A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Igen. De arra már csak holnap kerül sor. Ma bőven elég volt ez is. Úgy szurkoltam neki, mint a kedvenc fudbal csapatomnak, hogy feltöltse ezt a fránya software-t.
....na ugye!!! Nem kell bexarni rögtön!! :-)) Örülök, h sikerült, azért a híreszteléssel ellentétben nem olyan könnyű hazavágni az 510-est szoftveresen. Már csak az új V15-ös térkép telepítése van hátra és minden OK!!!
Szia. Ma vettem verbateam helyett egy maxell dvd-t.Ki irtam rá az 5238-at. Betettem a fejegységbe és hibátlanul felmet. Azóta hibátlanul működik az rns. Köszönöm a segítséget és az infókat. Ugy látszik az sem mindegy mire van kiírva a firmware. A lényeg az hogy jó.
Pár hónapja vettem egy 3c passatot RCD-510 fejegységgel kufatec fiscon bt-al. Kihangosítás működik, telefonkönyv betölt, de a BT-audiot nem tudom használni, mivel a gomb szürke. Mondták, hogy mfa ban kell startolni az A2DP-t, akkor szól a zene váltani is tudok kormányról, de nagyon rossz minőségben kb mint mikor kihangosít, de a bt audio menü ekkor is szürke, csak egy kis telefonkagyló ikon jelenik meg. Nagyon fontos lenne, nem szeretnék transmitterrel szenvedni, ha elvileg amúgy is tudja. Remélem tudtok segíteni. Válaszokat előre is köszönöm. További szép napot mindenkinek.
Sikerült letölteni. Ki irtam végig ment, ujra indult és a volkswagen jel bejön és sehova tovább. Ilyenkor mi a teendő? Lehet oltári nagy baromság volt belebuherálni a szoftverbe. Kicsit el vagyok keseredve. Milyen szervizbe kellene ezt a cuccot vinni ahol ujra életet tudnak belé lehelni?
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy az RNS-E-be simán be lehet e kötni parkolókamerát ami elől van mondjuk RCA kábelel vagy kell valami átalakító box hozzá? És ha be lehet akkor pontosan hova kell hogy megjelenítse a kamera képét?
A kérdésem az lenne, hogy adott vw rcd 510 fejegység amin elkeztem a szoftver fissítést. A frissítés valamiért megszakadt error. És nem tudom sehogy sem megcsinálni. Bejön az üdvözlő képernyő, és várja az swl file cd-t. Mi a teendő ilyenkor? Ha lenne itt Debreceni emberke aki tudná a megoldást az nagyon jó lenne. A segitséget előre is köszönöm.
CANBUS-osnál talán, ha kap sebességjelet és van benne ilyen funkció... Külön kiépíteni egy ilyen rendszert elég esélytelen. Valahonnan szerezni kellene egy sebességjelet, valahogy bele kellene nyúlni a fejegység hangerőszabályzásába és építeni egy egyedi áramkört ami az előbbit értelmezni, az utóbbit vezérelni tudja... nem hiszem, hogy ezt valaki is bevállalná.
...minden mást olvas az RNS és rögtön. Veszek egy új írót nem xarozok. Két felsőkategóriás Lenovo van itthon, mindkettőben Panasonic író van, de egyikkel írtakat sem olvassa. Még azt írd meg nekem kérlek, h az ImgBurn-nek melyik verziójával írsz? Talán még ez lehet egy kis segítség.
Ha megkérlek, megnézed milyen típusú az íród a notiban. Nekem egy Lenovo-m, van és bár már írom a DVD-ket, de az RNS nem olvassa. A lemez a szokásos, most arra tippelek, h az íróm göthös. :-(
Én is laptopról próbálom, de annyira lebutítottam a meghajtók idejét, h írás közben leálltak. :-)
Nem akarom elkiabálni, de talán most megy.
A horvát térkép nekem is "fáj", meg azért Erdély is jó lenne. Valamikor egy programozó barátommal beszéltem erről, azt mondja, nem lehetetlen az integrálás. Majd most újra nyaggatom, Ő úgy is olyan kocka, nem hiszem, h lyukra futna vele, most ezeken a téli estéken, "termelhetne" ! :-)
Viszont találtam egy korrekt POI forrást is, igaz fizetős, de némi aprópénzért elég korrekt infóhoz lehet jutni: About POIbase