Keresés

Részletes keresés

csörgősipka Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2596
"Nem hiába festenek neki az óriás plakátokon Hitler bajuszt."

Persze, hogy nem hiába, ebből látszik leginkább, milyen dedós, infantilis pótcselekvései vannak a jobboldalnak... :)))
Előzmény: queensryche (2587)
levertpol Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2595
anti demszkij gratulálok!
Nana84 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2594
inkább legyen bátor és arrogáns, mint visszahúzódó, papírt rakosgató, megijedt, remegő hangú Mikolát éltető, VOLT miniszter
megfontolt Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2593
Látom, Zséna, nincs kedved megnézni, hogy mire válaszoltam, csak lehülyeségezni, amit írtam. Így sajnos nehéz érvelni :-) Továbbra is fenntartom, hogy ha külföldi cégek építik (akár csak részben az autópályákat) akkor a gazdaságélénkítő hatás egy (nagy, közvetlen) része külföldön jelentkezik. Ez az, ami most történik. Ez lehet szerinted hülyeség, a közgazdaságtan tankönyvek szerint és a szakértők szerint azonban nem az...
Előzmény: zséna (2572)
beny Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2592
Ne haragudj, de Téged minősít, hogy neked a tollról az jut eszedbe, hogy szemeket lehet vel kinyomni! A vita elején elhangzott, hogy jegyzetelni lehet, ezt pedig csak íróeszközzel lehet, érmével nem! Nem kell válaszolnod, mert ilyen faszkalappal, mint Te nincs mit tárgyalni!
Előzmény: kopaszmercis (2560)
zsolti05 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2591
Orbánt tegnap péppé verték. Szerintem a jobboldal is érzi: nem a régi. Csak a napközisekkel focizik. Amikor ellenfél van, összezuhan
AnyaTunder Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2590

Ha mégegyszer végigolvasol, nem állítottam, hogy a fidesz gazdaságilag kifogástalan intézkedéseket hozott. Akik legalább 1 évet eltöltöttünk egy komoly munkahelyen, tudjuk, aki dolgozik, az nagyon sokat hibázik is. Aztán egy idő után egyre kevesebbet.  Azt mondom, hogy számomra Gyurcsány nem egy életbiztosítás, sőt mitöbb egy nagyon veszélyes alak. Kíváncsi lennék azért, hogy ha saját céged lenne, akkor állnál-e vele üzleti kapcsolatban????? Ami pedig Orbánt illeti, még nagyobbat nőtt a szememben. Kíváncsi vagyok - bocs a személyeskedésért - hogy Te például képes lennél-e azt végigcsinálni, amit ő végigcsinált? De hogy őszinte legyek, Dobrev Klárát is nagyon nagyra becsülöm. Nem tudom valaki belegondolt-e abba, hogy mit kell végigcsinálni egy ilyen szintű politikusfeleségnek???

Még valami: családunk cége az orvosi műszergyártásból próbál megélni. 10 éven keresztül jól menő vállalkozás volt. Egészen a tavalyi évig. Tudod miért???? Nem fizettek a megrendelőink. Mert nekik sem fizettek a saját megrendelőik. ...2002-ben még 8 alkalmazottunk volr, ma csak 1 állandó és néha beugrik 3 ember hétvégenként. Szerintem van legalább annyi tapasztalatom, hogy hozzászóljak a dolgokhoz:))))

Előzmény: Gördülő Kő (2418)
Kitty Bennett Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2589

Konkrétat számításokat szeretnék látni!
Edig csak a horvát példálodzásokkal találkopztam, arról pedig már megírtam a véleményemet.
Arra nem reflektáltál, csak beszélsz a világba!
Előzmény: megfontolt (2549)
ági anyu Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2588
Anyaként kérdem, mit jelent az, hogy túlreagálom a gyerek problémáit? Azt, hogy, ha bajom van a teljesítményével nem két pofont osztok ki, hanem leülök vele beszélni?
Vagy mit?
Mellesleg Mikola "doktor" azt is tudhatná, hogy a diszleksziás gyereket nem pszihiáterhez viszik, hanem fejlesztő pedagógushoz, ti. ez nem lelki probléma, és nem kezelhető erőszakos módszerekkel. Pedagógiai módszerekkel viszont igen
Előzmény: Hello Autobahn (2010)
queensryche Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2587

A tegnapi nap meggyőzött arról, hogy Gyurcsány az igazi diktátor. A környezetemben is ismerek olyanokat aki KISZ titkárok voltak. Az egy külön ember? tipus. Törtető karrierista harácsolók mind. Ilyen fletó is. Nem hiába festenek neki az óriás plakátokon Hitler bajuszt.

Előzmény: Powersystem (2550)
Humoro Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2586
Tegnap este maga Orbán volt egy papírszobor!
Előzmény: ggarbo (2556)
Derek Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2585

"Huh micsoda megalazas volt. Ha ez neked valoban teljes mertekben igy jott le biztos az MSZP-nel dolgozol aktivistakent :-) Az elemzeseket elnezve ez nem ilyen egyertelmu am."

Todod szamomra egyetlen elemzes a mervado,a sajatom. Aztan van olyan elemzes ami hasonlo hozza es van ami meg nem.Es?

En azert ha nem is teljesen,de eleg semleges kivulallokent neztem,mert en szadista vagyok, annyiban vagyok reszrehajlo,hogy a mostani koalicio gyozelmet akarom, de a szadival.

