Keresés

Részletes keresés

Csbalázs Creative Commons License 2005.08.29 0 0 276
Addig jó nektek, mert dicsekedhettek, hogy még nem kaptatok ki az ország egyik - ha nem, "a" - legjobb SzuCsájától:-))))))))
Előzmény: SuperBazza (275)
SuperBazza Creative Commons License 2005.08.29 0 0 275

Szeretném megköszönni a veszprémi szervezőknek a meghívást.

Remélem sem bulizásban sem játékban sem sportszerűségben nem okoztunk csalódást. Sajnos sérülés és egyéb okok miatt nem tudtunk a legerősebb csapatunkkal menni.

Szeretnénk a következő évben is jelen lenni ezeken a tornákon,reméljük meghívást kapunk rájuk.

[ Ti meg győriek,örüljetek,hogy elkerültetek bennünket. :))) ]

Bazza BF'93 Hódmezővásárhely

Luigi 3 Creative Commons License 2005.08.29 0 0 274
Vaze, annyira jó ötlet volt megnyitni ezt a topikot, hogy Greni is nyitott egy ugyanilyet! :))
Csbalázs Creative Commons License 2005.08.28 0 0 273
Oké, így rendben én az alósörsi gyerekre gondoltam és azt hittem Llacára reagáltál.
Előzmény: FaberK (271)
FaberK Creative Commons License 2005.08.28 0 0 272

"A kisebb hibákért Mindenkitől elnézést kérünk."

A nagyobbakért nem? :)))

Na jó, nem piszkállak, inkább aludjál most 24 órát! :)

Előzmény: CsabsziVP.Fan (260)
FaberK Creative Commons License 2005.08.28 0 0 271

Nem, én nem foglalkoztam tovább az alsóörsi sráccal. (Arról meg nem tudtam, hogy megfenyegetett.)

Inkább újból előhoztam azt a tornánk utáni témát, hogy lehet-e és hogyan szabályozni azt, hogy ki szerepelhessen egy szurkolói csapatban.

Bocs, hogy félreérthető volt! Bocs, hogy félreértettél!

Előzmény: Csbalázs (266)
SuperBazza Creative Commons License 2005.08.28 0 0 270

A döntőt a Velenje nyerte,a harmadik helyért meccset meg a Veszprém.

Számszerűleg nem emlékszem,marha fáradt voltam...

Előzmény: tutetem11 (269)
tutetem11 Creative Commons License 2005.08.28 0 0 269

Gyerekek!  Valaki irja már be a torna utolsó meccseinek az eredményeit és a helyezéseket:-)

Köszi

Csbalázs Creative Commons License 2005.08.28 0 0 268
Oké, rendben van. A te memóriáddal én úgysem vehetem fel a versenyt:-)) Mindenesetre az alsóörsi gyerek ugatott be.
Előzmény: Luigi 3 (267)
Luigi 3 Creative Commons License 2005.08.28 0 0 267
Nem, ez a Kucsera szerintem normális volt. Az alsóörsi gyerek meg nem igazán volt szimpi. :))
Előzmény: Csbalázs (266)
Csbalázs Creative Commons License 2005.08.28 0 0 266
Jah... én az alsóörsi izomgyerekre gondoltam... Ezt vettem ki Trebics írásából, hogy ő lehetett az.
Előzmény: Luigi 3 (265)
Luigi 3 Creative Commons License 2005.08.28 0 0 265
Szerintem Kucsera Zoltán a szegedi 11-es volt, aki a heteseiket is lőtte. Ő lett a gólkirály, ha jól emlékszem.
Előzmény: Csbalázs (263)
Luigi 3 Creative Commons License 2005.08.28 0 0 264
Kösz, hogy meghívtatok minket. Van még hova fejlődnötök! :))
Előzmény: CsabsziVP.Fan (260)
Csbalázs Creative Commons License 2005.08.28 0 0 263
De igen szerintem...
Előzmény: Luigi 3 (262)
Luigi 3 Creative Commons License 2005.08.28 0 0 262
De ugye jól emlékszem, nem Kucsera Zoltán volt az, aki azzal fenyegetett, hogy leüt? Csak a félreértések elkerülése miatt...
Előzmény: Csbalázs (261)
Csbalázs Creative Commons License 2005.08.28 0 0 261
Szerintem meg nem és főleg ÍGY nem! Meg úgy nem, hogy ütéssel és egyéb dolgokkal fenyeget meccs közben. Hát köszi...
Előzmény: FaberK (259)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2005.08.28 0 0 260

Sziasztok!

