Keresés

Részletes keresés

HitetlenTamaska Creative Commons License 2005.09.16 0 0 314
Ez idaig rendben van, de az nincs, ha ezzel kapcsolatban -akár 180-fokos szögben annulálódnak az idáigi megállapodások, és az érzelmi vagy a nyers anyagi zsarolás lép a helyébe.

Előzmény: boneva (308)
drzyx Creative Commons License 2005.09.16 0 0 313
akkor mégse az abortusz miatt volt a cunami?:)
Előzmény: tüzes fal (311)
tüzes fal Creative Commons License 2005.09.16 0 0 312
Egy matematikus is lehet hülye, ennek nem 0 a matematikai valószínűsége.
Előzmény: HitetlenTamaska (307)
tüzes fal Creative Commons License 2005.09.16 0 0 311

Isten nyilván nem azért "teremtette" az embert, hogy lépten nyomon igazgassa.

Az embernek magának kell boldogulnia, a számlát meg majd a végén nyújtják be.

Előzmény: drzyx (304)
freesleep Creative Commons License 2005.09.16 0 0 310
Hát, ha láttad akkor láttad. Mindenesetre sajnálom a szegény, gyenge, megszédített, kényszerített férjanyagokat:)
Előzmény: unnamed (301)
freesleep Creative Commons License 2005.09.16 0 0 309
Én meg nem érzem őszintétlennek a véleményem, inkább a tiedet gondolom előítéletesnek. Egy olyan nőt se ismerek, aki el akarta volna ilyen áron vetetni magát - nem mondom, hogy amiről nem tudok, az nincs, te pl. biztos sok ilyet látsz magad körül.

Viszont nem értem azt a férfiúi magatartást, hogy az a csúnya néni direkt teherbeesett tőlem, és most mi lesz.... ketten voltak ott, és ha pasi nem hajlandó megismerni a nőt, annak alantas szaporodási céljait, karakterét, akivel lefekszik, akkor használjon gumit.

Azzal viszont teljesen egyetértek, hogy senkit se vonjanak általa nem kívánt viszonylatokba - de ha valaki benevez egy játékba, ezzel elfogadta az apróbetűs részt is, márpedig hogy az izélésből lehet gyerek, nem is olyan apróbetűs.
Előzmény: HitetlenTamaska (300)
boneva Creative Commons License 2005.09.16 0 0 308

sztem egyszeru. ha nem akarod a gyereket most, azzal az is benne van a pakliban, hogy sosem lehet tobbe. ez azert meggondolando kerdes, ami megvaltoztathatja az ember addigi velemenyet.

Előzmény: HitetlenTamaska (305)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2005.09.16 0 0 307
Az álatalam igen tisztelt Erdős Pál matematikus a másik irányban volt végletesen következetes, és állandósult eposzi jelzői között, az "Isten" helyett a találó "főfasiszta" -t alkalmazta.
Előzmény: drzyx (304)
boneva Creative Commons License 2005.09.16 0 0 306

Egyetertek azzal, hogy egy ferfi ott kapcsolodik be a gyerek letrejottebe, mikor lefekszik a novel. Ha nem akar gyereket, tud ellene tenni, es akkor el van intezve a dolog.

A gondolatod az olyan nokrol, akik ily modon szeretnenek ferjhez es gyerekhez jutni, elegge kategorizalo. Es sztem sem annyira jellemzo mostanaban. De ha mar itt tartunk, a masik oldalon joval tobb oylen ferfi van, aki a terhesseg bejelentesenek hallatan lelep.

Egy ferfinak igenis van joga beleszolni a baba sorsaba, segitheti a not a donteseben. Hiszen ott nagyon si sokat szamit, h a nonek egyedul vagy tarssal kell-e felnevelnie a babat. Es ilyenkor a legnagyobb kerdes a felelossegvallalas es az anyagiak mellett az abortusz kockazata. Ezzel visszakanyarodva az eredeti temahoz, igenis pozitív, ha lehet gyogyszeres megoldas is, mert rutinmutet ide vagy oda, az abortuszt el tudjak rontani, es el is rontjak...

Előzmény: HitetlenTamaska (300)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2005.09.16 0 0 305
Egyáltalán, én gyakran tapasztaltam -hüledezve- , hogy egy nő terhessé válva azonnal megváltoztatja a korrektségről való addigi nézeteit.

