Keresés

Részletes keresés

Cim33 Creative Commons License 2007.10.06 0 0 1432

Na, sikerült megnézni. Hát a múltkori sziporkák után ez azért csalódás volt. Mi akart ez lenni, valóvilág-paródia? :)

Chase meg jöjjék vissza, de sebesben. Akár a többiek is. :)

Úgy érzem, az egyetlen változás a végére az lesz, hogy lesz egy asszisztense is a régiek mellé, azt jó napot. :)

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.10.05 0 0 1431

Nem. A helyzet az, hogy magával a jelenettel van bajom. Ahogy ezt a szálat még mindig erőltetik (bár kétségtelen, hogy már kevésbé), az számomra megbocsáthatatlan.

Egyébként ha Cameron Chase-zel van, akkor semmi bajom vele, sőt, pl. az a bizonyos jelenet az évadzáróban nagyon édes volt. Mert az már olyan volt, mintha nem is ő lett volna. :-P

Előzmény: mizchris (1430)
mizchris Creative Commons License 2007.10.04 0 0 1430

:)) Azért raktam be csak olyan képet, amin Cameron csak háttal látszik, azt hittem, Hugh miatt még elviselhető :D

Szerintem nem volt rossz jelenet. De jó se. Olyan szokásos Cameron féle izé volt :DD

Előzmény: Candy Perfume Girl (1429)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.10.04 0 0 1429

Chase istenem...ray of sunshine on a cloudy day. :)

De Bubukám...a cameronos képsorral ne kínozz!!! Komolyan vallatni lehetne engem annak a jelenetnek az újbóli végignézetésével. Néha (?) úgy érzem, már csak szórakozásból is cseszegetnek minket az írók, random bedobnak ilyen hülyeségeket, aztán kezdjünk vele, amit akarunk. Nem. bírom. elviselni. Sorry, őszonteség-rohamom van, de én fiktív karaktert még úgy nem utáltam, mint Cameront, valahogy úgy, ahogy Bé Emma Watsont vagy Brad Pittet, egyszerűen a rosszulét környékez tőle. Úgyhogy modnanom sem kell, hogy ez a jelenet mennyire vörös posztó a szememben.

Na, kimondtam. Most úgy érzem, kiűztam magamból a gonoszt. :) legalábbis egy időre. ;)

Előzmény: mizchris (1421)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.10.04 0 0 1428
Az tényleg szar rész, tök fölösleges időhúzás, abszolút semmi érdekes nincs benne. De nekem nem az a mélypont, hanem a No Reason. Annak végképp semmi értelme.
Előzmény: Princesse Snape (1419)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.10.04 0 0 1427

6/9 remek volt! :) I love your shamelessness. You're still fired though. :P

Bazzeg Greg, miért rúgod ki mindig a legjobb fejeket? :-))

És tényleg csak egyszer vett be vikodint, amikor Jimmy már valóban idegesítően nyomta a pszicho-blablát. Istenem, hogy ez mennyire nem megy neki! :-P

"It doesn't mean anything, because they ARE here!"

És valóban.

Na de Foreman? ;)

Misztérium!

Előzmény: mizchris (1417)
mizchris Creative Commons License 2007.10.04 0 0 1426
Figyu csajok, ez amúgy tényleg Hugh Laurie szeme, vagy dublőrt alkalmaztak? :DD
Előzmény: mizchris (1424)
mizchris Creative Commons License 2007.10.04 0 0 1425

Random pillanatok :)

mizchris Creative Commons License 2007.10.04 0 0 1424
Ezt a képet imádom...
mizchris Creative Commons License 2007.10.04 0 0 1423

Seeing Cameron 1

Seeing Cameron 2

Most őszintén..Cameron ide vagy oda..de azért hogy lehet már így nőre nézni ??? *ahhh*

mizchris Creative Commons License 2007.10.04 0 0 1422

Seeing Foreman és szimat szörény szupereb :DD

mizchris Creative Commons License 2007.10.04 0 0 1421

Oké szóval House "hallucinációi":

Seeing Chase 1

Seeing Chase 2

Chase cuki:))

mizchris Creative Commons License 2007.10.04 0 0 1420

Ja, és biztos ti is láttátok a Tesla was robbed feliratot a táblán. Here's why:

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20071003221516AAJgFZo

:)) Örülök, hogy gondolnak ránk ilyen kis csalfaságokkal is:)

Princesse Snape Creative Commons License 2007.10.04 0 0 1419

Egen, tök mű volt az egész, de ahogy írtam a zelőbb is: fátylat rá. Jönnek a jó részek!!

