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 615

Abban a topikban még úgy az első beírásaim elején elmondtam, hogy a berakott képeim egy gyűjtemény kiragadott részei, és egy egészen másik projekt alkotóelemei, vagyis abszolúte nem ide "szántam" őket, csupán úgy ráérősen nyomtam be ezt-azt belőlük, sőt, az eredeti sorozatok többnyire meg is változtak, kicserélődtek, illetve egy-egy napi fotótántorgást követően cserélődnek, rosszabbak törlődnek, jobbak a helyükre kerülnek. Mivel nincs szándékomban fórumozni (ez az utolsó topik, amibe még írok, amig "téma" itt az elszámoltatás), így aztán annyi marad, amennyi ott van, vagy amennyit egyáltalán meghagynak. Elméletileg már tegnap óta "Törölt nicknek" kéne lennem, csak a szoft valamiért nem müx rendesen.

Előzmény: kolomp! (609)
halford Creative Commons License 2011.10.29 0 0 614

Köszi mindent!

(Ezek után mit is keresek én még itt...?)

Előzmény: Törölt nick (162)
w11111 Creative Commons License 2011.10.29 0 0 613

Hali!

Rég láttalak!

Persze, dögszagra gyűl az éji vad!

o)

Előzmény: ZöPö (611)
nagyanyo05 Creative Commons License 2011.10.29 0 0 612

Wágner soxor segített az öregemen, meg rajtam is:) Most azt akarjátok mondani, hogy ugyanakkor ő volt, aki kivágott, majd visszavett? Ugye nem?! Igaz az utóbbi félévben volt egy két olyan moderálás, amiről értesítést is kaptam, hogy csak néztem és nem hittem a szememnek:( Gondoltam valmi tévedés, vagy félreértés, de nem is tiltakoztam!

ZöPö Creative Commons License 2011.10.29 0 0 611

Respect!

Előzmény: w11111 (604)
ZöPö Creative Commons License 2011.10.29 0 0 610

"nagyon is megvolt az oka annak, hogy miért gurítottam rá valamelyik nickre a hordómat"

Persze. Kicsit leront ennek az értékén az, hogy néha olyan szabály mentén, amit elfelejtettél közhírré tenni, azaz semmilyen módom nem volt róla tudomást szerezni.

"A másik, picike és parányi különbség az, hogy az eltelt idő alatt soha senkit sem sértegettem, nem aláztam, a saját hozzászólásokban csupán cinikus voltam, de nem pökhendi és nem kioktató..."

Persze. Neked nem kellett, megtették ezt helyetted a slapajaid, te pedig hagytad.

"... mások stílusát azért ne tessék rajtam számon kérni, azzal számoljanak el mások."

Ez nem egy bad cop - good cop felállás volt, mert aki kiverhette volna a kezükből a DEL gombot, az mégiscsak te voltál. A küldetéstudatos szociopatákat mégiscsak te szabadítottad rá a fórumokra és te hagytad őket póráz nélkül rohangálni. Az, hogy az elszámolás helyett a sört igényelted, az nem erény.

Előzmény: Törölt nick (594)
kolomp! Creative Commons License 2011.10.29 0 0 609

Előszedtem a legrégebbi nikkemet (ami még él), hogy beszóljak már én is. Búcsúzólag.

Meg kérdezőleg: dehát a Budapest képekben-ben, abban mi lesz? Wágner? Ezeknek már fotókat se nem? 

nagyanyo05 Creative Commons License 2011.10.29 0 0 608

No jó, akkor politizáljunk tovább:D

Előzmény: nagyanyo05 (607)
nagyanyo05 Creative Commons License 2011.10.29 0 0 607

Ja, hogy már meg sem lehet kérdezni? Mé?

Előzmény: nagyanyo05 (606)
nagyanyo05 Creative Commons License 2011.10.29 0 0 606

Micsináltmitörténtmérthogykimondta? Már megint nem mond senki semmit:(

Barátocska :) Creative Commons License 2011.10.29 0 0 605

Korábban pedig valahol arról is írtam, hogy a "hatalom" a virtuális térben egy marhaság, bármelyik számítógépes játék sokkalta nagyobb "hatalmat" ad, sőt, sokkal látványosabb és izgalmasabb. 

