Sajnos olyan mértékben sikerült a fejekben ellenszenvet gerjeszteni, hogy innen már szándék esetén se lenne normális visszaút. Ha holnaptól nem fröcsögne a sajtótájékoztatók népe, a pártTV-k saját pártjuk belügyeivel foglalkoznának, akkor is sok évbe tellne visszatalálni az emberi hangnemre. Mert sokaknak kell, hogy valami útálható, ócsárolható legyen, mert képtelenek a saját hibáikkal szembenézni. Mindíg minden rosszról más tehet ebben az országban.
A legszomorúbb, hogy a legtöbb ember szemében a nyomulós erőszakosság többet ér, mint amit régen úgy hívtak, hogy ÚRIEMBERI viselkedés.
Nagy tisztelettel azért megjegyezném, hogy a 2002-es választás második fordulójáig nem volt ilyen durva szembenállás. Nem volt az utca a politikai nyomásgyakorlás szintere. Sőt! Amíg az Orbán/Torgyán kormány volt hatalmon, addig a parlamentet tekintették ők is a dolgok eldöntésének szinteréül. Aki az utcáról beszólt, az veszélyeztette a Parlamenti Demokráciát. Sőt, tudjuk, ellenzék nélkül is működik a Parlament.
Az akkori vereség előszele szabadította ki a szellemet a palackból. Voltak tüntetések, de nyíltszini gyalázkodás (eltekintve Csurka baromságaitól) nem volt napi gyakorlat. Azóta a parlament is színhelye a folyamatos sértegetéseknek.
Megbocsáss, de én még a táncoslábút nem hallottam, hogy élő egyenesben ócsárolta volna az ellenfele szellemi képességeit. Ha igaza van, ha nincs. Egy ÚRIEMBER nem ilyen.
Már a nem rámenős és makogi Megyó is az első pillanatoktól frontális támadásnak volt kitéve..
Nem jól csinálta a dolgokat, tudjuk. de hogy OV nem volt ÚRIEMBER vele szemben sem, az vitathatatlan. Ezt érezték a választók 2006-ban is. Mert azért az akkori kampányban is volt a Fidesznek olyan húzása, ami finoman szólva sem volt úriemberhez méltó módszer. Most nem csak a barom Vizsla, meg szerverbuktára gondolok. Meg a nagyon árulkodó Oszt jónapot esetre.
De mikor például a naggyűlésüket részervezték a szegfűsök helyszínére. Akkor nagy megalázkodással azok tették másnapra, az attrocitások megelőzése miatt.
A papagálykommandó minden áldott nap valami becsmérlő nyilatkozatot visz a sajtó elé.
Aztán ha ez hangzik el a "szószékről", mit vár az ember az agyatlan pártdroidoktól, vagy a még primitívebb focidrukkerektől? A szándékos, hivatásos hőzöngőktől?
Ennek eredményét látjuk minden ünnepen rombolás, gyújtogatás, erőszak formájában. Aztán újra becsmérlő, aljas nyilatkozatok és minden kezdődik előlről.
Én emlékszem a rendszerváltás óta eltelt időkre. Valamikor azt mondtam ez ami emberünk ez kell az országnak.
Aztán kezdtem felismerni, hogy magán kívül senki sem jó neki. Állandó konfliktusa volt Antallal (bár most a szellemi örökösének mondja magát).
Torgyánról azt mondta, hogy "klinikai eset". Aztán mégis összeállt vele a hatalomért.
Az hogy Hornhoz nem volt egy jó szava már nem is meglepő.
Amikor Medgyesi legyőzte, már a folyamatos szembenállás, (újraszámolástól a D xxx ügynökig) jellemezte. Gyurcsányhoz való viszonyát ismerjük. Akkor amikor a miniszterelnökről kijelenti hogy (lop, csal, hazudik, ideggyenge, gyengeelméjű stb és kommunista milliárdos(!) és a népet évek óta hergeli, lázítja.
Most is kinn vannak az utcán...
Nem kéne elgondolkodni, hogy esetleg nem másokban van a hiba?
