Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Kis sivatagik nem érdekelnek, különlegesebb kis (gyökeres) leákért cserébe ? Én most szanálom ami megmaradt, vannak kicsit nagyobbak is, majd teszek fel képet.
Üdv! Szeretnék segítséget kérni. Hogy tudom törölni az előző posztomat?Nem ér nekem az egész annyit,hogy bárki is rosszul érezze magát.Ha ne való ide megértem és elnézést kérek.Nem vagyok egy nagy gépes a törlésre nem tudom hol van lehetőség?
Tavirózsa vagy tündérrózsa gyöktörzs,télálló eladó 1000ft/db
Eladásra kínálom piciny tavam túlszaporodott tavirózsájának gyöktörzseit.A fehér tündér rózsa az iszapos fenékben gyökerezik. Levele és szára is az iszapban lévő gyöktörzsből fejlődik ki.A kép saját növényemről.Van még most telepíthető fehér eper(pineberry) palántáimból 200ft/db és hagyományos paraszt eper palántáimból 50ft/db áron.Vecsésen személyes átvétel lehetséges. Van még enyhén pikánsan csípős japán shishitó chili magjaimból 10db 290ft áron.Rövid tenyészidejű még érdemes vetni,átteleltethető akár 3 évig,cserépben kertben egyaránt nevelhető. https://gigikertje.wordpress.com/akcios/
Érdeklödni szeretnék hogy van-e valakinek angyaltrombitája?Piros vagy rózsaszin, nekem van sárga nagyon szívesen cserélnék van most is pár gyökeres ha vki cserélne!