Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy keveset használt, Olympus OM-D E-M10 IV fekete színű fényképezőgép váz. Valamennyi gyári tartozékával, papírjaival, dobozában, tökéletes esztétikai és műszaki állapotban kerül meghirdetésre.
A gép még garanciális, 2021 novemberében, Magyarországon lett vásárolva.
Eladó egy Panasonic Lumix GF7 (sn: WF6SA004374), a 12-32mm-es objektív ami a képeken van már elkelt. A váz tetején van 2 kisebb karcolás, de a kijelző karcmentes. MegaGear műbőr tokkal, gyári töltőjével és akkumulátorával adom. Ára: 38,000 Forint.
Foxpost/MPL/Packeta megoldható vagy személyes átvétel Szombathelyen. Mail publikus.
Eladó egy Billingham 72 fekete-barna fotóstáska fotó táska teljesen újszerű állapotban! Igazi prémium minőség, Angliában kézzel készült, sorszámozott darab! 3-rétegű vízzálló vászon és valódi bőr anyagú, tömör réz gombokkal és bújtatókkal. A Billingham a Leica egyik hivatalos táskagyártó partnere! Külföldi Leica-s körökben nagyon ismert márka, itthon egyáltalán nem kapható.
Angliában 60.000 Ft feletti az új ára, de használtan sincs 40-50.000 alatt, mert gyakorlatilag elnyűhetetlen minőségűek. Belső mérete 110 x 90 x 140mm, külső mérete 150 x 130 x 190mm.
Mikro 4/3-hoz is kiváló!
Öv és válltáskaként is használható.
SN: 0000367406
Ár: 30.000 Ft 27.000 Ft
Eladó egy PANASONIC GX8 fekete Micro 4/3 M43 M4/3 MFT MILC fényképező váz. Teljesen újszerű állapotban, mindössze 1673 expóval, ami nagyon ritkává teszi. Nehéz manapság GX8-ból ilyen állapotút találni. Fantasztikusan jó gép egyébként, napestig lehetne sorolni a tulajdonságait: - 20 MP-es, stabilizált szenzor, 4K videó, post focus, - masszív por-és cseppálló, magnézium váz, - kiváló, nagy méretű képet adó, dönthető elektronikus kereső, - kihajtható és akár be is forgatható LCD, - kényelmes, kézreálló markolat, - átlátható menü, és tökéletesen testre szabható gombok, beállítások. Micro 4/3 vázak közül az egyik legmegbízhatóbb darab. Gyári dobozában, gyári akkujával, töltőjével, nyakpántjával és vázsapkájával. SN: WE5JA001101
A 25mm jó lesz beltérben nekem, pont az az 5mm kell még. A TTartisan is biztos jó. Ha manuálozni támad kedvem komolyan fontolóra veszem, de túl kényelmes vagyok, illetve túl nagy feladat lenne a két hiperaktív gyermekem mellé a kézi fókusz :)
Az 5 mm-rel nem leszel előrébb. Én most vettem egy TTartisan 17mm/ F1.4-et.
Igaz ez manuális de beltérre vettem én is. Ez a márka egyszerűen hihetetlen, olcsó és tudja azt mint a drága márkák. Van 50mm/F1.2-is. Ezt szeretem a legjobban, bár igaz, a manuális obik inkább fix témákhoz jók.
Beltérben már nagyon szűk a 30-as. In-lens stabi meg GH5 mellett szerencsére nem létkérdés ;) De köszi az infót, tényleg szuper darab ez a 30-as. Azt a kis többletélességet most beáldozom a +5mm-ért.
Eladó Panasonic LUMIX G 30mm f/2.8 Asp MEGA O.I.S. objektívem. Első-hátsó lencsevédőt tudok hozzá adni. Lencsék por és karcmentesek, szép állapotú darab.
Ár: 69.000 Ft
S/N: XT7KD101244
Panasonic 25mm f/1.7 objektívet szívesen beszámolnék. Mail címem publikus.
Eladó Canon EF / EF-S - micro 4/3 rekeszlamellás adapter.
Eladó micro 4/3 vázra való, Canon EOS objektívet fogadó, rekeszlamellákkal is ellátott, masszív állványtalpas adapter, kihasználatlanság miatt. Rekesz szépen mozog, az állványtalp ha nincs rajta, nagyon minimális kotyogása van bajonett része felől (hátulja), nem akadályoz semmit, ez már ilyen volt. Vetítőobjektívhez használtam macro kihuzattal, de eladtam a m4/3 vázamat. Sapkái nincsenek sajnos már meg. Ilyen példányt másik eladót nem nagyon találsz...
Nyilván lehet venni bizonyos ázsiai érintettségű oldalakon is, de az áfa + vámkezelési költség miatt többe kerül a végén.
Közben a 12-35 is elment. Meg van még a GH5 váz és az ultraszéles Laowa.
Panasonic GH5: gyári nyakpánttal, 4db akksival, gyári és dupla töltővel, dobozával. Néhány apró esztétikai hibával: a viewfinder körül a gumi borítás sérült, a kijelző szélén van egy karc ami nem lóg bele a képbe, hátul a váz bal szélén pár karc. A működést természetesen nem befolyásolják. Gyári dobozzal, papírjaival.
Gyári szám: WH9GF001420
Ár: 275.000 Ft
Lumix 12-35 f2.8 II objektív gyári szütyővel, napellenzővel, sapikkal, dobozával.
Gyári szám: XT9GC102165
Ár: 152.000 Ft
Laowa 7.5mm f2.0 minden tartozékával, dobozával.
Gyári szám: W017627
Ár: 148.000 Ft
A kamera és az obi kiválóan működnek.
Érdeklődni: 06-30-3360288 vagy shakedown2kukachotmail.com
Eladó Olympus pen e-pl6, tartozékaival dobozban, akksi, töltő, vaku. A gép javitásra szorul, a shutterrel van gond, emiatt nem árazom be, szívesen várom rá az ajánlatokat. Akár alkatrésznek, akár megjavításra, akár a kiegészítők miatt.
Ezen felül eladó külön is a hozzá tartozó Olympus 14-42mm obi, szép alig használt állapotban 40e
Illetve még egy a fentebbi obival kompatibilis nagylátószögü átalakító WCON-P01 15e
Budapesten megtekinthetőek nyugodtan keressetek bármi féle kérdéssel!
7artisans 7.5mm f2.8 magában, papírok és doboz nélkül. Sn:1837707 35.000ft
Godox TT350o 2022.08.01 220v vásárlás. Nem kaptam hozzá semmit, papírok pótlása folyamatban. Dobozában, gyöngyvászon tok, vakutalp. Sn:22C00064942 25.000ft
2db BLS50 akku dobozával, egyik vázzal együtt vásárolt egy év garanciával, 2019-06-05 dátummal, másikat a vázhoz kaptam OM akcióban 2022 augusztusában.2019-02-15 látható az akkun. Kb 3-3x voltak töltve. 12.000ft/db
Kihasználatlanság miatt eladó Metz 48-AF1 vaku, keveset használt vaku. Olympus és Panasonic gépekkel kompatibilis. Én használtam 4/3 és micro 4/3 rendszeren is.
Jó állapotban, szépen működik. 22 ezer Ft.
Kipróbálható, átvehető személyesen Ceglédbercelen. Foxpost is mehet.