:) 

Azt viszont írtam, hogy a fórumok, annak ellenére, hogy egy virtuális teret jelentenek, hű tükörképei a valósnak. Eképpen pontosan tükrözik a kinn zajló folyamatokat

Én is tudtam ezt, de megdöbbentő szembesülni vele, hogy mennyire.

Előzmény: Törölt nick (603)
w11111 Creative Commons License 2011.10.29 0 0 604

Látom fenn vagy, az elébb hajnalban írtam neked egy kis összefoglalót, csak azért nem raktam be, nehogy egy túlbuzgómócsing kiszedje és nem látod, pedig neked szántam:

#594-hez

"Nos, először is, azokból válogathattam, akik hajlandóak voltak csinálni ezt a pöcegödörtisztítást, ami így, vagy úgy, de valójában nem dicsőség, hanem egy eléggé büdös munka, a mindenkori "finom jobb társaság" fintorog és be is fogja az orrát, ha ilyenekkel találkozik... Nem baj, fintorogjanak, ha nincsenek pöcegödörtisztítók, akkor a szar elönt mindent, akkor nemcsak a fintorgók, hanem mindenki belefullad. "

Ez tévedés, mert soxor a moderák maguk hordták  a xart a pöcébe, és utána ha valaki hőbörgött akkor elpucolták a hőbörgőt a xar meg maradt.

A xar most elért és beterített. kb 10-12 éve kezdtem verni a nyálam a moderátori önkény ellen, fostál rá, - ami most elöntött a sajátod is benne,- 

Nikkjeimet sosem vágták ki közvetlenül MM sértésért, - ha egy közszereplőt elküldenek  a búsba az nem MM sértés,- hanem mindíg mondvacsinált baromságért, párat felsorolok, biztos más is ráismer a szemétségekre:

-1.első kivágásom vagy 10-12 éve az volt amikor bexart a szopt és a belső moderátor topikba lehetett írni, beírtam vigyázzatok, nyitva van, erre rootoltak mert nem fogta fel mit írtam, de még válaszolt, hogy kivágott mert feltörtem a szoptot. O))

-2 Volt olyan, hogy  valaki meghalt, erre - mivel nincs kereszt a kódban egy plusz jellel fejeztem ki a részvétem, kivágtak, mert félrenézte, nem tudta mi az, azt hitte gúnyolódom.

-3.Vizilasztit érintő topikba - Markovits halála okán,- beírtam valamit és a viktóriázást is betettem erre kivágtak, a modera nem tudta mi az, azt hitte szidom az anyját,  - vizilabdában ha egykapura játszik 2 csapat, annak a neve viktória, erre kivágott.

-4. A kedvencem meg amikor egy vad fideszhívő felkapta a fejét ha leírtam egy jelzős szerkezetet az idoljaira, erre nekem támad személyeskedve, - keverve a topikolót a közszereplővel, magára véve a közszereplő védelmét,- figyelmeztettem, erre még jobban támadt aztán visszaborítottam a fekát, erre kivágtak, a másik meg röhögött a markába...

Olyané’ kivágni, hogy orvos látott már?  mindennapi volt, mert személyesen utaztak rám, amit biztos sok más nikk is elmondhat magáról.

-5. További  aljasságuk volt a moderáknak, hogy nulla beírás nélkül kivágták a nikket ha láncolva volt, vagy csak rájöttek, hogy egy általuk nem kedvelt nikk írta akkor is, MM sértés nélkül.Az sem semmi marhaság, hogy nem nézik meg ki a topikromboló vagy személyeskdő nikk, hanem zsupsz a közepébe és kivágni akit lát, emiatt soxor az benn maradt aki eleve oka volt mindennek, a többi repűlt!Erre nem válasz az, hogy nincs idő, akkor inkább ne csináljon semmit, mert ezzel csak ront a helyzeten, rosszabbat tesz így.

Nem egoizmusból írtam ezeket első személyben, hanem így személyesebb és biztos sokan ráismenek: - mint ahogy olvastam többször,- igen, ez velem is megtörtént.

Mániákusan gyűjtöttétek a nikkszámokat minél több legyen, pedig ez csak egy hülye felfogás volt, mert az ember a 125. nikkjével már nem törődött, az elsőkre vigyázott, ezzel a szemlélettel szintén a fórum szinvonalát sűlyeszetettétek a bányászbéka valaga alá.

Több mint egy milla regelt nikk van itt, ami nem takar többet mint kb 200 ezer embert, ami mögött kb pár ezren vannak, ez is rengeteg, de azzal büszkélkedni,  a legtöbb regelt nikk itt van: szélhámosság, mivel tudatosan kényszerítettétek az embereket a regelésre, pedig minden nikk mögött ember van.