Nekem úgyis a mélypont az összes rész közül, minden évadot egybedobva az, ami tegnap ment a TV2-n. Kikészültem tőle először, amikor láttam, és tegnap se vót tőle tökjó kedvem...

Előzmény: Candy Perfume Girl (1416)
Princesse Snape Creative Commons License 2007.10.04 0 0 1418
Én nem vagyok elkeseredve cseppet sem :DD Csak ez a rész fura volt... persze világos, hogy ez nem marad így- meg visszajön mindenki- csak pont olyan alakokat választottak ki, akik baromira unszimpik voltak, nekem ez a legnagyobb bajom. De ez gyorsan felejtős rész, a következő jóóó lesz, érzem! :))))
Jöhetnek azok a képek!
Előzmény: mizchris (1417)
mizchris Creative Commons License 2007.10.04 0 0 1417

:DD

Elolvastam a kommentjeiteket, és lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel, de nekem TETSZETT.

Nem azért, mert annyira új emberekre vágynék House körül, bár be kell valljam, én sosem vagyok a vérfrissítés ellen, ha a régi csapat is marad, de most egy-két arc kifejezetten jól esett. A 6/9 poén isteni volt, tényleg, Kal Penn-t eddig még csak ökörködős filmekben láttam, ez jobban áll neki. Nekem az is tetszett, hogy végül is érzem, nem kell mindegyik új szereplővel megbarátkoznunk, mert hamarosan egyre kevesebb lesz belőlük, ez nyilvánvaló. Például a szőke csajszit, akivel az előző részben párbeszédet folytatott, gondoltam, az simán benn lesz a csapatban, erre az elején kivágta :DD A másik szőke csajszi meg, aki az intrikát nyomatta, na ha az a nő benn marad, én attól leszek kiakadva valószínűleg, mellette Cameron teljesen rendes, hétköznapi csajszinak tűnik, sőt :) Már nem is utálom Cameront egy cseppet sem. A külföldi csaj a hülye akcentussal szintén nem volt szívem csücske, és tényleg pont azért, amiért House is kirúgta: nem volt benne kezdeményezőkészség, ez elég...uncsi, na. Főleg ebben a soriban. :))

Nagyon fura volt viszont, hogy House-t összesen egyszer láttam pirulát bevenni...de lehet, hogy már annyira hozzá vagyok szokva, hogy észre sem veszem a nagyrészét :DD

Chase megjelenése awesome volt, House reakciója még inkább, Jimmy egy nagy manipulátor, Cuddy-t pedig imádom.

Legyetek türelemmel csajok, szerintem ki fog ez alakulni, addig meg örüljetek, hogy a három szvíthárt is visszajött, és mindjárt rakokbe isteni House-screencapeket, hogy vigasztalódjatok :))

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.10.04 0 0 1416

Ugye? Nem kellenek ezek az arcok. És főleg nem akarom őket bámulni 30 percen keresztül, hogy aztán 12 perc maradjon a régi szereplőknek, akikből eddig sem láttunk eleget, hát még most...

És tudod, mi idegesít még? Hogy ez az egész annyira erőltetet, láthatóan azért írták bele ezt a szálat, hogy most ezzel majd jóóól felkavarják az állóvizet, de könyörgöm, minek? A House pont attól működik, hogy van egy olyan családias hangulata, kevés szereplővel, és ahogy ezek a szereplők kommunikálnak, veszekednek, szívatják egymást, stb. Pl. a House/Chase jelenetek. Kifogyhatatlan lehetőség van az eddigi szerplőkben is. (na jó, Cameronban nincs, ha soha többet nem szerepelne, nekem már az is sok lenne) Szóval én még a meglevő stábot is nyírbálnám, nem hogy újakat raknék bele! :-P

Azért Chase megjelenése nagyon hatásos volt. ;)

Előzmény: Princesse Snape (1415)
Princesse Snape Creative Commons License 2007.10.04 0 0 1415

Nos, a második rész megtekintése után egyet kell értsek Candy kolleginával: EZT a storyline-t ne merjék folytatni, ez a sok idegen arc, ez a sok semmitmondó doktorjelölt, ez a sok ellenszenves fej... House nem csoda, hogy belekapaszkodott a Chase, Foreman és Cameron-arcokba! Olyan jó volt őket újra látni, vaázz, gyorsan jöjjenek már vissza! Nekem, ugye, semmi bajom Cameronnal, szóval még neki is örültem. :-D

Azért Wilson meg Cuddy is többet vannak, és ez szintén nagyon dicséretes. Csak ne legyen még egy ilyen rész, hogy ilyen konzíliumot tart és nyócvanezer másik ember is feltűnik... idegesített majdnem mindenki, olyan unszimpatikusok voltak, nem tudom megmondani miért- vagyis, de. Mert nem illettek House mellé, egy pillanatig sem!!!

