a holnapi Barca elleni meccs döbbentett rá, hogy mi a bajom ezzel a "nembaj ha kikapunk 9el Lisszabonban, nem most kell nyerni hanem majd tavasszal" felfogással.
hogy most a holnapi meccshez hogyan álljunk hozzá?
a világ legjobb csapata ellen játszunk, az ellenük vívott meccsek TOP meccsek, amióta világ a világ
ha nyerünk, akkor az tökjó, de nem jelent semmit?
ha kikapunk, akkor az nem annyira jó, de szintén nem jelent semmit?
szerintem a mai világban tényleg igaz az a mondás, hogy soha ne mondd hogy soha
tegyük fel, lehúz 5 évet Kielben. folyamatos BL szereplés, éles meccsek - ha hazajönne, mit keresne a Fradiban? értem én, ezt mondta mert ezt kellett mondania.
a legutóbbi infóim szerint se Ilic, se Fazekas nem jön vissza
Az Imre Bence soha nem lesz a Veszprém játékosa. Magyarországon kizárólag a Fradiban játszik, ha egyszer haza fog térni, fogadd ezt el tényként, mivel saját maga nyilatkozta ezt egy interjúban.
Ez lehet, hogy így van, de éppen az ElDeraa-k és Jensenek miatt nem tud Bl-t nyerni a Veszprém. Ha meg nem ez a cél, akkor felesleges Remili, Fabregas, meg a többi extra játékos. Szerintem Imre biztosan és talán Fazekas, aki szóba jöhet.
Szerintem Jensen szintjét megüti Palasics. Szita pedig, ElDeraa-ét, mint említettem. Imre is beférhetne esetleg. Nem kell mindenáron magyarosítás, de ha van hasonló?
Én bl esélyes csapat meccseire szeretnék járni,nem 16közöt kihulló csapatéra és annak tapsilolni,h van 4 db magyarunk… Majd ha van elegendő tudás jöjjenek. Ilic majd helyettesíti Nedimet vagy Sandellt.. hagyjuk már.
Rthandball már hozza is Ilicet,Fazekast,Palasicsot… Tovàbbra is úgy gondolom jelen állapotàban max Gergő. Kapuban (ahova leginkább kellene min 2 kiváló kvalitású kapus)egy blben 0kmes Palasics és a legmagasabb szinten alkalmatlan Ilic nem előrelépés! Nem értem ezt a mindenáron magyarosítást
Egyezzünk ki döntetlenben (Gyalog galopp) 😃 Jövőre BL döntő a Sporting ellen, plusz 3-as győzelem, 3. helyért Barca-Magde. Nekem tetszett Xavi mai meccselése, Jensen, Grahovac végig játszatása, eddig is mélyen tiszteltem, most még jobban bízom benne és a szezonban. Meglátjuk, mi lesz. Az biztos, izgalmas szezon a BL-ben, de szerintem az idei Szegedet se írjuk le a bajnokságban.
Igazad van, valóban lealáztak minket. Nem akarom erőltetni példám, de tavaly alig kevesebbel kapott ki az Aalborg a Szegedtől, végül egyetlen góllal lett BL második. Szeretném, ha jövőre a BL döntőre el is felejtenénk a Sporting elleni meccset. Szvsz aznap a Sporting amilyen formában volt a teljes BL mezőny nagyobb részét megverte volna, ha nem is ekkora különbséggel. Kedden okosabbak leszünk a Magde/Barca elleni elődöntő után.
Csak arra kérek valakitől magyarázatot, hogy mi az hogy Xavi Pasqual vállalja a felelősséget? És... ? Akkor jó lenne tudni tőle, mi az amiben hibázott.
Persze, korai még bármit mondani pro és kontra, de ahogy kikaptunk, hogy a top vereségek közé bekerült, szerintem nyugodtan használhatunk olyan jelzőt hogy szégyen és megalázó.
Csak vitaindítóként, ha megengeded....tavaly ősszel Barca, Magde csúnyán megverve, Aalborg bucira verve a Szeged által...kik is voltak a FF-ban? Ami nagyon rosszul esett: " szégyent hozott a csapat Veszprém városára"....olvastam már néhány írását, beteg szegény.
A legtehetségesebb Magyaroknak szerintem is Veszprémben lenne a helye. Legfeljebb eléjük tényleg a legjobbakat kellene megszerezni. Szerintem semmi tragédia nem lenne abból, ha ElDeraa helyett mondjuk itt lenne Zozó, Casado helyett Fazekas, Marguc helyett pedig jönne valamikor Imre Bence, Jensen helyett Palasics. Időben kellene lépni, előre gondolkodni. Nagyon sajnálom, hogy Barna pont most sérült meg, kiváncsi lettem volna, hogy alakul a fejlődése.
Sokkal egyszerűbb megnézni az EB-t, VB-t és mazsolázni... marad a szagértőknek, intézőknek, marketinges szurkolóhülyítőknek is bőven ! Hülyeszurker is van bőséggel !
Én sem támogatom, hogy csak azért igazoljunk le valakit mert magyar, de azért azt látni kell, hogy a Veszprém az egyetlen csapat, amely képes 0 db hazai játékossal pályára lépni.
Szóval azért valamilyen egyensúlyt kellene találni. Elég durva, hogy Plockban annyi magyar játékos van a pályán, amennyi Veszprémben az egész keretben.
Csak egy példa. Szilágyi Benjámin már tavaly is, és idén is rendszeren megkapja a lehetőséget, nálunk Végh Bálint akkor lép pályára 3 percre, amikor tizensok góllal vezetünk a PSG ellen.
Szóval azért nem lenne ez annyira ördögtől való...