Soxor tevékenyen és tudatosan résztvettek a moderák fórum zűllesztésében, tehát ne mentegetőzz, hogy ahol dolgoznak ott hullik a forgács, ezek tudatos rombolások voltak a moderák részéről, amit látni kellett!

Az, hogy nem lehet a moderációról beszélni, az meg nevetséges, mint ahogy  az un.

3 “közméltóság"-ot sem lehet kritizálni, amikor az egész magyar sajtóban lehet.

Emiatt ezrek hulltak véres fejjel a porba.

Arról nem is beszélve, hogy a belső modera topikban milyen becsületsértő módon beszéltek a moderák a nikkekről,  ami ha kikerülne, becsületsértési perek ezrét vonhatná maga után.

Aki így beszél a fórumtársról, az alkalmatlan a feladatára, az ne legyen annak a védelmezősje amit maga ezerszeresen jobban elkövet!

Amikor méltóztatott egy modera válaszolni, akkor lealázó és lenéző módba kapcsolt, úgy tette, hogy az embernek kedve lett volna klavin vágni vagy leköpni.

Amikor egy szolgáltató az ügyfeleit semmibe veszi, ott régen rossz!Itt a topikolók az ügyfelek.

Soxor beírtam, megnézhető, hogyan hagyták el értelmes emberek a fórumot és zűllött egyre mélyebbre .

Szóval csak ennyit most hirtelen, de ezeket már soxor leírtam ide, max kivágtak érte, ha a topikodba tettem érdekes módon, onnan is eltűnt. Azért fenn vannak másutt, visszakereshetők.

Aztán kiderül: mégis igaz?

Előzmény: Törölt nick (603)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 603

Szóltam én akár egy szót is amiatt, mert kurvának neveztek? Nekem, kérem szépen, ezzel semmi bajom nincs, én eredendően ferdítő-tolmács vagyok, az pedig egyesíti magában a két legősibb mesterség legfőbb erényeit, továbbá pirulás nélkül hazudik - mindez alapkövetelmény.

Azt viszont írtam, hogy a fórumok, annak ellenére, hogy egy virtuális teret jelentenek, hű tükörképei a valósnak. Eképpen pontosan tükrözik a kinn zajló folyamatokat. Épp ezért szó sincs itt sértődésről, nem is okozott meglepetést, sőt, meg sem rendített az és ahogyan végbement a dolog, hiszen minden le volt modellezve.

Korábban pedig valahol arról is írtam, hogy a "hatalom" a virtuális térben egy marhaság, bármelyik számítógépes játék sokkalta nagyobb "hatalmat" ad, sőt, sokkal látványosabb és izgalmasabb. Akinek netán ilyen irányú vágyai vannak, annak nem kell fórumoznia, manapság igazán jó grafikai megoldások és megfelelő hangeffektusok vannak, a gaz ellenségek is sokkal hatékonyabban írthatóak

Egy pillanatig sem kell engem sajnálni, senkit, beleértve engemet is, nem ért veszteség. Volt egy korszak, az lezárult, jön egy új, én a múlt vagyok, meg is haltam itt (csak a hülye szoft, úgy lácc, mégsem müx rendesen, mert már rég látszania kellene, hogy nem is léteztem soha), nektek viszont az újban kell majd élnetek, és ehhez nekem semmi közöm nincs és nem is lesz.

Előzmény: Törölt nick (598)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 594

Ott alant már leírtam mottóként: "nagy a net, jut hely mindenkinek..."

A sztorikat pedig, már akit érdekelnek, bármikor megtalálja a neten, most per pillanat ide kerültek: http://www.wagnerur.hu/vladimir_vladimirovich/ , majd apránként ott lesz a többi is, vacakolni kell velük, mert csak azt teszem fel, amit én írtam, ne vádoljon senki azzal, hogy mások akármijét lenyúlom.

Az itteni topikot pedig bármikor helyreállíthatják, és tele is szarhatják, az már engem nem érint.

----------------------

Más és másoknak. Írtak arról, hogy gyakoroljak önkritikát, ok, gyakorolok. Igen, hibáztam, sokat hibáztam, sokat tévedtem, voltak rossz és kifejezetten káros következményekkel járó húzásaim. Csakhogy ekkora hodály nem csupán Magyarországon, hanem az egész régióban nincs, vagyis ezt az utat sok-sok bukdácsolással kellett végigjárni.

