Domaszék Zákáynszék körzetben mi is motoroztunk hétévégén lehet minket láttál. :D Drz meg egy 520 exc
Ez a six days nagyon felizgatott főleg hogy Miksi Petiék is indulnak:DD Okt 6.-án feltételen ott leszünk! cross city majálison is voltunk és ott is nagyon jót motoroztunk második hely amatőrbe a kis dörziveeel :)
E1: Pető Ádám (Husaberg), 51.hely ; Nádor Tamás (Suzuki), 65. hely E2: Solymosi György (Husaberg), 70. hely ; Tóth lászló (Yamaha), 90. hely E3: Csorba Ákos (kTm), 38. hely ; Markó István (Husqvarna), 42. hely C2: Turiczki Tibor (kTm), 71. hely C3: Nagy Péter (Husaberg), 43. hely ; Miksi Péter (kTm), 56. hely
Komolyan vettük október 6-t! Én ma tudtam 6 hét után felnyergelni a "katicát", és kimentem az 5.1-re Lackóval. Meglepetésben volt részem, mert rajtunk kívűl már 2 egyesületi tag is verte neki. Gyüjtjük a kondíciót!
Ma az egyik faluba jött velem szembe egy DRZ meg egy KTM !!! SARASAK voltak!!! Kis tükör,rendszám,hátizsák.Azt gondoltam itt,most rögtön leszámolok.Nem bírtam megfordulni és utánnuk menni.Sájsze.
Vissza váltottam az üres üvegeket, és Ebay tesó meglepett egy nagy üzatankkal. Megcirógattam a lovat tegnap este, reggel pedig felnyergelve elmentem rúgatni. Csalánosi Csárdánál lakodalomba csöppentem - onna egyenesen haza kellett jönnöm. Néhány fotót is készítettem, hogy legeljétek szemeteket, és sárguljatok az írigységtől... Nesze:
Szevasztok Cimborák ! Azt se tudom már mióta írtam már ide utoljára de az igazság, hogy már nagyon szeretnék újra endúrózni és húz a szívem nagyon vissza csak egy a bökkenő ,motorhiány van ! Ne tán tán lenne valakinek vagy ismerősének eladó gépsárkánya az szóljon és megnézném :) Minden jót kívánok ,kellemes gépelést a közeljövőbe ,remélem hamarosan találkozhatok veletek a terepen !