Azt nem tudom, hogy ennek biológiai vagy társadalmi okai vannak-e, de a jelenség létezik.
Előzmény: unnamed (301)
drzyx Creative Commons License 2005.09.16 0 0 304

pedig...

valaki csak felfestette Auswitz falára, hogy Isten nem létezik, mert ha létezne ezt nem engedte volna...

Előzmény: tüzes fal (302)
tüzes fal Creative Commons License 2005.09.16 0 0 303
igen
Előzmény: papuc (115)
tüzes fal Creative Commons License 2005.09.16 0 0 302

"ilyen is van es en ismertem is ilyen embert. akkor melyikbol altalanositsunk?"

Szerintem olyan ember nincs aki vallásos és közvetlenül a halála előtt válik ateistává...

Előzmény: alfredoo (108)
unnamed Creative Commons License 2005.09.16 0 0 301
Pedig láttam már ilyet, nem is egyet, élőben. Ha a fejébe veszi, hogy márpedig belőle karácsonyra férjes asszony lesz, akkor a legnormálisabb csaj is képes meghülyülni.
Előzmény: freesleep (299)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2005.09.16 0 0 300
off

En ellen e vagyok minden olyan szabályzásnak, ami rákényszerit bárkit, hogy akarata elleni cselekdetekbe vagy viszonylatokba vonják bele.

Hozzászólásodat mérhetetlenül öszintétlennek érzem.

Különösen azert, mert mert -lehet, hogy ma már nem annyira elterjedten, de korábban igen sok nő standard praktikája volt, a kiszemelt férfitól teherbe esni, magát elvétetni és ezáltal egzisztenciális problémáját megoldani.
Előzmény: freesleep (299)
freesleep Creative Commons License 2005.09.16 0 0 299
-Olyan elenyésző érdeke van ebben egy nőnek, mármint abban, hogy egyedül, az apától perelt támogatással nevelje a gyereket, hogy csak na. egyrészt apa a bejelentett jövedelme után ad neki valamit kevés pénzt, aztán meg egy kisgyereket egyedül felnevelni 0 szünet, pihenés nélkül, hát én tisztelem az ilyen női kamikázét...
-Nem tudom, hogy van-e olyan, hogy a nő direkte magát elvetetni csináltat úgymond gyereket, de nem lepne meg, ha inkább az olyan emberek fantáziájában létezne, akinek még nem tűnt föl, hogy a nők is dolgoznak, eltartják magukat.... ha mégis van ilyen nő, hát tessék megismerkedni a csajjal izélés előtt, vagy meg van gumi.
Előzmény: HitetlenTamaska (298)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2005.09.16 0 0 298
Neked meg pixynek.

Nem.

A felelősség nem egy gyermek felnevelésére, hanem legfeljebb az eredeti állapot helyreállitásának költségéig terjednek ki.

Tekintettel, hogy csak a gyermekcsinálást szimuláló gyakorlat elvegzésében, és nem egy egyoldalu döntés elviselésének következményébe állapodtak meg.

Igen sok nő - tulajdonképpen bosszut és gyülöletet érezve a "férfiak társadalma" ellen, ugy gondolja, hogy neki biologiai programját beteljesitve "joga van" gyermeket felnevelni, és ehhez -akar akarja akár nem a másik- annak anyagi forrásaira rátennie a kezet.

Tehát létrehoz, (mert a társadalom ezt a javára kiegyenlitetlenül és helytelenül szabályozza) egy olyan szerződéses kapcsolatot, amiben a mási fél eleve nem érdekelt.

Előzmény: luisen (295)
milendee Creative Commons License 2005.09.16 0 0 297
rohadt, hálátlan 6,5 milliárd ember. ádám-éva besírna:) na, ott kellett volna abortusz:DD
Előzmény: HitetlenTamaska (284)
luisen Creative Commons License 2005.09.16 0 0 296

szerencsére :-)

nem is afféle feminista izű szembenállásra-szembeállitásra céloztam, hanem arra, hogy aki e téren kezd el olyan politikát folytatni, ami sérti a nők érdekeit, felkészülhet a következményekre.

Előzmény: Törölt nick (294)
luisen Creative Commons License 2005.09.16 0 0 295

a felelősség közös, miután közösen "döntöttek" arról, együtt lesznek, nem?

Előzmény: HitetlenTamaska (291)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2005.09.16 0 0 292
adóznia fél éven át-> adóznia fél életen át
sorry
Előzmény: HitetlenTamaska (291)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2005.09.16 0 0 291
Ez egy hülyeség:

A gyereknek az az érdeke, hogy olyan környezetbe szülessék, ahol akarják, adottak és tisztázottak az ellátása körüli kötelességek.