Vissza a triót!
Chase-t főleg!!

Princesse Snape Creative Commons License 2007.10.03 0 0 1414

Im... im... imádlak! :-))

Köszi!

*csorogjcsorogjcsorogj!!!!*

Előzmény: Candy Perfume Girl (1413)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.10.03 0 0 1413
Előzmény: Princesse Snape (1412)
Princesse Snape Creative Commons License 2007.10.03 0 0 1412

adjatok egy linket, please, mert én bárhol keresem, még véletlenül se találom...:o ilyen bénát... pedig eddig egész jól ment.

Grrrrrrrrr!!!!

Szippp!!! :((

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.10.03 0 0 1411

Na, csajok, ki hogy bírja ezt az új storyline-t?

Én rosszul.

Nagyon nem jött be ez a  rész, egyszerűen azért, mert nem volt meg az az ismerős jó érzés, hogy igen, House-t nézek és midnen percét imádom, mert sodor.

Egyszerűen túl töredezett az egész ezzel a rohadt sok emberrel, akik közül egyik sem érdekel egy kicsit sem. És a legbosszantóbb, hogy az értékes időt elveszik azoktól, akik tényleg érdekelnek, és akikből még 3 évad alatt sem kaptunk eleget.

na jó, 6-os/9-es vicces volt.

Cameron is miafasznak jött vissza? Ú, de rosszul voltam az utolsó jelenettől, az egész olyan szinten volt erőltetett, hogy az már a nevetségesség határát súrolta (nem is kicsit), közben meg bosszantott, hogy melyik agyament forgatókönyvírónak jutott eszébe megírni ezt a jelenetet?

A Chase-pillanatok viszont esznéletlenek voltak!!! Amikor felbukkant, és "csak úgy mellesleg" elsuhant Ház irodája előtt és BENÉZETT, na akkor felvisítottam. :-) House meg milyen fejet vágott!!! Imádtam, ahogy totál leblokkolt és hipnitizáltan ment utána...Foremant még üldözte is. :-) Na, és ahogy Chase nézte az operáció alatt....aaaaah.

Gyere vissza baby minél gyorsabban.

Cuddy isteni még mindig, és esküszöm egyre szebb. A szaglászást meg úgy tűnik átvette Háztól. :-D

Jimmy viszont leállhatna a pszichoanalizálással, mert szánalmasan nem megy neki. :-P

Cim33 Creative Commons License 2007.09.30 0 0 1410
Jó. :D
Előzmény: mizchris (1409)
mizchris Creative Commons License 2007.09.30 0 0 1409

Megfojtsam vele vagy elvegyem feleségül? :DD

Előzmény: Cim33 (1408)
Cim33 Creative Commons License 2007.09.30 0 0 1408
Jessssz! :) De az "igazság" kedvéért idetehetnéd a párját is. :)
Előzmény: mizchris (1406)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.09.30 0 0 1407
Ó istenem.... :DDD Azok a mozdulatok! Teljesen kész voltam, mit bírtak már művelni azzal a zsinórral...LOL :-)
Előzmény: mizchris (1406)
mizchris Creative Commons License 2007.09.29 0 0 1406

Ó igen, azt én is szerettem :)))

Előzmény: Cim33 (1404)
Cim33 Creative Commons License 2007.09.29 0 0 1405

Ez a kép! Áááá. :)

Ugyanezt éreztem, nem tudtak volna olyan csapnivalóan kezdeni, hogy ne örüljek. Hát még így. :)

Előzmény: mizchris (1395)
Cim33 Creative Commons License 2007.09.29 0 0 1404

Á, megnéztem! Csúúúúcs rész volt! Lupus-beszóláson megfeküdtem, de már ott is le kellett állítanom pár percre a nevetéstől filmet, amikor Cuddy kihúzza a zsinórt az erősítőből, aztán eljátszogatnak vele mindketten kicsit. :)))

Ha ez így megy tovább, ez lesz a legjobb évad. Az ötlet is zseniális volt, a szivatások is (az olyan apróságok is, hogy: megkapta a körlevelemet? mind a kettőt. :))

Asszem, emellé a három figura mellé nem is kell annyira a team.

Milyen jellemző, hogy a leányzó, aki segíteni akart, az ikertestvére is lehetett volna Cameronnak. :)

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1403
Na és az a fej, amit vágott, amikor a telefon másik végén a pasi visított...priceless! :-DDD
Előzmény: Princesse Snape (1399)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!