Köszönet Mindenkinek,aki részt vett a II. Fan Tour-on, és emelte annak fényét!

Biztos lesznek minden részről kisebb-nagyobb elemzések!

A kisebb hibákért Mindenkitől elnézést kérünk.

FaberK Creative Commons License 2005.08.28 0 0 259
Ezt találtam az MKSZ oldalán:

Kucsera Zoltán (1972. 05. 08.)

2000/2001
Játékos (Kiskunmajsa SE - NBI/B Kelet férfi felnőtt)
Játszott mérkőzések száma: 16
Figyelmeztetések: 4
Kétpercek: 1
Kizárások: 0
Dobott Gólok: 45
Gólátlag: 2.81
Akció gólok: 37
Akció gólok átlaga: 2.31
Dobott hetesek: 10
Értékesített hetesek: 8
Hetesdobás százaléka: 80%

1999/2000
Játékos (Kiskunmajsa SE - NBI/B Kelet férfi felnőtt)
Játszott mérkőzések száma: 19
Figyelmeztetések: 5
Kétpercek: 3
Dobott Gólok: 19
Gólátlag: 1
Akció gólok: 18
Akció gólok átlaga: 0.95
Dobott hetesek: 1
Értékesített hetesek: 1
Hetesdobás százaléka: 100%

1998/1999
Játékos (Kunpetrol-Kiskunmajsa SE - NBI/B Kelet férfi felnőtt)
Játszott mérkőzések száma: 20
Figyelmeztetések: 6
Kétpercek: 5
Dobott Gólok: 42
Gólátlag: 2.10
Akció gólok: 32
Akció gólok átlaga: 1.60
Dobott hetesek: 11
Értékesített hetesek: 10
Hetesdobás százaléka: 91%

1997/1998
Játékos (Kunpetrol-Kiskunmajsa SE - NBI/B Kelet férfi felnőtt)
Játszott mérkőzések száma: 24
Figyelmeztetések: 7
Kétpercek: 12
Kizárások: 1
Dobott Gólok: 92
Gólátlag: 3.83
Akció gólok: 67
Akció gólok átlaga: 2.79
Dobott hetesek: 31
Értékesített hetesek: 25
Hetesdobás százaléka: 81%

------

Sztem egy ilyen játékos simán befér egy szurkolói tornán szereplő csapatba. Nem mondom, hogy boldog lennék, ha 12-14 hasonló kvalitású, múltú játékos alkotna egy-egy szurkolói csapatot, de mint húzóember bőven elfér 1-1 ilyen minden csapatban. Mégha a Szegedből nem is lóg ki annyira.
Már csak a "szurkolói" státusszal kéne valamit kezdeni! :)

Mindezekkel, nomeg a szlován "szurkolókkal" együtt nekem kezdőnek élmény ilyen szintű játékosok ellen játszani, egy-egy jó megoldás szinte győzelemmel ér fel! A hibákból meg csak tanulni lehet!

Köszönet a veszprémieknek a tornáért, a résztvevőknek meg, hogy résztvettek!
piréjt007 Creative Commons License 2005.08.28 0 0 258
És átjöttök szurkolni délután Dunaujvárosba a csapatnak? Mert nélkületek kevesen leszünk.
Előzmény: FaberK (256)
Llaca Creative Commons License 2005.08.28 0 0 257

"...a nehéztüzérük, mint kiderült néhány éve még a legmagasabb szinten játszott..."

Két évet Spanyolországban, egy évet Németországban. És három éve hagyta abba.

"Volt egy-két velenjei, akik mezei szurkolóként igencsak nagy kézilabdatudásról tettek tanubizonyságot."

Ők azt mondták (este a sokadik korsó után), hogy csak egy volt közülük valaha igazolt játékos, a többi mind amatőr.....