A felnötteknek meg az az érdekük, hogy hogy szabadon, zsarolás mentesen, javaikat saját egyeni céljaikra forditva élhessék életüket, tisztességesen és kiegyenlitetten szabályzott kölcsönösen elfogadhato viszonyok között.

Ebbe nem fér be egy fél életen át való anyagi zsarolás, azért, mert valaki egy bódult pillanatának egy másodpercében nem kellő gyorsasággal huzta ki, "Fizessen a rohadék kéjsóvár disznó" jeligére.

A nő természetes jog, hogy rendelkezzék saját teste felett és kihordja vagy eldobja magzatát, de az meg a férfi természtes joga, hogy ne kelljen adóznia fél éven át egy olyan élet után, aminek nem ő nem akarja létrjöttét.

Azaz ne legyen senkire rákényszerithető egy olyan szerződés, amiben az illetőnek nincs érdekeltsége.

Előzmény: Törölt nick (286)
luisen Creative Commons License 2005.09.16 0 0 290

úgy gondolom, a nők elsöprő többségének ez a véleménye, vérmérséklettől függ, ki hogyan fogalmazza meg.

ezt azért nem ártana a témában észt osztó férfiaknak - és politikusoknak - szem előtt tartani.

Előzmény: milendee (289)
milendee Creative Commons License 2005.09.16 0 0 289

egy férfi ne merészeljen a magzatok megtartásáról beszélni, és egy ország vezetésére törkedő, erősen valláos jellegű politikai csoport ne merészeljen a vallási törvényeiből országos, politikai törvényt javasolni.

hányadik században vagyunk, megáll az ész... kikérem magamnak, hogy muszály lenne keresztény törvények szerint élnem, amikor nem vagyok az.

luisen Creative Commons License 2005.09.16 0 0 287
bezony. :-))) aztán meg nem értette, hol itt a baj? :-))
Előzmény: Törölt nick (285)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2005.09.16 0 0 284
Hiába az emberek disznók. Csak ugy kamatyolnak ösze vissza kondomba combokra szába, stb csepegtetve nedveiket, és a rohadékok nem veszik észre, hogy a nagy Winetuu az örök vadászmezőkön tombol dühében, hogy nem tudja teljesiteni a születés quótát, amiért az Istenek csecsemő kakira kiéhezett igazgatótanácsa végielégítésnéküli kényszernyugdijba fogja küldeni.
Rohadt, hálátlan emberiség.
Előzmény: drzyx (270)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2005.09.16 0 0 281
oof
Az már csak ugy van, hogy egy országban uralkodó dogmarendszerek értékként beépülnek az alkotmányba. Tehát Irországban nem azért nem lehet abortuszod, mert katolikusnak feltételeznek, hanem azért nem, mert az alkotmány védendő értékes emberi lénynek tekinti a magzatot.
Előzmény: AliceCsodaországban (258)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2005.09.16 0 0 280
Én valószinünek tekintem, hogy engedélyezni fogják a tablettát, és azt is sejtem, hogy a müvi terhességmegszakítás - technológiától függetlenül - egységáras lesz. Hiszen a gyogyszrrel kötelezővé teszik a bennfekvéses obszervációt, és adott esetben, - ha az illetőnek pechje van, még egy mütéti befejezés is kilátásba kerül, aminek költségét nem ildomos a betegre terhelni, igy tehát a költségeket okosabb egyenletesen szétosztani.

Előzmény: alfredoo (249)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2005.09.16 0 0 279
A randiszerződés általánossá válása kizárólag oktatási kérdés.
Ugy gondolom, hogy egy társadalom, amelyik öntudatos szabad polgárokat nevel, fokozatosan be fogja építeni nevelési elveibe, hogy már a gyerekek szerződéses kapcsolatok révén próbáljanak meg felelősen dönteni, képviselni saját érdekeiket, végiggondolni a lehetséges alternativákat, és egyáltalán kooperálni.
Előzmény: AmBesten (246)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2005.09.16 0 0 278
Pont hogy annak nem lenne ertelme, hiszen maga a házaság a default szerzősés, csak ekkor az állam irja a formanyomtatványt.

A hazassági szerződésnek pont az a lényege, hogy a felek a saját érdekeik bizalmi viszonyaik szerint individuális módon térhessenek el az allami modelltől.

Előzmény: alfredoo (257)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!