Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.03.03 0 0 135
>>A vers címe: Botond, a hős, Gyurcsány, a hazug!, és a továbbiakban idézhetetlen. Mégis álljon itt belőle egyetlen sor: "Gyurcsány, Demszki (sic!) magyar földre zsidót várja, karját kitárja!"

Na menjen a picsába Dobrev Klárika és az agytröszt, a kedves gyurcsányanyós.
Ez a versike pont úgy hangzik, mint amit ócska provokátor akar más szájába adni és vele kommunikálható eredményt elérni.
Előzmény: Törölt nick (132)
hatgang Creative Commons License 2007.03.03 0 0 134
Szórólapos Klára esete megdöbbentő, fel se merem hozni a mostanában divatos szemkilövést, kardlapozást, előállítást, stb mert akkor biztosan relativizálnék.
Előzmény: Törölt nick (132)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.03 0 0 133
A lampaernyozo Vasarhelyi Maria--Runa Hellinga magyarbarat vonal tagja. Sosem ragalmazza antiszemitizmussal a magyarsagot, a' nem!
Előzmény: hatgang (128)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.03 0 0 132
És akkor lássuk, saját elmondása szerint , milyen atrocitás érte dobrev etnőt..:)))

Dobrev Klára szerint megdöbbentő, hogy büszkén vállalják
Népszabadság • Munkatársunktól • 2007. március 3.

Dobrev Klára az ELTE pénzügyi jogi tanszékén tanít. Azt mondja, még soha nem fordult elő vele hasonló eset. Amikor a közelmúltban kilépett a tanszék épületéből, meglátott egy idősebb férfit, aki szórólapokat osztogatott. Kíváncsi lett - én ilyen szórólapos vagyok, mondja -, odalépett, és kért egy papírt.

- Amit láttam, nagyon megdöbbentett. Minősíthetetlen hangvételű, rendkívül primitív, uszító hangú verset osztogatott a férfi, amely tele volt antiszemita utalásokkal - mondta lapunknak Dobrev Klára, aki kérésünkre átadta nekünk a szórólapot.

A vers címe: Botond, a hős, Gyurcsány, a hazug!, és a továbbiakban idézhetetlen. Mégis álljon itt belőle egyetlen sor: "Gyurcsány, Demszki (sic!) magyar földre zsidót várja, karját kitárja!"

Dobrev Klára kérdésünkre azt mondja: nem gondolja, hogy ma többen lennének antiszemiták, mint mondjuk tíz évvel ezelőtt. A megdöbbentő különbség az, hogy ebben a gerjesztetten felfokozott hangulatban már nem csinálnak titkot belőle, hanem büszkén vállalják.

---------

Hiába no,ez valóban rémisztő..:)))
És ezért /ezzel rohant gyurcsanyo ui rémülten, adam lebor segítségével a londoni Times-ig,megtöltve a világsajtót...:)))

Hogy valami névtelen/azonositatlan akárki ( valszeg ugyanaz aki a Kossuth-téri "zsidófelolvasát" tartotta, valamint a hódmezővásárhelyi akasztófát, elötte eshetett le az azonositója,:)))) verset osztogatott, dobrev pdig kért belőle...:))

Nahát:)
Előzmény: hatgang (131)
hatgang Creative Commons License 2007.03.03 0 0 131
Csak azért tettem be, hogy a többi olvtárs is lássa, nincs sok új a nap alatt...
Előzmény: Törölt nick (130)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.03 0 0 130
Tudom, tudom...
vásárhelyimária "informális" sajtótalálkozóinak résztvevője, a MÚOSZ tréningzője etc.
A svájci "alvó számlák" kutatója...

Ja és , LeBor volt az aki a kolozsvári Házsongárdi temetőben a "jewish cimitery"-t keresgélt..:)

Előzmény: hatgang (128)
hatgang Creative Commons License 2007.03.03 0 0 128

'LeBor, 45, ... returning to Budapest where he lives with his wife and two children.'

http://www.bosnewslife.com/news/2792-author-lebor-concerned-about-future-of-israel#

Előzmény: Törölt nick (127)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.03 0 0 127
Azért felhívnám a figyelmet az interjú készitőre....

Adam LeBor komoly magyar(országi) hagyományokkal rendelkezik....

Előzmény: Sulyom (-)
HanG99 Creative Commons License 2007.03.03 0 0 126
hülye fasz vagy, aki nem tud magyarul írni.

mondd már meg, meddig az idézet, és mettől a TE véleményed/kommentárod!
Előzmény: herzl (76)
Initram5 Creative Commons License 2007.03.03 0 0 124
Ha szted egy zsidó vicc elmesélése és a zsidó származás firtatása (=Kossuth tér, névsorolvasás és fújolás) egy lapon említhető akkor sorry.
Előzmény: Törölt nick (99)
Initram5 Creative Commons License 2007.03.03 0 0 123
Adolf Hitler idején sem kellett félnie a kormánynak a barnaingesektől...Orbán idején sem jöttek elő, persze.
Előzmény: halinorbi (94)
m52 Creative Commons License 2007.03.03 0 0 117
:-)))))
Előzmény: halinorbi (115)
halinorbi Creative Commons License 2007.03.03 0 0 115
:-))

"A bolond, a zárójelentéssel a kezében sem fogja fel szellemi korlátait.."
Előzmény: forintocska (109)
m52 Creative Commons License 2007.03.03 0 0 113
"mert a hatalom édes."