Előzmény: FaberK (256)
FaberK Creative Commons License 2005.08.28 0 0 256

Volt némi kavar ma, azért gyorsan előadom.

1. meccs (mint lentebb is szerepel): Szeged - Green Danger Győr 8-8

Jó kis meccset játszottunk kezdetnek a szokásoknak megszokottan erős Szegeddel. Nyerhetett volna bármelyik csapat, az eredmény igazságos.

2. meccs: Green Danger Győr - Lendva 8-4

A lendvaiak erősségéről mindent elmond, hogy én is lőttem gólt nekik. :)

3. meccs: Green Danger Győr - Alsóörs 8-11

Na, itt kezdődtek a bonyodalmak. Merthogy az Alsóörs csapatában az előző 2 meccsükön (Lendva 5-5, Fradi 3-4) játszott pár szerior hölgy, 1-2 korunkbeli, illetve jópár tizenéves, illetve a srácok edzője. Erre a meccsre viszont megjelent egy újabb hölgy (kőkemény beállós), illetve egy Dinaforma átlövő, aki 10-12 m-ről olyanokat lőtt, hogy bizony izgultunk a labdáért, nehogy hővédőpajzs híján felrobbanjon. Sajnos mi sem tudtunk időben váltani (nagyon a következő, a Fradi elleni ki-ki meccsre készültünk már fejben), így bizony a pályán nyújtottak alapján teljesen megérdemelten nyertek. (Enyhe hazai pályát kaptak a sporiktól, de egy 15 perc alatt összeszedett háromgólos hátrányra ez nem lehet magyarázat.)

Mivel a kiírás nem tartalmazta, ezért azt hittük, pontegyenlőség esetén, ahogy a világversenyeken is szokás, kiskört számolnak, vagyis a csak azonos pontot elért csapatok egymás elleni eredményei alapján készítenek egy külön tabellát, és aszerint osztják el a helyezéseket.

Mielőtt a Fradival játszottunk volna reményeink szerint ki-ki meccset, előtte rendezték a Szeged-Alsóörs immáron csoportrangadót, ahol nekünk az egy- vagy kétgólos Alsóörs győzelmen kívül bármelyik eredmény jó lett volna. Persze 1 góllal nyert az Alsóörs, így eldőlni látszott, hogy nem jutottunk az elődöntőbe.

Ekkor az alsóörsiek azzal álltak elő, hogy ők tulképp csak beugrottak, hogy páros számú csapat legyen a tornán, és hogy játszuk csak mi (értsd ETO vagy Fradi) az elődöntőt. Ezzel ugye csak annyi gond volt, hogy függetlenül attól, hogy anno az alsóörsi hölgyek milyen osztályban, milyen eredményeket értek el, meg hogy a nehéztüzérük, mint kiderült néhány éve még a legmagasabb szinten játszott, attól ők még, ha lejárnak az Alsóörs meccseire, elvileg egy szurkolói csapatnak tekinthetők. Azt meg ugye soha senki nem mondta, hogy egy ilyen tornán csak elsőosztályú csapat szurkolói csapata szerepelhet.

A döntő érvük végül az volt, hogy a fél csapatuk már nem is ér rá az elődöntő időpontjában.

Köszöntük a sportszerűséget, már csak 1 feladat volt: meg kellett egyezni a Fradival, hogy ha netán x-re végzünk, ki jut elődöntőbe. (Ha az alsóörsiek eredményei megmaradnak, akkor a Fradinak elég az iksz, ha törlésre kerülnek, akkor nekünk.) Végül sikerült abban megegyezni, hogy nekik kedvez a döntetlen (mert hisz miért is kellene törölni az alsóörsiek eredményeit?).

4. meccs:  Green Danger Győr - Fradi-SzuCsa 7-5 (vagy 8-6?)

Hajszálnyival jobbak voltunk a Fradinál. Az alsőörsiek elleni váratlan kudarc valszeg felszabadított bennünk némi pluszenergiát, elszántságot.