Nagy kár, hogy ilyen gyűlölet szorult beléd. Ez minden értelmes beszélgetést kizár, hisz csak a zsigeri gyűlölet vezet. Amíg így gondolkodsz, meg mások is, kettéosztott marad az ország, s a politikai elit a nyakunkon marad.
Ma amikor (véletlenül) megláttam a TV.-ben. Éppen felment az emelvényre, hogy szóljon a nyájhoz és amint megláttam az arcát, a párommal együtt mondtuk szinte, hogy ennek orgazmusa van...
Bocs nagyon gonosz vagyok, de már kihozzák az emberből az állatot.
Kádárt egy általa jónak képzelt rendszer szolgálata vezette.
A gonosz törpét a beteges hatalomvágy, a kifizetetlen váltók és a kettős bukás bosszúvágya. Ha egy országot kell szétszakítani, ha a gazdaságot kell koncul dobni, akkor is.
Csúnya világ vár erre a kis országra. Még a mostaninál is mocskosabb.
Volt egy mondás, miszerint aki pofon fa alá áll ne lepődjön meg.
Tréfát félre én csak az Árpi megjegyzésére reagáltam, aki megjegyezte, hogy a Demszky már megszokta hogy pofán vágják. Régen Kádár rendőrsége, most Viktor hívei.
Egyébként szerintem a Viktoros "ünnepek" félelmetesebbek.
Én végigéltem a Kádár rendszert, és állítom hogy Kádárban nem volt olyan diktatórikus hajlam mint ebben a töpörödött törpördögben.
A hivatalos személy elleni erőszak, sőt esetleg emberölési kísérlet, ha fel akarja gyújtani a rendőrt, esetében nem számítanak a jogok. Csak ha őt felismernék esetleg- Akkor megsérülnének az emberi jogai. A felgyújtott rendőré nem, de az más.
Mocskos gennyes patkányok. Azt nem mondom, hogy csürhe, mert az tisztességes állatok nagy csoportja. Azt hiszem a kecskékre mondják. Mint a marhára a gulyát, a gyesznyóra a kondát.
Sőt, az egyik TV tudósítója szerint az egyik szerencsétlen jobbfax tüntető kezében felrobbant a molotov-koktél. Biztos megzavarták szegényt a csúnya rendőrök! Már molotov-koktélt sem lehet szabadon hajigálni. Hova jutottunk!
Azért nem kéne gúnyolódni a helyzeten, amikor a mocskos K...nista hatalom nekimegy a békés demonstrálóknak, akik "molotov koktéllal, kockakővel, kirakat betöréssel, autófelgyújtással" védekeznek a hatalom túlkapásai ellen.
Ideje lenne műár törvényt módosítani, hogy aki az arcát eltakarva tüntet, azt a rendőrök kötelesek legyenek azonnal kiemelni. Igen, az azonosító nélküli rendőröket is...
Demszky már megszokta, hogy márcus15-én kap a pofájára. Régen Kádár, most Viktor hű alattvalói adtak neki. Végülis akár még személyi átfedések is lehetnek.
Emlékeim szerin azért volt jelentkező és hogy nem jutottak szóhoz a választókon múlt.
A Centrumtól a MIÉP.-ig, az "akármilyen" kisgazdától a Munkáspártig, biztos volt valamiféle zöld is (ha nem is jut eszembe)
De ha csak a két parlamenti kispártra szavaznak, az is eredmény, mert valahogy szét kellene oszlatni ezt a kétpólusú koncentrált hatalmat. Mert amíg egymást marják azért szerintem gondosan vigyáznak, hogy más ne rúghasson labdába.
Ne haragudj, hogy visszatérek a mondataidra, eddig nem voltam a gépnél.
"Azért volt egy pár nemrég. Még olyan is amelyik nincs a Parlamentben most."
Áruld már el végül is, ha a Parlamentben lévő kis pártokat elvetjük, melyik Parlamenten kívüli kis pártra akarsz szavaztatni? Előző válaszodban a lényeget kikerülted.