és nagyon jövedelmező.
Előzmény: Törölt nick (111)
m52 Creative Commons License 2007.03.03 0 0 112
baszod, vannak kérdések, melyekben a semlegesség felér a népirtás pártolásával...
Előzmény: forintocska (110)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.03 0 0 111

ti nem értitek mi zajlik itt.

elszták, de a hatalom az kell.

beismerni nem fogják, eltakarodni nem fognak, mert a hatalom édes.

kell ilyenkor valami reistagosdi, kell ürügy, kell alibi, hogy bevezessék a diktaTÚRÓt.

eltereljék a disznóságaikról a .... 

m52 Creative Commons License 2007.03.03 0 0 107
"Azóta örvend ilyen jobboldali utálatnak"

Szóval a bal büszke rá...
Előzmény: forintocska (105)
halinorbi Creative Commons License 2007.03.03 0 0 106

"Megnéztem a videót és ott nem hangzott el a szöveg. Ennek alapján nyugodtan rádfogtam, hogy hazudsz."

És a többi cikkhez hogy állsz? Ahol nincs videó azokon is átlépsz? :-)))

Ezen a hsz-en is??? :-)

A Gyurcsány beszédet meg letöltheted a youtube-ról (két részletben)

Az már a te bajod, hogy ezt valami nagy dolognak tartod.

Ajánlom Veres János őszödi beszédét is!

Ahol felvilágosítja a párttársakat a költségvetés helyzetéről... (amit persze ti már akkor is tudtatok...) Érdekes, hogy még az MSZP-sek is azt hitték, megúszhatják az önkormányzati választások utánig... De nem! János büszkén jelenti be, hogy szarabb a helyzet, mint azt bárki is képzeli. Még nagy közgazdászok sincsenek tisztában a valós számokkal Ez komolyan elhangzik!! MEGALOL! .. hisz a következő mondatban arról beszél, hogy hogyan sikerült eltitkolni mindent... Hogy a kormányprogramból (az igaziból) csak egy példány van... és tutira nem szivárgott ki.

(és hogy csak a Veres János kezéből olvashatta az, aki akarta)

Erre mit lépsz drágám???

Előzmény: forintocska (97)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.03 0 0 104

"soha nem volt annyi antiszemita megnyilvánulás, mint mostanában."

TEGNAP IS LÁTTAM AMIKOR ZSIDÓKAT LŐTTEK A DUNA JEGÉN ....

JA ... HOGY NINCS IS JÉG A DUNÁN .... TÖK MINDEGY, ÉN LÁTTAM!!!

halinorbi Creative Commons License 2007.03.03 0 0 102
Aha! Szóval te vagy az a típus aki előbb a képeket nézi meg egy könyvben is. :-)))

na, Hátha ebből az esetből okulsz.
Előzmény: forintocska (97)
m52 Creative Commons License 2007.03.03 0 0 100
Egy kérdés, ha fel lehet tenni:

Miért utálják Apró Antalt, mert zsidó volt, vagy mert Apró Antal volt? (Lásd Kádár Apró Dögei.)

Aki a zsidósága miatt, menjen a p@@@ba, aki az "aprósága" miatt felértékeli szintén. Szerintem.
halinorbi Creative Commons License 2007.03.02 0 0 96
ha már visszatértél elmagyaráznád az előző hsz-odat??

Többen nem értik, mire föl hazugozol le!!!!
Előzmény: forintocska (95)
halinorbi Creative Commons License 2007.03.02 0 0 94
lásd az alábbi cikket. :-))

Valamint azt se feledd, hogy melyik ciklusban is lettek eleresztve a nácijaink?? Nahát!! Csak nem a komcsik alatt??? (Horn - Megyó) Biztos valami véletlen, és GyF kiköszörüli a csorbát.
Előzmény: Initram5 (92)
grugy Creative Commons License 2007.03.02 0 0 93
Te csak magad nevében nyilatkozz!!!
Előzmény: Initram5 (92)
Initram5 Creative Commons License 2007.03.02 0 0 92
Mi a cikkben a hazugság? Egyszer tényleg el fog bukni mert ez minden politikusnál törvényszerű, az pedig hogy Magyarországon egy hangos réteg hol zsidózik, hol cigányozik az pedig köztudott. Az is, hogy ezek leginkább jobboldali szavazók.
Ajtocsukas Creative Commons License 2007.03.02 0 0 91
:)))
Előzmény: forintocska (87)
grugy Creative Commons License 2007.03.02 0 0 90
Te beteg vagy? vagy részeg?
halinorbi Creative Commons License 2007.03.02 0 0 89
hol hazudtam????? Az egész hsz-em egy index-cikk idézet... vagy mire írod???

halinorbi Creative Commons License 2007.03.02 0 0 86

bizony, hogy megy!!! Az index is megírta:

http://index.hu/politika/belfold/0927gyf/

Az egyik MSZP-s néni az ellentüntetők felé fordulva azt kiabálta: "Cigányokra van szükség, ugye? A Gyurcsány még csak nem is zsidó!" A néni ezzel minden bizonnyal az Orbán Viktor származását boncolgató közkeletű szóbeszédekre hivatkozott

Előzmény: forintocska (83)
herzl Creative Commons License 2007.03.02 0 0 85
Az antiszemitizmus a gazember fegyvere, mondta Lenin a huszas években Samuel Johnsont visszhangozva… a gazemberek ma is fegyverként használják.
Előzmény: forintocska (83)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!