8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
Nem lehet. De ha tyukokat egyszerü ránézéssel ellehet altatni a sok milliokat felemésztö kutató laboratoriumokban miért ne tudnának olyan kimutathatatlan modszereket alkalmazni amivel egyszerü rásugárzással egyesek teljesitményét
"Szóval nagyon nem kellene idekeverni a lányokat, az meg egyszerűen szánalmas, hogy vannak olyanok, akik alig várták, hogy ezt megtehessék!"
A lányokat nem Angola kapcsán keverném ide, hanem abban az értelemben, hogy igenis van párhuzam, mert ők kaptak hideget, meleget, és inkább a Korea meccsel kapcsolatban lehet visszacsatolni. Teljesen hasonló a szitu, ott is "helyzetben voltunk", győzelem kellett volna, itt is...
Maradjunk annyiban, hogy itt nem azzal van problémám csak, hogy kitől kapunk ki, hanem azzal is, vagy főleg azzal, hogy miként...
Ez is teljesen hasonló a női Korea meccshez...
Nehogy már a fiúk korábbi sikerei (mert vitathatatlanul volt, a spanyolok elleni győzelem leginkább) tisztára mossák a mai produkciót (akár a tegnapit is) és hozzáállást..
Azt, meg hogy én mit vártam, mit nem, nagyon örülök, hogy pontosan tudod, de részleteiben nem kívánom kommentálni, mert szépeket nem tudnék írni...
Hidd el, hogy a félidőben leírtam amit, véletlenül sem szerettem volna, hogy bekövetkezzen, csak a mindenkori magyar válogatott (akár sportágtól függetlenül) sajnos hozzászoktatott ahhoz, hogy ne lehessek magabiztos, bizakodó egy tuti meccsen sem...
csak azért nem értem, mert a nőkéből (nem saját ötletből) kiindulva ez valahogy így működik... ezért fura, hogy mindenki csak az eb-ről beszél mint egyetlen lehetséges útról az olimpiára.. persze ők a szakemberek, de sztem vhogy úgy lesz ahogy a wikin írva van.. vagy lehet hogy az olimpiai kvalifikációs menetnek nem szakemberei? :)
Ez az ordenáré módon pofázó, évről-évre dagadtabb disznóvá váló gál mit keres még a válogatott környékén? Kihagyott ziccerek tömkelege (hol van már a háta mögül dobott gól), védekezése nulla, a pofája meg a zsírrétege egyre nagyobb. Több szerbet meg ne honosítsunk, Eklemovicnál kiismerhetőbb játékos lassan a világon nem lesz. Skaliczki meg egy időkérésnél semmit nem tud mondani, veheti ő is a sátorfáját.
"...Ökörség volt okat pihentetni a két Iváncsikot meg Nagy Lacit, amikor látszott, hogy a cseréknek nem megy. Eklemovicsot meg ezért kár volt honosítani. Ezt hazai anyagból is kihoztuk volna.
Nagyon hiányzott egy Ivo Diaz meg egy Carlos Perez. És túl sok volt a Gál Gyula..."
Nézzétek meg a dánokat, semmivel sem (!) jobbak mint Mirol beszelsz ember ,lattad te a dan valogatottat mostanaban?Sehol sem vagyunk toluk miden poszton jobb jatekosaik vannak,a bajnosaguk nem 2,5csapatos hanem 10.A kulfoldon jatszok a sajat csapataik meghatarozo jatekosai.