Dühödt vagdalkozása minden morális mértéket elvet, amikor „az ősi magyar virtus” nevében lényegileg kitessékeli Magyarországról a magyar állampolgárok tízezreit. Morvai Krisztina szépnek és kívánatosnak tartja, hogy az ANTISZEMITIZMUS (csupa nagybetűvel!) és fasizmus érintettjei félelemben éljenek saját hazájukban, sőt – továbbmenve ennél – szépnek tartaná, ha „becsomagolnák legendás bőröndjeiket” és bőröndöstül távoznának innen mielőbb.
"Dühödt vagdalkozása minden morális mértéket elvet, amikor „az ősi magyar virtus” nevében lényegileg kitessékeli Magyarországról a magyar állampolgárok tízezreit. Morvai Krisztina szépnek és kívánatosnak tartja, hogy az ANTISZEMITIZMUS (csupa nagybetűvel!) és fasizmus érintettjei félelemben éljenek saját hazájukban, sőt – továbbmenve ennél – szépnek tartaná, ha „becsomagolnák legendás bőröndjeiket” és bőröndöstül távoznának innen mielőbb."
Egy szót sem értek... bocsi, nem élek egy ideje Mo.-n, valaki --ha nagyon szépen megkérem-- tömören elmondaná, hogy mi ez az egész ?
Mert a fentiekből csak az jön le nekem, hogy Morvai hülyébb, mint hittem... mikor, hol, kinek mondta ezt? (hogy miért, azt tudom)
Mi az hogy bárhol? Még ha mondjuk Piliscsabán lenne, az még csak - csak. De az ELTE -n van, amiről az ember mégis csak feltételezne valamiféle minőséget.
Ezeket a véleményeket is integrálni kell, adott keretek közt. A fidesz már egy akkora támogatottságú párt, hogy akármit is mond vagy nem mond Orbán Viktor, valakinek az biztos nem tetszik. Viszont a radikálisabb polgártársak lelkesedését kár lenne lelombozni.
Eddig rendben, csak én azt vitatom, hogy a zsidófixáció mentén ez lehetséges lenne, szerintem pont fordítva. Hisz pont azért bukott ki a MIÉP, mert az antiszemita ill. úgy általában a zsidózós vonalra nálunk nincs kereslet. És pont ezért jött fel a Jobbik, mert szakított ezzel, a radikálisokat nem e avítt vonal mentén gyűjti be. Az eddigi imponáló eredményei pont e paradigmaváltásnak köszönhető.
Na most, ha ráállnak a MIÉP féle agyhalott zsidózós vonalra, akkor ők is mennek a levesbe. Ezért nem értem Morvai irányát, teljességgel hibás és önsorsrontó.
Ezeket a véleményeket is integrálni kell, adott keretek közt. A fidesz már egy akkora támogatottságú párt, hogy akármit is mond vagy nem mond Orbán Viktor, valakinek az biztos nem tetszik. Viszont a radikálisabb polgártársak lelkesedését kár lenne lelombozni. Most itt közelít egy olyan helyzet, ami valóban inflexiós pont lehet. Eddig egyetlen párt sem heverte ki, ha kiesett a Parlamentből. Az szdsz sem lesz kivétel, egy MDF kaliberű párt-paródia sors vár rá. Végük. A szocik meg a szajré dugdosásával, meg a seggük védésével lesznek elfoglalva. Ha hirtelen töredékére szűkülnek a lehetőségek, és már képviselői státuszok sem védik sem a Capo di Tutti Capit, sem a kádereket, sem a holdudvart, akkor hatalmas zavar támad majd az Erőben, a teljes szoci vertikumban.
Én már látom, hogy a hazai ésszerűségi viszonyoknak megfelelően, az ÉS-t megbüntetik erősen, hogy ilyen írást megjelentetett. Sőt, a – természetesen polgári kezdeményezésű – eljárás során sejtem ki lesz az egyik fő tanácsadó a büntetőjogi értelmezésekben.
Kizárt dolog. Figyelő 150 hozzászólásig nem bírja, max 50-ig. De Megálló még most sem nácizott le senkit. Figyelő még begyógyszerezve se húzná eddig:-)
Fine Tune mester az SZDSZ egyik legjobb kampányembere. Egymaga nyitott legalább száz topikot a kevenc pártjáról. Itt a PoliBilin szvsz ebben ő a bajnok... :DDD