Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos. A warezolásnak, illetve a warez linkek közzétételének ebben a topikban tiltás a következménye.
MIELŐTT MEGKÉRDEZED:
- iGO Primo kizárólag eszközre telepítve került és kerül forgalomba, telepítős változatban nem.
- Az iGO8 által támogatott készülékek listáját a http://www.igomyway.com/hu/support oldalon találod.
- A térképfrissítések a http://www.naviextras.com oldalon érhetők el.
- A navigációs készülékekkel kapcsolatos kérdéseidet a szomszédos szaktopicokban tudod feltenni.
Találkozott már valaki olyan ux-el (NextGenben), amelyik hasonlóan szép Madártávlatot produkál városon kívül 3D-ben, mint a GJON skin? Valahogy nem sikerül akkora Zoomot és Döntést beállítanom, hogy szépen látszódjanak az elkövetkező települések-helységneveikkel, mint Primoban, és nem is adhatóak meg részletesen a döntés és zoom értékek olyan jól a NextGenben, hogy a Primohoz hasonló eredményt kapjak!
Igen ismerős amit írsz, de ez nem az a jelenség. Sokáig rá sem jöttem mi a helyzet. A hosszú utakon minden rendben volt, de a rövideken két-három perc múlva mindig eldobta a pozíciót. Ilyenkor meg ha meg belépek a műholdas szervizképre (GPS-adatok), hogy mi van a holdakkal, lát vagy hetvenhetet (zöld mindenki), de alul nem azt írja ki, hogy "Pontosság: KIVÁLÓ" hanem hogy "Pontosság: NINCS", a "GPS-idő(UTC): Nem elérhető". Egy darabig még feltüntet az úton, de már nincs sebesség adat, a térképen még megyek akkor is ha megállok (az ismert módon prognosztizálja hol lehetek az utolsó sebesség adatokból), aztán eldob. Egyszer csak eszembe jutott, hogy rövid úton nem szoktam a tápkábellel bedugni, akkor cirkuszol. Kipróbáltam, és igazolta ezt. Ha nem teszem tápra a mobilt, pár percenként újra kell indítanom az IGO-t, pedig akkora jelem van, mint a lódereka.
nekem a kis tabon úgy van, hogy ahogy leáll a gyújtás, meg is áll, és fellép az útvonal adatok ablak vagy mi, ahogy beindítom a kocsit, rögtön megy is tovább a navigáció. sys.txt-s bejegyzéssel biztos kiüthető, majd valaki mindjárt megmondja :)
Hallott már valaki olyan jelenségről, hogy percek alatt leáll a navigáció, ha nincs bedugva a telefonba a tápvezeték? Androidos Igo Primo, verzió: 9.6.29.596752, a telefon Huawei G620S-L01, op.rendszer 4.4.4. Köszi a válaszokat!!!