- Elképzelhető az, hogy a Nikon D90 vázam szenzora elfáradhat..? A napokban voltam fotózni, és elővettem eme régi vázamat egy kis nosztalgiázásra. RAW-ban lőttem a képeket, és azokat visszanézve számomra "darabosnak" látom. Elképzelhető, hogy ezt a jelenséget a szenzor fáradása okozhatja?
Nem. Parara gyurok, nem a lovakra. Minimalis kod volt csak, meg egy csomo kivancsi lo. Egyebkent nagyon aranyosak, amikor eszrevesznek odanyargalnak, nagyon kivancsiak mindenre. Mindent megszagolnak, megbokdosnek, de neha utban vannak. Meg azert tartok is toluk, mert rugdossak egymast, es az eleg felemetes, amikor csattan a patajuk.
Sehogy. Nem akarlak elkeseriteni, de abbol, amit leirtal, nem jon at semmi a kepen. Talan majd a halaszle karpotol. En ma reggel is megsetaltattam a felszerelest, keles 3:15-kor, para szinte semmi. Csereben egy egesz menes vegigszimatolta az allvanyomat, es jol osszenyalaztak, agyagoztak az egyik szettaskamat. Ki koran kel, koran sziv. mosoly
Tegnap 4.34-kor ilyet produkált a felkelő Nap a Tiszán.
A hátam mögötti ártéri erdő fáitól még nem lehetett a Napot látni de a fénysugarak átkúsztak a fák között és ilyen szelektíven világították meg a túlsó partot.
Ebből adódóan holnap halászlét főzök.
Három nap alatt háromszor nyomtam meg az expo gombot , abból kettő törlésre került