Cait, én úgy tudom, osztatlan közös tulajdonnál, csak az összes tulajdonos beleegyezésével adhatja el az ingatlan, max nem írtok alá. Ez a vevő számára is kiderül, ha van egy kis esze. Szóval azért vannak törvények, amik védenek. Remélem legalábbis.
elöször is gratula! Merthogy valami születésnapféle illatát érzem. Isten éltessen sokáig!;) Másodszor, szóval ismered Te is ezeket a savanyú pofákat???? Akkor neked erröl nem kell mesélnem. :( nekem föleg az olyan 60 és a halál közötti hölgyekkel volt meglehetösen rossz élményem.
egyebkent alszent modon szeretik a gyerekeket - amig nincs vele gond, amig nem kell csinalni vele semmit (pl. etetni, jatszani vele....) de ha barmit kell tenni vele akkor mar adja vissza az anyjanak es huz el masfele..... nem ertem miert kell alszentnek lenni? na, mind1...
.
megyunk ma kerteszetbe nemsokara es gyonyoru lesz a kertunk! :)
nincs gyerek, mert nem jott ossze. de lombikra mar nem mentek, es egyebkent imadjak a gyerekeket. a szomszedban van egy 1 eves kislany. ot rendszeresen pesztralgatjak es imadjak. no comment..... nekem nem kell, h szeressek a mirkot, csak azt a 2-3 szabalyt amit miatta alakitottunk ki tartsak be...
hüüüüü, hát ez kemény! :( Isten ments ilyen szomszédoktól. De mondd csak, nekik nincs gyerekük? Vagy elfelejtették milyenek voltak ök maguk gyerekként? Nekem is kinyíllik a bicska a zsebemben ilyenek hallatán. :) Merthát mért nem lehet elfogadni, hogy a gyerekek nem viselkedhetnek úgy mint a felnöttek, hiszen épp azért gyerekek. Miféle példával szolgálnak az ilyen elfogult felnöttek nekik?
nem igy fogalmazott. es menjen a picsaba, h ugy akarja eladni, h xy majd hasznalhatja a kertunket. raadasul az ingatlanado miatt az onkormanyzat felmerte, kijelolte, tehat ami utan mi fizetunk az a mienk. csak, h egy aprosagot emlitsek..... nem jarnak jol ha velunk kezdenek - van egy pont amitol fogva kokemenyen harcolunk. elertek ezt a pontot. jo fesztivalozast! milyen esemeny lesz?
fogunk tenni. jogi lepeseket is (engedely nelkul epitkeztek - onkormanyzat, elbirtokoltak mas foldjebol egy eleg jelentos darabot, stb.... szoval van mit ellenuk forditani .. .tettek rola. de azert elobb meg probalunk nem bekemenyiteni, de ha maskepp nem megy.... ). a veszelyeztetest meg en napokon belul megoldom, csak a szolgalmi utrol szolo torvenyen kell atragnom magam. az, h a rohangalo gyerekek mellett nekiall kiallni a kocsival es nem szol elotte, h kinyitja a kaput, ne rohangaljanak a kocsi korul a kolkok... stb.... az mar nem jarja. direkt nyitva hagyja a kaput pl.... es allitolag azert akarja eladni a nyaralot, mert miattunk nem tud pihenni. mert multkor is milyen gecik voltunk - hajnalban kivittuk DIREKT! uvoltne ia gyereket fel5kor. hat igen, a 40 fokos, majd felrebeszelo gyereket kivittuk lehulni mielott lazgorcsot kapna..... azota tobbszor hallgattuk, h ezt direkt csinaltuk, h ok ne tudjanak aludni. ja....
nem :) én ma korlátozottan vagyok, mert húzunk fesztiválozni diósgyőrbe (éljenéljen) sz'al csak délig munka, de addig csinálnom kell :D
ingatlanos sztorira is reagálok bővebben, egyelőre annyit, h a tulajdonjogot nem ruházhatja át, ez nyilvánvaló - nem úgy fogalmazott, hogy 100 nm kert használata? bár az is necces...
mel, itt is annyira gratulálok :))) most aztán nem eltűnni megint hónapokra!!! :)
én itt vagyok! :) amiket írsz a telekröl, teljesen felkavar. :( Nem lehet semmit se ellene tenni? Szükséged van esetleg pofozó legényekre? Megszervezzük! Bérgyilkosokra?:) miegymásra, szóljál!