Az első félidei 13 engedett támadó pattanó tényleg sok volt, kb ez tartotta versenyben az OSÉ-t. A másodikban ez is kontrollálva lett, közben a gyors játékunk is ült. Nekik Gholstontól volt egy extra szakaszuk, de utána eldöntöttük. Dicky kb 16 lepattanós dupla-duplája kimagasló, Voja meg hozta az extrát támadásban.
Sztem is jó volt, bár a lepattanózás tragikus volt még akkor is, amikor jól ment. Balogh egész hasznos volt, bár a 4. faultja butaság volt.
Barnett kissé egydimenziós volt a folyamatos triplázással, Chambers nagyon akarta, de nem ment neki. Philmore-nak volt egy üresjárata a meccs közepén, Dickey jó volt végig (az a búra :D). Kris Martinnak azért lehetne egy fokkal több lehetőséget adni, mert így tényleg csak lapát lesz a vége. Szegény éppen összelapátolt 4 pontot és már ültették le.
Az Alba jelenlegi kerete a legjobb 4re is kevés. A döntőhöz cserélnünk kellene 1 légióst és egy esetlegesen hazaigazoló magyart behúzni. Ez jelenleg eléggé valószínűtlen.
Szerintem semmivel nem lennénk előrébb, ha az első félidő 20 fiatal percét ennél is jobban szétforgácsolnánk.
Arra meg aztán végképp nincs semmi okunk, hogy 20 percnél többet játszanak a fiatalok, mert nagy eséllyel 1 év múlva, a szabály eltörlésével megy mindegyikük a B csoportba... Sajnos én egyikükben sem látom, hogy a szabály nélkül is A csoportban lenne a helyük.
Kiss majd kap lehetőséget ha Kass pár meccs után nem mutat semmi potenciált, vagy ha esetleg megsérül vagy lebetegszik.
Légió? 2 embert is lehetne cserélni felőlem (de egyet biztosan).
Magyarok? Vojvoda.
Fiatalok? Takács Mi… ja nem.
Nemzetköziben talán egy hazait behúzhatnak a fiúk.
Hazaiban ez a keret - változtatás nélkül - ezzel a rotációval? Hát legjobb esetben a tavalyi Körmend szerepre jó lesz, de a látott kép nekem inkább a tavalyi Szolnok szerepet sejteti.
Kiss Benedek hogyhogy nem tud pályára kerülni az első félidőben sem? Annyira nem megoldható szerkezetileg? Nem mintha tőle csodát várnék, csak nem értem, miért ő lett igazolva? Persze nagy választék nincs... De szerintem olyan első félidőnk, amiben bátran variálhat Zubillaga, nem lesz, de még talán olyan hajrá se sok, amiben húszpontos vezetésnél felküldhetők a fiatalok...
Én láttam végig,volt 10 feletti előny is,de eleinte nagyon kevés támadást tudtunk kivédekezni.Mondjuk a vártnál jobb ez a Szeged.
Viszonylag jól dobtunk,de a játékunk szervezettsége sztem nem az igazi.Mindenesetre hoztuk a két kötelezőt,aztán majd meglátjuk mire megyünk. Ez a mai jobb volt a múlt heti hazainál.
A két válogatott irányító rettenetesen hiányzik,ráadásul mint említetted Somogyi fiatal volt. Én ráállnék arra,hogy Voja is rotálva játszon irányítót,mert láthatóan nincs más választás. Pénteken belenéztem a többi meccsbe is,máshol is vannak gondok,de mi is szenvedni fogunk.
Nem tudtam ott lenni, csak fullcourton követni a meccset. Sajnos várható volt, hogy idén nem nyertesei, hanem vesztesei leszünk a fiatalszabálynak. Tavaly válogatottal oldhattuk meg, idén pedig olyan fiatalokkal, akik tényleg csak muszájból játszottak eddig is, vagy nem is játszottak. Egy félidő hendikep lesz ez a legtöbb, komoly célokért küzdő ellenféllel szemben. Aztán a másodikban vagy megoldják a "nagyok" vahy nem.
Ahol a felnőtt szinten akár csak közepesen már használt vagy használható fiatal van a keretben, jelen állás szerint nálunk jobb lesz. És akkor még nem tudjuk, a légiósok mit hoznak.
Mert nincs több. Fiatalnak Balogh nem rossz azért,a beépülése miatt én játszattam volna néha a 2. félidőben is,pontozódjon ki,nem baj. Kass sajnos nem nagyon használható. T Milán idén is használható,de Martinnak nem marad már idő. Igen,az általad említett légiós gyenge,de az irányító sem megnyugtató.
"Egyrészről nagyon megtisztelő feladat, másrészről pedig óriási kihívás elé állított a sors. Az elmúlt 10 évben egyéni sportolók brandépítésével foglalkoztam saját szisztéma alapján”
Mely sportolók?
Mely sportágak?
A magyar sportolók egyéni brandje olyan híresen szar, hogy Sofron meg Kabát brandje fut legjobban, mert szar realitykben szerepelnek.
Az eddigi kommunikàció alapján, ahogy valaki kommentben is jelezte már, ez csak porhintés.
Jó lesz majd a “CV-ben”, hogy volt egy “nemzetköziben induló sportcsapat sajtófőnöke”. :))
“Hogy sikerült a felnőtt együttes alapozása? Augusztus elsejétől készülünk a szezonra. Szerettünk volna többet edzeni, mint tavaly, és a heti 8 gyakorlással ez meg is valósult. Tartottunk hosszú, háromórás edzéseket is, amiből egy órát a konditeremben töltöttünk. Azt láttam azonban, hogy a játékosok nem voltak felkészülve ilyen terhelésre. Kijöttek sérülések, hiányosságok – egyszerűen sok volt nekik ez az edzésszám.”
Mondta Branislav Dzunic egy zöld-csoportos csapat felkészüléséről. :)