szunyogok a reggeli fenyvaltasban is jol huznak. az erdos reszeken akar nappal is. bögöly kedves jószág. de legnagyobb buko az volt, mikor egy parti fuzfa villajaba bedobtam a horgonyt, hogy ne kelljen sokat vacakolni. aztan kiderul, a fa odvas volt, pont ahol a horgony nekiutott vaddarazsak feszke volt, parti oldalon bejarattal. ahogy a horgony mely kongo hangjat meghallottuk megindult a vedösereg... fel oraig mozdulatlanul vartuk, hogy elcsendesedjenek. eleg felve vettem le a farol a horgonyt. nehany csipessel megusztuk a vendegmarasztalo kalandot
Hát szúnyog. Felhőkben jönnek sötétedéskor, akkorák, mint a MIG 15- ös, 1-2 óra múlva eltűnnek és másnap estig a böglyök veszik át a terepet Mindig vártam az estét...
most az elarasztas utan, tapasztalatbol mondom, akar a nyarfa csucsara is felulhetsz, akkor is olcsobban meguszod a 'piocas emberrel'. a lesen kibirhatatlan, fel kell venni a 'szunyogruhat', de akkor meg inni es cigizni nem lehet, a szunyogriaszto hatasos kb 5-10 percig, reszben. de a deltai allomany az igazi, szunyogirtas fogalma ott ismeretlen, az evolucio jol vizsgazott...
A legtöbbet Joe 60 birtokán kaptam. 1000 fokban napsütésben szúnyogfelhő volt. Nem emlékszem pontosan de 200 feletti csípés volt a lábamon meg a kezemen ,és ez csak az amit láttam magamon.
Köszönöm. Simán, hosszú előzmények után. Cca 15 hajó vizsgázott ( állami és maszek ), két vizsgabiztos, 1/2 11 órától 1/4 3-ig tartott nekem, és még voltak utánam is. Hosszú volt, igen sok várakozással.