És ekkor újabb fordulat állt be:

A torna hivatalos fejszámolója szerint, akinek a szava elvileg végleges: pontazonosság esetén az összes meccs gólkülönbsége a mérvadó, ami a három ötpontos közül a Szegednek +12, nekünk +4, az Alsóörsnek +3 volt. Vagyis az Alsóörs valóban udvarias gesztusa nélkül, alanyi jogon került elődöntőbe a Green Danger - Fradi-SzuCsa meccs győztese, ráadásul a döntetlen ebben az esetben is a Fradinak kedvezett volna.

Kicsit bonyolult volt, voltak nehéz pillanatai a délutáni számolgatásnak, egyeztetésnek. Talán egy pontosabb versenykiírással mindez elkerülhető lett volna.

De egy rossz szót sem a rendezésről, minden nagyon oké, köszönet, hogy részt vehetünk ezen a remek tornán!

Elődöntő:

Velenje - Green Danger Győr 23-16 (12-12)

Már 2x15 perces meccs volt, kemény, szikrázó összecsapás. Volt egy-két velenjei, akik mezei szurkolóként igencsak nagy kézilabdatudásról tettek tanubizonyságot. Remek lehet annak az országnak a kézilabdasportja, ahol a szurkolók így tudnak játszani...

Az első félidőben 12-9-es hátrányból sikerült felállnunk, de ezzel lényegében el is lőttük a puskaporunkat. Egész egyszerűen elfáradtunk (ugye másfél óra kézilabda jutott mára), 3 cserével nem bírtuk a meccset végig. Ezzel együtt voltak jó megoldásaink, személy szerint élveztem szinte minden pillanatát a meccsnek.

A szlovénok megérdemelten jutottak tovább. Igazság szerint, ennél kicsit edzettebben, több emberrel is max szorosabbá tudtuk volna csak tenni a meccset!

Sok sikert nekik a döntőben!

Holnap hajnalban (8 óra vagy 8:15) bronzmeccs a Veszprémmel.

ui. Jó, hogy gyorsan le akarok feküdni, ezért nem akartam terjedelmes beszámolót írni! :)))

Csőkutya Creative Commons License 2005.08.27 0 0 255
Kikaptak az elődöntőben az egyik szlovén csapattól , holnap a 3. helyért Green Danger - Veszprém presztízsmeccs.... :)
Előzmény: Törölt nick (254)
ipos Creative Commons License 2005.08.27 0 0 253

Trebics jelentése szerint:

Szeged-ETO SzuCsa 8-8

Ízirájder Creative Commons License 2005.08.26 0 0 252

hajrá 6 Puttony :)

jó mérkőzéseket mindenkinek!

izirájdör Creative Commons License 2005.08.26 0 0 251

kb 16.00.

bocsi h én válaszolok de Bazza lemaradt a kérdésedről:)

Előzmény: Nermálcicza (242)
sanya122 Creative Commons License 2005.08.26 0 0 250

nem gond ez a saját honlapunkon is 9 óra van írva szombatra:)

se sajtós semmi :)))))))

Előzmény: TOM2 (248)
tutetem11 Creative Commons License 2005.08.26 0 0 249
Köszi:-O)
Előzmény: eto nado znaty (247)
TOM2 Creative Commons License 2005.08.25 0 0 248

CsabikÁM!

Nem tudom, hogy a handball.hu szerkesztőségével milyen viszonyban vagytok, de a szombati program ott is 9 órakor kezdődik. Nincs egy jó sajtófőnökötök, az biztos!!! :-(((((((((((((((

Előzmény: CsabsziVP.Fan (243)
eto nado znaty Creative Commons License 2005.08.25 0 0 247
Az Alkotmány utcának a Gagarin utca és az Endrődi Sándor utca közötti szakaszán van. Például az utak.hu-n meg tudod nézni.
Előzmény: tutetem11 (246)
tutetem11 Creative Commons License 2005.08.25 0 0 246

Sziasztok!  Valaki irja már be nekem az Alsóörsi csarnok cimét ahol játszani fogunk:-)

Sajnos csak szombat reggel tudok csatlakozni a csapathoz, igy egyből a csarnokhoz tolnám a cangát.-))

Köszi

Előzmény: CsabsziVP.Fan (243)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!