Előzmény: Törölt nick (2544)
csörgősipka Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2583
Az ötlet jó, csak a gyakorlati kivitelezés utópisztikus, egyrészt a hatalom bárkit megszédíthet, másrészt súlyos gazdasági csoportok állnak a pártok mögött, akik támogatják őket, és a nem tetszőket eltávolítják...
Előzmény: Shallow Grave (2568)
kopaszmercis Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2582
MKB Rt. 10300002-20329725-72583285

sms-es tajekoztatom van, szal ha jon a zse rogton jelzek, hogy mi van.. de javaslom gyujtsetek es egy osszegbe utaljatok.. ugy jobban jar mindenki
Előzmény: upi2000 (2561)
sasoda Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2581
OV zavarban volt mert nem szoktak neki ellentmondani és nem szokták támadni,ezt a helyzetet nem tudja kezelni a Vezér.
Régebben a Fodor Gábor mondott neki ellen, de őt kisegítette a Fiatal Demokraták Szövetségéből.
Azóta nem tudta gyakorolni a megtámadott szerepet.
Logic_ Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2580
respect ;Đ
Előzmény: Gabszi... (2575)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2579

Höhö.. :-))

Előzmény: Powersystem (2573)
Big (the real) Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2578

én nem vagyok bizonytalan...

azonban veszélyes játék arroganciával nyerni...

Előzmény: Novicius (2565)
megfontolt Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2577

Queensryche rulez :-)

Az a gond, hogy néhányan szerintem operation mindcrime-en estek át :-)

Előzmény: queensryche (2538)
zséna Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2576
Ez jó. És most bemutatott vagy nem?
Előzmény: Törölt nick (2564)
Gabszi... Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2575

"Kicsit" elfogult vagyok. :-)

Pedig itt nálunk, Debrecenben azért nem ez a politikai felfogás jellemző.

Itt én vagyok az "ellenzék". :-)

(+ megsúgom, egyre többen).. nade nem Kósa Lajos miatt, akit becsülök, mert sokat tett a városért, és szivesen szavazok rá polgármesterként, de mint párt, mint Orbán és politikája, mint Mikola, mint Tomi, ebből nem kérek, köszönöm.

Előzmény: Törölt nick (2527)
Logic_ Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2574
sajnos igazad van :-( a vitát megnyerte, de nem vitát kell nyerni hanem választást.. aki nem döntötte el eddig h kire szavaz, arra ilyesztően hathat ez a letámadás..a másik oldala viszont hogy egy nyúl nem való miniszerelnöknek :-)
Előzmény: Big (the real) (2558)
Powersystem Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2573
Hát te nem vagy magadnál! Alig olyan hangosan felnyerítettem hogy bejött a munkatársam :-))

Az jó tetszik :-)
Előzmény: Törölt nick (2564)
zséna Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2572
"az ilyen beruházások gazdaságösztönző hatása KÜLFÖLDÖN jelentős sajnos"- ez a hülyeség. Az autópály itt épült, tehát itt lesz gazdaságösztönző hatása, ahogy az ausztriai autópályáknak Ausztriában.
Előzmény: megfontolt (2549)
asandor777 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2571
Még hogy a Fidesz nem aláz.tessék megnézni, a Stratlap fejlécét.Láttatok már oylan fejlécet ahol Orbánt gnóm 160 cm -es figurának mutatnak?
spooler Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2570
Ez nem volt túl elegáns...
:-D
Előzmény: marja petrovna (2493)
levertpol Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2569
v peti! Ha bejelent a vállalkozó, akkor szerinted az adó és egyéb járulékokat ki fogja befizetni a 19% tébé mellett. Elárulom, biztos a munkavállaló. Sőt örülhet, ha nem vonja le a 19%-ot a nettoból. Ez csak a multiknak jó. Azt pedig nem értem, hogy Gyurcsány miért úri embernek szólította  orbánt? A papírszobrozót, a XXI. század legnagyobb diktátorát. A Thürmernek nincs ilyen balos vagy kommunista programja, mint a felcsúti papírtigrisnek. Kíváncsi leszek, Ibolyát el tudja-e tenni az útból, már csak ő az egyetlen akadály. Ja a szobrok már rég megérkeztek viktor! Pébé ülést tartanak a szentkirályiban: csintalan, szűrös, martonyi, pozsgay...
Shallow Grave Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2568
Nos, eszembe jutott valami, lehet le fogtok hülyézni, de üsse kutya.

Mi lenne ha eltakarítanánk ezeket a pártokat, mindet, és létre hoznánk azokat amik igazán tesznek is értünk valamit?
megfontolt Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2567

Szia Kitty!

Jogos, amit írsz, ezek majdnem mind valóban benne vannak a költségekben, viszont (bocs, hogy ismétlem magam, de szerintem Te nem olvastad) miért kerül most 2-3-szor annyiba az autópálya, mint O-ék idején? Amikor az MSZP szerint nagyon drága volt. Ebből azért elég sok lehajtót és pihenőt lehet építeni (a benzinkút költsége miért lenne benne, az magáncégeké). És Ausztriában is vannak rendesen lehajtók, vagy akár nézzed meg az ottani pihenőket...

Előzmény: Kitty Bennett (2529)
kopaszmercis Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2566
Igazan nem azert, hogy pikirtkedjek, de ooo.. azert egy ket dolgot hadd fektessek le
1) gyerekkoromban az usa-ban voltam
2) nem nezek tv-t

Ize.. remelem ez azert annyira nem ciki.
Előzmény: DPS (2535)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!