Azt írják, hogy rosszul választottam moderátorokat és adminokat, "ráeresztettem őket a fórumokra", aztán azok szépen tönkre is vágták, a végén pedig még engem is kinyírtak... Nos, először is, azokból válogathattam, akik hajlandóak voltak csinálni ezt a pöcegödörtisztítást, ami így, vagy úgy, de valójában nem dicsőség, hanem egy eléggé büdös munka, a mindenkori "finom jobb társaság" fintorog és be is fogja az orrát, ha ilyenekkel találkozik... Nem baj, fintorogjanak, ha nincsenek pöcegödörtisztítók, akkor a szar elönt mindent, akkor nemcsak a fintorgók, hanem mindenki belefullad. 

Igen, a moderátorok tiltanak, törölnek, adminok akár totál az egészet, mindannyian hóhérok, szeretni és tisztelni a hóhért nem kell, természetesen én voltam a főhóhér, na, ahogy ill..., a picike parányi különbség az, hogy nekem ez nem okozott valami örömöt, a saját klienseimmel bármikor el tudok számolni, vagyis nagyon is megvolt az oka annak, hogy miért gurítottam rá valamelyik nickre a hordómat (üresen), egyértelműen rombolták és rongálták a fórumot, ennyi az egész. Ugyanakkor - elméletileg - a szoftba beépítettek egy "kegyelem" gombot, vagyis bármelyik Törölt nick - elméletileg - helyreállítható, az összes hozzászólásaival együtt (feltéve, hogy működik is, ami nem rajtam múlott). A sok-sok hibám, tévedésem, rossz döntésem (mármint a hordógurításaimat illetően) helyrehozható, javítható, visszavonható, végleges és helyrehozhatatlan károkat nem jelentenek, csak szándékon, akaraton, döntésen (és szoftjavítgatáson, ha rosszul müx) múlik. A másik, picike és parányi különbség az, hogy az eltelt idő alatt soha senkit sem sértegettem, nem aláztam, a saját hozzászólásokban csupán cinikus voltam, de nem pökhendi és nem kioktató, mások stílusát azért ne tessék rajtam számon kérni, azzal számoljanak el mások.

Más. Ez az egész egyáltalán nem valamilyen mosakodás. Teljesen egyértelmű, hogy ennyi idő alatt szereztem sok "ellenséget", sosem volt célom valami szeretetre méltó izét játszani, nagyon sokan utálnak, mellékes, hogy jogosan, vagy jogtalanul - errefelé ez a módi járja, tudjátok, GyurcsányOrbánTorgyán vagy akármi GyánBanÁn tehet mindenről, rajtuk kívül mindenki más faszagyerek... Ezzel nincs is semmi gond, kérem szépen, a Wágner úr nem egy olyan figura, akire fel lehet nézni, a Wágner úr egy örökrészeg, lenne fex a (Törzs)asztal alatt, hozzá nem "felemelkedni", hanem lesüllyedni kell, igen, oda le a mélybe, ahonnan "nincs tovább" (ahogy gondolnák, pedig mindig van)...

Egyszóval ez egy út volt, telistele buktatókkal, gödrökkel (és hülye lámpaoszlopokkal, amiket direkt kiraknak elém), ezen végig kellett menni. Ja, és természetesen helyenként jószándékkal volt kikövezve...

fizimiska Creative Commons License 2011.10.29 0 0 593

Deszar!

durvulo Creative Commons License 2011.10.29 0 0 592

Ha jól értem, még csak nem is fizettek érte, hanem csupán a hatalom érzetéért boldogítottad itt a nikkeket 12 éven át. Most meg bosszúból visszaadtad a kinyírt nikkek életét, amint tette a fejfájós Haynau a kötelező olvasmányban. Sajnálni kéne, hogy nem rongálod tudatosan nyelvünket itt a fórumon? No, megyek összeállítani a kilökött nikkneveim listáját ...

Előzmény: Törölt nick (162)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 591

Hát, ez is egy vélemény.

Előzmény: Törölt nick (580)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 584

Ebben qrvára tévedni teccel. Bármit lehet, csak akarni kell.

Ma már technikailag sem problema, más kérdés, miben mekkora érdek mozog

Előzmény: Törölt nick (583)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!